Merhaba. Fiyat - performans açısından en iyi 32" Tv ( led -LCD ) ne önerebilirsiniz? Özellik olarak mutlaka olsun dediğim birşey yok. Ama en iyi özelliklerdeki TV yi arıyorum. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Panasonic E5 olabilir.
30 haziran'da teknosa'dan kampanyalı fiyatı 1.299 tl'ye philips 32pfl5507 aldım yanında 1 adet pta507 3d gözlük hediye verdiler..sd yayını iyi (ki uydu alıcım 8-9 yıllık),usb'den hd film izledim görüntü güzeldi,siyah giyen adamlar 3 filminin de 3d tanıtımını indirmiştim 3d olarak izledim o da güzel (önümüzdeki günler 3d film indirip bir de öyle deniyeceğim)..oyun performansını denemedim,ilerleyen günler de deneyeceğim..
muhakkak başka tv önerileri de olacaktır ama bu tv'yi de değerlendirme listenize almanızı öneririm..ben 1.5-2 aylık bir araştırma neticesinde aldım..tv araştırma ve satın alma süreciniz de size başarılar dilerim
Cevap yazanlara teşekkür ediyorum. En iyi özelliklere sahip derken fiyat olarak da en uygun olanı kastetmiştim. Bütçe olarak maksimum 850 TL verebilirim. Teşekkürler herkese:)
quote:
Orijinalden alıntı: msmmsm
Cevap yazanlara teşekkür ediyorum. En iyi özelliklere sahip derken fiyat olarak da en uygun olanı kastetmiştim. Bütçe olarak maksimum 850 TL verebilirim. Teşekkürler herkese:)
Eğer bütçeniz 850 tl ise lcd tv daha uygun olur.Sizin işinize yarayacak hemen hemen her özellik de var. samsung 32d550 Bimekste 749 tl