Bildirim
32' TV yi monitör olarak kullanma
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
birincisi çok büyük olmaz mı? ayrıca lcd tv'ler faklı yazılımlara sahip. Tv seyretmek için avantajlı bir özellik monitör olarak kullanırken dezavantaj yaratabilir. Örneğin sahneden sahneye ışık düzeyi değişebilir pc olarak kullanırken sıkıcı olabilir -
Büyük olsun diye alıyorum açıkcası. Farklı modları var, sizin dediğiniz dinamik mod onu sabitleyedebiliyoruz. Çoğu monitördede var bu özellik. Başka - veya + lar varmı acaba aklınıza gelen ? -
orn. benim tv`de enerji tasarrufu kapali da olsa cok beyazli yerlerde isigi kisiyor. Mudahale edemiyorum
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- windows fotoğraf görüntüleyicisi bu dosya biçimini desteklemediğinden veya en yeni
- bu yazılım oyunla aynı anda kullanılamaz virtual controller
- bu dosyanın bu eylemi gerçekleştirmek için ilişkilendirildiği bir uygulama yok
- bios pili nasıl çıkarılır
- bilgisayar kendini yeniden başlatıyor
- telefon neden çok ısınır
- bağlantı sıfırlandı.
- oem açılımı
- secure boot nedir
- video boyutu küçültme
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X