Merhaba, 800 - 825 bin TL bütçeye hangi ikinci el SUV araçları önerirsiniz? C segment SUV düşünüyorum. Beklentilerim genişlik, kalite, 2012 ve üzeri model olması, çok fazla yakmaması, en fazla 180.000 KM de olması. 4x2 veya 4x4 farketmez genelde şehirde kullanılacak. Manuel vites veya otomatik farketmez. Önemsiz yerlerde boya değişen olabilir. Teşekkürler. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 3 Temmuz 2023; 0:0:41 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
800 - 825 bin TL SUV önerisi
-
-
Kaliteyi çıkartırsak dediklerinizin tam karşılığı 2018 1.5 dci edc prestige duster
-
2015 Kadjar bakabilirsiniz uzun süre kullanacaksanız!
Ben almadım çünkü hem beğenmiyorum hem de piyasası pek yok, arkadaş 6 ayda pert fiyatının da altında verdik zor elimizden çıkardık demişti.
Duster teneke kutusu yerine her türlü tercih edilir. İcon gördüm bir tane ilanda temiz ise alınır, 280 binde km gerçi ama o motor milyona kadar dayanabilir o yüzden o km sorun olmaz muhtemelen. 1.5 Dci Motor çok yakmaz zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 3 Temmuz 2023; 0:13:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@MaDMaxiBo @e30 m3
Dacia ve Renault a hiç ısınamıyorum malesef. O yüzden istediğim özelliklerde ki araç için model yılı ve KM den biraz feragat ederek daha kaliteli modeller arıyorum.
para çok düşük. yani megane, astra vs alınamayacak paraya kaliyeli suv muhtemelen pertten toplama olacaktır.
-
Paran yok arkadas. Kusura bakma ama bu paraya kaliteli C SUV bulunmaz. Segment düşürüp B SUV bakacaksın .
Bu paraya kaliteyle beraber sorunları da satın almanız lazım. 800bin tl ye sorunsuz kaliteli suv olmaz. Araçlara tek kalemde 200bin tl zam yapıldığı bir piyasadayız
2014-15 Tiguan bakın diyeceğim ama 1.4 benzinli yakıtını çok bilmiyorum.
-
-
Peki bu bütçede B SUV desem, en geniş B SUV modelleri hangileri?
Sıfır otomobil düşünürsen Volkswagen T-Cross 1.0 Life var 900.000 TL
Ama sınıfının en boş ve 6 ileri düz vitesli bir otomobil.Tek artısı sıfır olması ama bayiilerde bulunabiliyor mu emin değilim.
ss 1.0 Life
-
Aynı fiyat aralığında bende SUV bakiyorum. Takip.
2010 ve üzeri otomatik Opel Antara, Chevrolet Captiva ve Toyota RAV4 aklıma gelen araçlar, SUV dan ziyade biraz croosover havası olabilir ve piyasası da iyi olsun derseniz Nissan Qashqai MK1 kasa bulunabilir
hocam attığınız 2015 nissan qq baya iyimiş hem yeni kasa hem dekm vs baya düşük 850 ye verse hemen alınır
-
Öncelikle herkese teşekkür ederim. Bakış açımı biraz genişletmeye karar verdim. Bu paraya SUV yerine MPV alsam mı diye düşündüm. Hangi MPV araçları önerirsiniz?
Bu bütçelerde Ford grand c max önerirmisiniz, veya daha iyi MPV önerileriniz var mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 4 Temmuz 2023; 19:4:13 >
Adam satıp kurtulma derdindedir diye rakamı düşük yazmış olabilir, Sene 2018 bende 1.2 digt Nissan Qashqai alma niyetindeydim, araç aynı kasadan 2016 modeldi, aşırı bir yağ eksiltme probleminin olduğunu ilettiklerini hatırlıyorum..
Zaten sorunlu olduğu için 3-4 sene anca kullanıldı, o zaman danıştığım kişi makyajlı kasayla 1.3 dgite geçilecek demişti ki öyle de oldu.. Yurtdışında blok çatlatan , yolda kalan vs şikayetler bir hayli fazla.. Tabii ki bu biraz da şans işi, ilanlarda 200.00km yi deviren 1.2dgit li araçlar da var
-
Mpv yerine ticari konseptli otomobil bak. Pejonun vardi oyle panelvan gibi duran ama otomobil duhsatli bir modeli.
Station Wagon araçlar da ilgimi çekti. Sizce 2012 Focus SW mi, 2012 C max mı? Hangisi hacim anlamında daha geniş ve uzundur?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
para çok düşük. yani megane, astra vs alınamayacak paraya kaliyeli suv muhtemelen pertten toplama olacaktır. |
Bu paraya kaliteyle beraber sorunları da satın almanız lazım. 800bin tl ye sorunsuz kaliteli suv olmaz. Araçlara tek kalemde 200bin tl zam yapıldığı bir piyasadayız |
Paran yok arkadas. Kusura bakma ama bu paraya kaliteli C SUV bulunmaz. Segment düşürüp B SUV bakacaksın .
|
Benzer içerikler
- suriyeliden araba almak
- noterde araç takası nasıl yapılır 2024
- gürcistan batum lastik fiyatları
- sıfır araç ilk muayene tarihi
- megane 4 1.3 tce 0-100 kaç saniye
- bmw fiyat listesi
- trafik cezası itiraz dilekçesi
- sıfır araba fiyatları
- paul walker ne zaman nasıl öldü
- pejo rifter 2024 fiyat listesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X