2008 yılında aldığım 32LG3000 Lg lcd tvimde dikey çizgeler çıktı ve haliyle görüntü yok ama ses var. Panel arızası olduğu söylendi . Çare yeni Tv almakmış.
Televizyonun bulunduğu oda 13 m2 32" tvden memnundum ama odanın uzak köşesinde hareketli görüntüleri seyretmek zor olabiliyordu.
Digiturk'ün 3d ve hd uydu alıcısını kullanıyorum.(son güncellemeler ile pip ve smart özelliğide kazandırılmış)
Açıkcası yeni bir tv de aradığım özellik hd görüntüye sahip olması onun dışında pek bir özellik bile istemiyorum.
Yeni modeller tvlerde kullanmayacağım bir çok özellik var. Kararsız kaldım
Araştırdım telefunken vestel'e bile razıydım ama bunlarda 3-4 yılda elimde patlarsa diyerek panasonic eski modelinde karar kaldım. Extra garanti ile alırım diyordum.
Teknosada aradığım Panasonic TX-L42ET50E modelini buldum (1200 TL) ama onlarda 1,5 yılda teşhir tutulmuş. Kumanda ve sehpası yok çizikleri saymıyorum bile.
Extra garanti ile tv fiyatı 1500ü buldu. bunca parayı eski ve kullanılmış modele vermek istemedim.
Hal böyle olunca vazgeçtim. Aslında 40-42" arası almaya niyetlendim şimdi ise malum almışken son özellikler olsun diye genelde iyi denilen LG 32LA660S modelini düşünüyorum.