Şimdi Ara

32 TL Baseus Cafule Usb Type C 1 Metre 3.0a Hızlı Şarj Halat Usb Kablo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
1
Favori
3.798
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 32 TL Baseus Cafule Usb Type C 1 Metre 3.0a Hızlı Şarj Halat Usb Kablo
    urun.n11.com
    Baseus Cafule Usb Type C 1 Metre 3.0a Hızlı Şarj Halat Usb Kablo - n11.com
    https://urun.n11.com/kablo/baseus-cafule-usb-type-c-1-metre-30a-hizli-sarj-halat-usb-kablo-P335195174

Gittigidiyor kodu olanlar için

Resmi web sitesi:
    www.baseus.com
    Baseus 倍思官网
    http://www.baseus.com/product-233?lang=en-us

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 25 Haziran 2019; 23:10:22 >

• zotacing kullanıcısına yanıt
    amazondan titreşimli yüzük de alamayacağız artık. çok pahalıya gelecek.
  • Aliexpress'te şu anda 3,50 USD resmi Baseus mağazasında. 5,8 dolar kuruyla 21 TL gibi bir şey ediyor. Fiyat Türkiye şartlarında sıcak gibi ama resmi olarak gelen bir ürünün olması gereken fiyat bu hatta belki de 25 TL. Fahiş bir fiyat yok. Ugun denebilir. Kablo güzel 3 tane almıştım 1 yıl önce. Sorunsuz çalışıyorlar.
  • 29,90'a Ugreen var, o da oldukça kaliteli bir kablodur. Daha önce 0,5 metresini almıştım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snoppy

29,90'a Ugreen var, o da oldukça kaliteli bir kablodur. Daha önce 0,5 metresini almıştım.
    Bozuk bir ugreen kablom var bir daha ugreen almam. Başlığı oynuyor resmen 5-6 ay olmuştur aldığım
  • Aldım 1 tane, teşekkürler
  • Tavsiye ederim arkadaşlar vergiler gelmeden önce 2 metre aynı markanın başka çeşidi 20 liraya 4 tane almıştım aliexpres den, çok kaliteli marka...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Cafele mağazası sık sık indirim kuponu veren mağaza. Coinleri kullanarak kuponları da alınabilir. 1$ altına alıyordum bu kabloları. Vergi işi biraz sinir bozucu oldu. Uygulamayı bile kaldırdım. Her iki markanın ürünlerini de kullandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arabada kullanıyorum. Memnunum. Evdeki deforme olan kablo yerine de aldım bi tane . Bilgi için teşekkürler.
  • storm kullanıcısına yanıt
    Başlıktaki cafala başka bişey sanırım baseus modeli gibi duruyor. Cafele sandım ben de başta ama değilmiş

• 5 aydır kullanıyorum. Ocak ayında AliExpress'ten 2 metre olanını 13.80 TL ye almışım.

• Type-C kablo bulmasın sıkıntılı olduğu kadar, 1 metre boy olarak da sıkıntılı.

Incore'un 2mt olanı 34.90 TL, almış ve kullanan var mı çok sağlam görünüyor?
    https://www.hepsiburada.com/incore-inline-usb-c-type-c-2-mt-usb-3-0-orgulu-hizli-sarj-ve-data-kablosu-3a-samsung-huawei-xiaomi-sony-koyu-gri-p-HBV00000FJUQR
  • İhtiyacı olan varsa güzel kablo kaçırmasın. Şu an vergilerle aliexpress ten bile bu fiyata gelmez 2 ay da beklersiniz...

• quote:

Orijinalden alıntı: basturkemin

Type-C kablo bulmasın sıkıntılı olduğu kadar, 1 metre boy olarak da sıkıntılı.

Incore'un 2mt olanı 34.90 TL, almış ve kullanan var mı çok sağlam görünüyor?
    https://www.hepsiburada.com/incore-inline-usb-c-type-c-2-mt-usb-3-0-orgulu-hizli-sarj-ve-data-kablosu-3a-samsung-huawei-xiaomi-sony-koyu-gri-p-HBV00000FJUQR
    1 metre nin nesi boy olarak sıkıntılı? ideal boyut hatta fazla uzun bile. Ben 0,5m lik kablolar kullanıyorum fazlasıyla yeterli.

2 metre kabloyu ne yapacaksınız anlamadım. Zaten 2m kablo hızlı şarj etmez ve çabuk bozulur...

• sitesinde 2a yazıyor, linkte 3a belirtilmiş ??

• souledge S kullanıcısına yanıt
    Arkadaş linki yanlış vermiş, linkteki apple için. Type-C'ler 3A diye biliyorum
  • Neyse ki zamanında almışım. Yazık yurtdışı alışveriş ne hallere düştü
  • Note 4 mate 8 e uyumulumudur

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.