Şimdi Ara

320d de 39399 EUR fiyat

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Borusanın yeni kampanyasındaki araçta standard donanım nedir biliyormusunuz ?

• Kapaklı Çelik Jant, kumaş koltuk vs...
    Ayrıca 39 binlik araçtan kalmamış. zaten bi kaç tane varmış.
    Alüminyum jant, otomatik klima gibi bi kaç ilavelileri (Kumaş döşeme) 42500 fiyat veriyorlar. adam gibi doluları sanırım 50000'lerin üzerine çıkar...
  • İğrenç bir site yapmışlar bu fiyata ne donanım var hiç bir yerde yok.
  • O fiyata boş 320d yok, yalan yani... Daha iki gün önce Kosifler'de bir teklif çıkarttım kendime. Mantıklı şekilde doldurduk aracı, 49.530 euro'ya geldi.

Spor deri direksiyon, katlanır dış aynalar, sunroof, elektrikli arka perde, bi-xenon, far yıkama, arka park mesafe, otomatik klima var. Haberiniz olsun. 40.000 euro'ya 320d işi yalan maalesef.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAYRI

Kapaklı Çelik Jant, kumaş koltuk vs...
    Ayrıca 39 binlik araçtan kalmamış. zaten bi kaç tane varmış.
    Alüminyum jant, otomatik klima gibi bi kaç ilavelileri (Kumaş döşeme) 42500 fiyat veriyorlar. adam gibi doluları sanırım 50000'lerin üzerine çıkar...

• 320d nin bu fiyattan başlaması mucize, her ne donanım la olursa olsun kapaklı jant olsun kumaş koltuk olsun. Ama bu fiyata kaç araç var o önemli...

Yalnız BMW nin bugün radyo reklamını duydum ayrıntılar tiklamayankaybeder.com da dedi. Ama bu siteye girince bmw.com.tr ye aktarıyor. Bu sefer üstte 320d kampayası görünce sevindim sanırım ayrıntılar burda diyip detaylı bilgiyi tıkladım. Normal 3 serisinin bilgilerinin olduğu sayfa geldi. Bu aracın paketini vs. tiklamayankaybeder.com da iyi bir şekilde açıklamalarını isterdim.
  • Bence o fiyatlara 3 serisi almak yerine C 180 Komprosser almak daha mantıktı. Avantgarde AMG paket ve panaromik cam tavanlı aracı 46500 €'ya veriyorlar. 2000 motor dizelin keyfi ve yakıtı daha iyidir fakat çok km yapılmayacaksa aradaki kar vergiye gidecektir.

1.6 motorun yıllık vergisi 628 TL, 2.0 motorun vergisi 1736 TL. Arada 1100 TL fark var ve bunla kaç depo benzin alınır, ayrıca beyaz AMG paket panaromik tavanlı C serisinin yanında 3 serisi çok sönük kalıyor. 3 serisi alınacaksa da bence coupe versiyonu alınmalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: tspeedy

Bence o fiyatlara 3 serisi almak yerine C 180 Komprosser almak daha mantıktı. Avantgarde AMG paket ve panaromik cam tavanlı aracı 46500 �'ya veriyorlar. 2000 motor dizelin keyfi ve yakıtı daha iyidir fakat çok km yapılmayacaksa aradaki kar vergiye gidecektir.

1.6 motorun yıllık vergisi 628 TL, 2.0 motorun vergisi 1736 TL. Arada 1100 TL fark var ve bunla kaç depo benzin alınır, ayrıca beyaz AMG paket panaromik tavanlı C serisinin yanında 3 serisi çok sönük kalıyor. 3 serisi alınacaksa da bence coupe versiyonu alınmalı.

Ayrıca malzeme kalitesi Mercedes'de daha yüksek. Full dolu olmadıkça BMW özellikle içeride hiç çekici değil.
  • 3,20d olarak baz 39,000€ olarak sadece lafta var.Kosifler ile siparişimi verdikten sonra tekrar görüştüm.Görüşmemin sebebi tamamen meraktı çünkü 36,000€ dan 39,000€ ya çekildi fiyat sebebini öğrenmek için aradım.Baz model getirmediklerini ve satmak istemedikleri için zam yaptıklarını belirtti.C180k ve 3,20d test ettim.Şekil şemal iyi hoş da c180k ile 3,20d i ancak otoparkta yan yana görürsünüz.Yolda yan yana uzun süre kalamazlar

Kalite konusuna gelince tam dolu c180k sürücüsüne çok şey vaad etmiyor.(Amg paketi gerçekten çok güzel duruyor ona lafım yok.)
    3 serisinin luxury modeli ile ahşap trimler ve ekranı kokpite ayrı bir hava katıyor.

Birde bu tip bir araç alınıyorsa vergi konusu o kadar çok düşünülmemeli.45,000-50,000€ verip bu kadar ince hesap yapmak araçtan alınan tadı kaçırır.Hemde aradaki 1,000TL lik vergi farkı size 177Hp dizel bir motor olarak geri dönüyorsa....

• mayıs ayı ortasında kendime ait 2001 model 3.20i 6 silindirli aracımı sattım çok yakıyordu artık benzin fiyatlarınında artmasıyla yeter dedim.Sattım bostancı kosiflere gittim acil bir araba almam lazım dedim 3.20d 5.20d fiyatlarını istedim 5.20d yeni kasa joystick vites koltuk ısıtma katlanır arka perde sunroof filan 57.000€ dendi vazgeçtim dedim 3.20d oda 50.000€ civarı neys eyvallah dedim çıktım gittim.Uyuz oldum ellerinde araba yok gümrükte araba.Eger onay verirsem alıcak olursam araba gümrükten gelecek ben nerden bileyim arabanın durumu ne alemde dimi?Bnzerini gösteriyor ne kadar benzer?Bende kolatlar oto dan 2009 makyajlı kasa 3.18d aldım gayette memnunum hiç yakıt derdim olmadan gidiyorum.
  • Hayırlı olsun bu aracın yakıt konusunda fabrika verileri 1.3 dizel araçtan bile daha iyi.Peki gerçektede bu böylemi değerleriniz nasıl?
    quote:

Orijinalden alıntı: tektek19

mayıs ayı ortasında kendime ait 2001 model 3.20i 6 silindirli aracımı sattım çok yakıyordu artık benzin fiyatlarınında artmasıyla yeter dedim.Sattım bostancı kosiflere gittim acil bir araba almam lazım dedim 3.20d 5.20d fiyatlarını istedim 5.20d yeni kasa joystick vites koltuk ısıtma katlanır arka perde sunroof filan 57.000€ dendi vazgeçtim dedim 3.20d oda 50.000€ civarı neys eyvallah dedim çıktım gittim.Uyuz oldum ellerinde araba yok gümrükte araba.Eger onay verirsem alıcak olursam araba gümrükten gelecek ben nerden bileyim arabanın durumu ne alemde dimi?Bnzerini gösteriyor ne kadar benzer?Bende kolatlar oto dan 2009 makyajlı kasa 3.18d aldım gayette memnunum hiç yakıt derdim olmadan gidiyorum.

• bende mereak ediyorum,318d 320d ye gore ne kadar az yakıyor,yada yakıyormu gercekten?
    quote:

Orijinalden alıntı: drberti

Hayırlı olsun bu aracın yakıt konusunda fabrika verileri 1.3 dizel araçtan bile daha iyi.Peki gerçektede bu böylemi değerleriniz nasıl?
    quote:

Orijinalden alıntı: tektek19

mayıs ayı ortasında kendime ait 2001 model 3.20i 6 silindirli aracımı sattım çok yakıyordu artık benzin fiyatlarınında artmasıyla yeter dedim.Sattım bostancı kosiflere gittim acil bir araba almam lazım dedim 3.20d 5.20d fiyatlarını istedim 5.20d yeni kasa joystick vites koltuk ısıtma katlanır arka perde sunroof filan 57.000€ dendi vazgeçtim dedim 3.20d oda 50.000€ civarı neys eyvallah dedim çıktım gittim.Uyuz oldum ellerinde araba yok gümrükte araba.Eger onay verirsem alıcak olursam araba gümrükten gelecek ben nerden bileyim arabanın durumu ne alemde dimi?Bnzerini gösteriyor ne kadar benzer?Bende kolatlar oto dan 2009 makyajlı kasa 3.18d aldım gayette memnunum hiç yakıt derdim olmadan gidiyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.