Şimdi Ara

32' LG LW5500 Tv almak istiyorum fakat....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu tv yi sadece ve sadece 3D film izlemek ve pc ye bağlayıp oyun oynamak için alıyorum sorum şu elimdeki laptop full hd değil tv ye bagladıgımda full hd bir goruntu almayacağımı biliyorum ama 2D den 3D ye çeviricisini kullanabilir miyim? 2. si full hd olmayan laptobu bu TV ye baglamak ne kadar dogru verim alır mıyım (herhangi bi lag donma yaşar mıyım?) bi de ne kadar mantıklı full hd olmayan bir laptobu böyle bir TV ye bağlamak...
    Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim..

• quote:

Orijinalden alıntı: canitezus

Bu tv yi sadece ve sadece 3D film izlemek ve pc ye bağlayıp oyun oynamak için alıyorum sorum şu elimdeki laptop full hd değil tv ye bagladıgımda full hd bir goruntu almayacağımı biliyorum ama 2D den 3D ye çeviricisini kullanabilir miyim? 2. si full hd olmayan laptobu bu TV ye baglamak ne kadar dogru verim alır mıyım (herhangi bi lag donma yaşar mıyım?) bi de ne kadar mantıklı full hd olmayan bir laptobu böyle bir TV ye bağlamak...
    Şimdiden cevap verenlere teşekkür ederim..

laptop i tvye bagladiginda goruntu ayarlarindan full hd yapabilirsin o goruntu kaynagi ile alakali bir durum laptop la alakasi yok
  • Laptop un çözünürlüğü olmaz zaten. Arkadaşın da dediği gibi TV Full HD olduğu sürece bilgisayara bağlayıp 1920x1080 çözünürlüğe getirebilirsin ekranı. 2D -> 3D çevirisini de istediğin her yayında kullanabilirsin zaten. Eğer ekran kartın 3D destekliyse SBS görüntüler açıp gerçek 3D filmleri / videoları izleyebilir, oyunları oynayabilirsin. Donmalar olması notebook a bağlı ama temiz formatlı bir bilgisayar ile video oynatımında donma vs olmaz.
  • ben full hd görüntü için laptopunda full hdyi desteklemeli diyebiliyordum teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için son olarak diyelim ki torrentten 3d formatlı film indirdim onu usbden izleyebilir miyim??
  • İzleyebilirsin ama bilgisayar aracılığı ile izlersen format sorunu hiç yaşamazsın. Yine de desteklenen MKV filmleri USB den izlersin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.