Şimdi Ara

32 yaşında üniversite

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 31 yaşındayım ama üniversite okursam 32 yaşıma denk geliyor seneye. 7 yıldır bi taşeron firmasında çalışıyorum yeterli birikimim var, evli barklı değilim ve lise mezunuyum. İşimden nefret ediyorum ve bu işten çıksam bulacagım işler yine bu düzeyde çünkü bi mesleğim yok. Benim için şehiriçi veya şehirdışı farketmez. Benim merak ettiğim çevrenizde olsun sınıfınızda olsun böyle 30 yaşından sonra baştan başlayan insanlar var mı üniversiteye ve size göre benim bu durumum normal mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kripto9999 -- 10 Kasım 2016; 20:31:54 >

• Hocam yaşınız eğitim almak için vs problem değil. Sizden daha büyük sınıf arkadaşlarım var. Siz iyi bir araştırma yaparak hareket ediniz. 2-4 sene okuyup şuanki pozisyonunuzdaki maaşlar civarında da kalabilirsiniz. 4 yıllık bölümlerdense 2 yıllık bölümler sizin daha yararınıza olur bence. Eğitim hayatından uzak kaldığınız için tepede bulunan üniversitelere girmek çok zor olacaktır. Taşra üniversitelerinden mezun olup iş bulmak, kazançlar vs de 30 yaşında üniversiteye başlamış birisi için gereksiz bir uğraş olur. Ama 2 yıllık önlisans programlarınında iyi üniversite/bölüm kazanmak 4 yıllıpa göre nispeten daha kolay olur. Her yerde üniversite mezunu eleman var. Doğru seçilmiş 2 yıllık bölüm mezunları çoğu 4 yıllık mezunundan iyi konumda olabiliyor. Teknikerlik vs.
  • Merabalar abi 32 yaş geç değil üniversite de 70 yaşında okuyanlar var. Sen orasını hiç sıkıntı etme ama yukardaki yorumda yazan hayat gerçeklerini de göz önünde bulundurman gerek ona göre tercihini yapman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mühendislik gibi
    Yeni mezunda genç yaş(25 gibi)
    İleri yaşta da alanında iş tecrübesi(28+)
    istenen bölümleri önermem. Çünkü en iyi ihtimalle 36 yaşında bitireceksin. 36 yaşındaki mühendisler nereden baksan 10 yıl tecrübeli oluyor.
    Üstteki arkadaşında dedigi gibi iyi seçilen 2 yıllık bölümler hem sabrını zorlamaz çabuk biter hem de bittiğinde iş bulman daha kolay olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sampiyon bilo -- 12 Kasım 2016; 9:01:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aklımda 2 yıllık tapu kadastro vb. bölümler var ama lisans zaten dil olursa olur. Öncelikli rus dili ve edebiyatı ama olmassa da ihtiyaç duyulan herhangi bir dil bölümü. Ben işimde ne yükselebiliyorum ne de çok para kazanıyorum üstelik evlenme gibi durum da yok. Yani mutlaka bir şeyleri değiştirmem gerekiyor. İşte zamanında her ailemden her türlü desteği almama rağmen okumadım ama insan okumanın değerini anlıyor zaman ilerledikçe.
  • 60 yaşında üniversite okuyan birisi vardı .Hem de bizim sınıfta.
  • evet bende duyuyorum geç yaşta okuyanları. Dile ayrı bi merakım var ama bakalım 2 yıllık da olur.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    22 yaşında üni başlamak
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.