Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

arkadaşlar halen biz ydk.sby. aday adayıyız.aday değiliz.sınava girince aday olacağız

Öyle demişsin ama Benim askerlik durum belgemde yedek subay aday adayı yazmıyor. Statüsü: YEDEK SUBAY ADAYI yazıyor. Onun için sordum
  • bende ısrarla kısa dönem istiyorum .. İnşaallah herkesin istediği olur
  • arkadaşlar aday adaylığı diye birşey yok. lisans mezunu isen yedek subay adayısındır. belki bazı belgelerde yazım hatası yapılmış olabilir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yol_cu

bende ısrarla kısa dönem istiyorum .. İnşaallah herkesin istediği olur

İnşallah istediğin olur arkadaşım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrep46

arkadaşlar aday adaylığı diye birşey yok. lisans mezunu isen yedek subay adayısındır. belki bazı belgelerde yazım hatası yapılmış olabilir.

BENDE DE AYNI YAZIYOR ADAY ADAYI
  • Sormamın sebebi başka bir sitede de aynı soru sorulmuş. Askerlik durum belgesindeki bu farklılığın Yedek Subay Adayı ve Aday adayı yazmasının kısa veya uzun çıkması ile bir alakası olup olmadığı konusunda bir görüş vardı. Ben onu merak ettiğim için sordum.
    benimkinde Yedek Subay Adayı yazıyor çünkü. Herkeste aynımı merak ettim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDThunder

Sormamın sebebi başka bir sitede de aynı soru sorulmuş. Askerlik durum belgesindeki bu farklılığın Yedek Subay Adayı ve Aday adayı yazmasının kısa veya uzun çıkması ile bir alakası olup olmadığı konusunda bir görüş vardı. Ben onu merak ettiğim için sordum.
    benimkinde Yedek Subay Adayı yazıyor çünkü. Herkeste aynımı merak ettim

peki arkadaşım bu görüşün neticesi nedir? yani hangisi uzun veya hangisi kısa.
  • Asalın sitede de belirtildiği gibi; Sınava girip yedek suaby çıkanlar yedek subay adayı oluyor. Bu sınava kadar statümüz Yedek Subay Aday Adayı.
    Benim gördüğüm yorum Yedek subay Adayı yazanlar uzun çıkabilir şeklindeydi. Tabi bu sadece yorum. Ben merak ettim sizlerde ne yazıyor.
  • bende yedek subay yazıyor. ama bana bu konu hiç inandırıcı gelmiyor. bunu söyleyen ortalığı karıştırmak için söylemiştir.
  • Yok yaa. Üniversiteden iki arkadaş belgelerindeki farklıları fark edip sormuşlar birine oda bilmem olabilir yazmış. Banada mantıklı geliyor hani. 2. muayenede karar veriliyor olmasın ne sınav ne mülakatla alakası olmadığını biliyoruz
  • Bencede bu yazanlara takılmayalım. Çünkü herşey sınavdan sonra belli oluyor. Ayrıca istatistiklere baktığımızda son yıllara doğru gelindikçe uzun dönem alım ortalamasıda ilk yıllara götre azalıyor. Zaten önümüzdeki yıllarda üniversite mezunlarına uzun dönemin kalkması gündemde. Zaten böyle bir istek varken bu yılda oranların yüksek olacağını sanmıyorum. Yani ihtiyaç haricinde kimsenin uzun dönem olabileceğini düşünmüyorum. Umarım ben ihtiyaç olan bir yere denk gelirimde uzun dönem olurum
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrep46

arkadaşlar tercilerin gerçekleşme oranları ile ilgili bir istatistik. hekes kendine göre bir değerlendirme yapar diye mesaja ekledim.

"2004-2007 YILLARI YÜKSEKÖĞRETİM KURUMU MEZUNU YÜKÜMLÜLERİN İSTEKLERİNİN GERÇEKLEŞME ORANI"

sıraylama: Kısa DÖNEM, Uzun DÖNEM ve ÖĞRETMEN STATÜSÜ`ne ayrılanlar olarak yazılmıştır.

297 ( NİSAN 2004 ) DÖNEMİ : 92% .. 33% .. 70%

299 ( AĞUSTOS 2004 ) DÖNEMİ : 95% .. 31% .. 76%

301 ( ARALIK 2004 ) DÖNEMİ : 97% .. 20% .. --

303 ( NİSAN 2005 ) DÖNEMİ : 95% .. 31% .. 76%

305 ( AĞUSTOS 2005 ) DÖNEMİ : 89% .. 37% .. 69%

307 ( ARALIK 2005 ) DÖNEMİ : 97% .. 19% .. --

309 ( NİSAN 2006 ) DÖNEMİ : 90% .. 27% .. --

311 ( AĞUSTOS 2006 ) DÖNEMİ : 90% .. 36% .. 66%

313 ( ARALIK 2006 ) DÖNEMİ : 97% .. 20% .. --

315 ( NİSAN 2007 ) DÖNEMİ : 93% .. 26% .. --

317 ( AĞUSTOS 2007 ) DÖNEMİ : 90% .. 34% .. 71%

SON ONBİR DÖNEMİN ORT. : 77% .. 23% .. 60%

kaynak:http://www.kkk.tsk.mil.tr/GenelKonular/Diger/

Bende uzun zamandır böyle birşey arıyordum. Güzel bir paylaşım olmuş.

Teşekkürler...

• Arkadaşlar herkese kolay gelsin.Bende Bu ağustosta askere gitmeyi düşünüyorum.Şubeye en son ne zaman "ben ağustos celbinde askere gitmek istiyorum " diye dilekçe verebilirim.örneğin temmuz 15 inde bu işlemi yaptırabilirmiyim.yoksa 15 temmuz geç bi tarihmi?bilenleriniz cevap yazarsa sevincem.bir an önce bende askere gidip gelmeyi hayırlısı ile istiyorum.
  • Ağustosta gidecekler belli oldu arkadaşım. başvurular 25 mayısa kadardı sanırım. Gitmek isteiğin celb dönemi ve başvuru tarihlerini asal ın sitesinden öğrenebilirsin.

CELP DÖNEMLERİ BAŞVURU TARİHLERİ
    ŞUBAT CELBİ İÇİN, 01 ARALIK-31 OCAK AS.Şubesi.BŞK.
    NİSAN CELBİ İÇİN, 01 ARALIK-25 OCAK AS.Dairesi.BŞK.
    HAZİRAN CELBİ İÇİN, 01 NİSAN-31 MAYIS AS.Şubesi.BŞK.
    AĞUSTOS CELBİ İÇİN, 01 NİSAN-25 MAYIS AS.Dairesi.BŞK.
    EKİM CELBİ İÇİN, 01 AĞUSTOS-30 EYLÜL AS.Şubesi.BŞK.
    ARALIK CELBİ İÇİN, 01 AĞUSTOS-25 EYLÜL AS.Dairesi.BŞK.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ReDThunder -- 9 Haziran 2008; 17:41:26 >
  • Ağustos döneminde erken celb için dilekçe verme tarihi geçti malesef..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 9 Haziran 2008; 18:04:51 >
  • k_storm arkadaşım,
    başvuru için normal süre 1nisan-25mayıs arasıydı.bu süreler arasında kendi yerli şubene başvurman gerekirdi.

yada

bu sürelere yetişemediysen 1-15 haziran arasında ankara asal'a evraklarını göndermen gerekir.
    bu süre hala geçerli. ama çok çok kısa süren kaldı.
    eğer işlmlerini yetiştirebilirsen ve aps ile ULAŞTIRMAyı başarabilirsen
    gitme ihtimalin hala var.

Eğer yine de 'bilgi kirliliği' olduğuna inanıyorsan şubeni ara ve daha sağlıklı bilgi edin.
    onlar da aynısını söyleyecektir...

kolay gelsin..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h_orion -- 9 Haziran 2008; 19:03:47 >
  • Evet 323.Dönem Haydi.

Sadece Bu Kadarmıyız
  • Bence daha azız. h_orion falan tertip değil sanırım liste gerçekçi olsa iyi olur. Boşver az olsun öz olsun
  • Ben foruma uzun zamandır üye olmama rağmen buraya google da sınavla ilgili bilgiler ararken ulaştım :) Benim gibi forumda olupta bu bölümü bilmeyenler olabilir.. Ayrıca daha 2 ay var, temmuz gibi artar mesajlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tidus -- 9 Haziran 2008; 21:16:15 >
  • arkadaşlar ben bu dönem asker sayısının az olacağını düşünmekteyim. sizce de öylemi?
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.