ARKADAŞLAR BİRAS ARAŞTIRDIMDA 3200 CASH ALINDIĞINDA ÇARA İBEX POTLARI KOYMA İÇİN GİRLİYOR VE OLD TAKI VE KROVAZLAR AÇILIYORMUŞ PEKİ BU YOLLA BENDE 7-8 PARÇA TAKILMIŞ OLD TAKI VAR AYRICA PİYASADANDA TOPLASAM 7-8 TANE MESELA OLD ROLLERİ KASAMA ATSAM AÇILDIKTAN SORA SATSAM KARLI OLMAZMI NE DERSİNİZ
Takmadığın old takıyı neden alıyorsun? Açılıyor derken yine karanlık oluyorlar Krowaz gibi işte. Old itemden +0'a dönüşmüyor yani
dostum git bir gold pre al(en az gold) onla butun krowzlarını old takılarını acarsın , inn hostese git yuzuk acacaksan, dandik bir yuzuk al kitle onu tam o kitlenirken arkadasından biri senin makinanın ag kablosunu ceksin 1-2- sn bekleyip geri taksın sen o sırada o dandik yuzugu inventory e koyup hemen old takıyı kitlemeye basla , sonra old kitlendikten sonra PUS u ac kapa, sonra oldu inn hostese at sonra tekrar PUS ac kapa , old takın kararmıs sekilde inn de olur. ve satabilirsin de trade edebilirsin. gold 2000cash , o event ise 3200 cash. (yukarda anlattıklarımın bazı yerlerinde yanlıslık olabilir, ben yapmadım ama bizim cafedekiler bu sekilde krowazlarınıda actırdı old takılarınıda actırdı. ben sadece ag kablosu cekip taktım :) ) zamanlama önemli cunku bazen apr veriyor ama banlanmıyorsun , pc ye res atmak zorunda kalıyorsun. Eger fazla itemin varsa dene 2-3 takı icin deymez. Yukarda anlatıgım karısık biraz google dan aratırsan bulursun.
YA BEN BİR HATAYA DÜŞÜP OLD DUAL ROC, OLD WAR EARN,OLD SKE BELT,OLD WAR PEND. ALDIM VE HEPSINI GIYDIM SIMDI DEGISTIRMEK ISTIYORUM IYIDE PARA EDIYORLAR BÜTÇEDE KISITLI SAYILIR SATABİLİRSEM COK FAYDASI OLUCAKTITA BEN 3200 CASH ALINCA +0 OLUCAK SANIYORDUM BUNU ÖĞRENDİĞİM İYİ OLDU GOLDUM VAR SUAN EUROTİP SENİN SÖYLEDİĞİNİ AKŞAM DENİYCEM SAOLASIN
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
dostum git bir gold pre al(en az gold) onla butun krowzlarını old takılarını acarsın , inn hostese git yuzuk acacaksan, dandik bir yuzuk al kitle onu tam o kitlenirken arkadasından biri senin makinanın ag kablosunu ceksin 1-2- sn bekleyip geri taksın sen o sırada o dandik yuzugu inventory e koyup hemen old takıyı kitlemeye basla , sonra old kitlendikten sonra PUS u ac kapa, sonra oldu inn hostese at sonra tekrar PUS ac kapa , old takın kararmıs sekilde inn de olur. ve satabilirsin de trade edebilirsin. gold 2000cash , o event ise 3200 cash. (yukarda anlattıklarımın bazı yerlerinde yanlıslık olabilir, ben yapmadım ama bizim cafedekiler bu sekilde krowazlarınıda actırdı old takılarınıda actırdı. ben sadece ag kablosu cekip taktım :) ) zamanlama önemli cunku bazen apr veriyor ama banlanmıyorsun , pc ye res atmak zorunda kalıyorsun. Eger fazla itemin varsa dene 2-3 takı icin deymez. Yukarda anlatıgım karısık biraz google dan aratırsan bulursun.
adam haklı ben denedim oldu
quote:
Orijinalden alıntı: eurotrip
Aa valla oldu.
o ağ kablosu takıp çıkartma şöyle oluyor ama. bilgisayarının İP sini sabitlemen gerekiyor ki takıp çıkardıgında DC vermesin. Aynı ıp den dewam etsin
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme