Şimdi Ara

320 ied ekran seyir esnasında kapanıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese slmlar 2013 320 ied modernline aracım 60 binde araç yaklaşık 6 aydır özellikle ikinci çalıştırmamdan yaklaşık 5 dk sonra ekranda önce bir no signal uyarısı birkaç dk sonrada ekran tamamen kapanıp kendiliğinden açılıyor.Çok önemsemedim ancak servis ciddi bir sorun olabilir getirin dedi götürdük hiçbir sıkıntı bulamadık güncelleme yaptık dediler evallah dedik aldık ancak şikayet devam etti servise sormama rağmen birşey bulamadık dediler başka özel bir servise verdim aracı aynı cevabı aldım velhasıl kendi hipotezimle kumanda pilini değişeyim dedim birsüre sıkıntı olmadı sonra yine başladı yedek kumandayı kullanayım dedim yine 3-4 gün sıkıntı yokken bugün yine başladı.genellikle öğleden sonra aracı çalıştırınca ekranda önce no signal sonra tamamen bağlantı gidiyor dikkat ettim bugün aracı çalıştırınca müziğin sesi de yükseltemiyorum.Acaba yaz günü kablolar genleşiyorda oyüzden bağlantı sorunumu oluyor diye kendimce düşüncelerim oldu ancak yok arkadaş kışında aynı...velhasıl kimse çözüm bulamadı arıza kaydı bırakmadan bu şekilde bir sıkıntımız oldu. Bu tecrübeyi yaşayan arkadaşların önerilerini rica ediyorum tşk ediyorum şimdiden

• Hocam yanlış yere açmışsınız konuyu
  • Hocam konuyu üniversite sınavları bölümüne açtınız burada 3.20ied'si olan arkadaş pek çıkmaz.

Sorunun çözümü için daha merkezi bir yetkili servise götürmeniz iyi olur. Büyük bir BMW servisine gidip bir de orada baktırın.
  • Hocam bence 2 deneme çözün sonuçlarını atın ona göre yardımcı olalım. Aytye de başlamalısınız bence.
  • :) pardon arkadaşlar sileyim şurdan
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.