Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet bencede öyle olacak.. Okulu yeni bitirenler kasıma kalıyor ağustosda tecili uzatanlar var. Boşver nerde çokluk orda kd
  • bende ozaman şöle diyeyim
    nerde azlık orada uzun dönem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep46 -- 9 Haziran 2008; 22:36:15 >
  • Ben de inşallah inşallah diyeyim
    Kısa çıkar inşallah. Ama hayırlısı olsun da...
  • sonuçların açıklanmasına 2 ay kaldı abi daha çok gelen olur.millet daha moda giremedi biz erken girdik te
    zaten google dan arattırdıgın zaman ilk sayfada çıkıyo bulan çok olur.
    hadi 323.dönem göster kendini
  • redthunder@

SANIRIM sen de BİLGİ KİRLİLİĞİ olduğuna inanıyorsun !!!!!!!!!!
    eğer öyleyse askerlik şubeMi arayıp adıM ve soyadıMı söyleyerek
    AĞUSTOS-2008 celbinde askere gidip/gitmeyeceğimi ve
    tertip olup/olmadığım hususundaki GERÇEKLİĞİ kolaylıkla öğrenebilirsin.

[O kadar çaba harcayarak bu forumda askerlikle alakalı bilgi toplayıp,
    ayrıca elimdeki TECRÜBİ bilgileri sizlerle paylaşmaya çalışmamın sebebini,birileri ortaya çıkıp da
    'benim tertip olmadığım halde ağustosta askere gidecekmişim gibi foruma yazdığım'
    şeklinde sunma hakkına sahip değildir...]

Bu arada BİLGİ KİRLİLİĞİnden kastım tabiki BİLGİYİ KASTEN KİRLETMEK değildir.
    Malum, askerlikle ilgili meselelerde her kafadan bir ses çıkmakta ve
    bu seslerin bir kısmı DOĞRU iken bazıları ise EKSİK veya YANLIŞ olmaktadır.
    Bu da gayet normal bi durum.
    Zaten normal olmasa bir konuda aynı soru defalarca sorulmazdı!
    Fakat gelin görün ki insan bildiğinden emin olamıyabiliyor.Ve bu durumda yanlış VEYA eksik bilgi
    verilebiliyor.

Her neyse.. Ben K_Storm isimli arkadaşa verdiğim cevaptan EMİNİM.
    Ve ayrıca çok uğraşıp da gitmek istediğim ağustos-2008 celbinde de askerim !

Herkese selam olsun.

• h_orion kardeş verdiğin bilgiler için teşekkür ederiz.tam oldugu kadar eksik veya yanlış bile olsa bizim o konuda bir fikir edinmemize yardımcı oldugu kesin.zaten yazış tarzından da bişeyler bildiğin belli oluyo.sen sıkma canını yanlış anlaşılma olmuştur
  • Yedek subay adaylarının statülerinin belirlenmesi ve sınıflandırmanın daha sıhhatli bir şekilde yapılabilmesi maksadıyla yükseköğretim kurumu mezunu yükümlülerin KPDS, ÜDS, TOEFL sınav sonuçlarından faydalanılacaktır. Bu nedenle yükümlülerin son beş yıl içerisinde almış oldukları KPDS, ÜDS, TOEFL sınav sonuç belgelerini Askerlik Şubesi Başkanlıklarına ibraz etmeleri gerekmektedir.

oldu gülüm verelim, o belgeleri veren olursa hele de iyi bir puanı varsa offf... tüm gün özel dersten özel derse koşar
    bana hiçbir belge verme dediler gidenler

• Ben uzun dönem yapmak istiyorum ama hiçbiri yok o belgelerin
  • quote:

Orjinalden alıntı: tidus

Ben uzun dönem yapmak istiyorum ama hiçbiri yok o belgelerin

O belgeleri olanlarada kesin uzun çıkacak diye bir kural yok hiçbir zaman o bakımdan sen umudunu yitirme bu işler şans işi umarım istediğin sonuç çıkar
  • katılıyorum.Tamamem yada kısmen şans olduğuna inanıyorum.kısa uzun dönem olayını.hakkımızda hayırlısı olsun.
  • Şöyle ki normalde alabildiğince kısa dönem alıyorlar. Uzun dönem olmak için bir ihtiyaç, mesleğimizle ilgili olarak gideceğimiz yerde bir açık olması gerekiyor. O nedenle uzun dönem olmak şans işi. Kısa dönem olma ihtimali daha yüksek, bakalım hayırlısı olsun..
  • Ege üniv. coğrafya bölümü mezunu arkadaşım komando asteğmen yaptı. mesleklede alakası yok sanırım. Ayrıca ne demişler : Mantığın bittiği yerde askerlik başlar
  • Selam arkadaşlar 1 yedek subay aday adayıda Osmaniye'den;) Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Çoğalıyoruz:)saygılar...
  • quote:

Orjinalden alıntı: aras

Selam arkadaşlar 1 yedek subay aday adayıda Osmaniye'den;) Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Çoğalıyoruz:)saygılar...

Hoşgeldin aras, hayırlı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: aras

Selam arkadaşlar 1 yedek subay aday adayıda Osmaniye'den;) Hepimize hayırlı uğurlu olsun. Çoğalıyoruz:)saygılar...

hoşgeldiniz.

diğer bilgilerinizi PM olarak gönderirseniz liste güncellenecektir.
  • 2 ay sonra tam bugün sınav sonuçları açıklanacak
  • evet iki ay sonra yerlerimiz belli olacak ve yolculuk için son hazırlıklar yapılacak hadi hayırlısı.
  • ilk bir iki gün geçse insan o günler için şimdiden strese giriyor bilmiyorum sadece bende mi var
  • Stres yok bende ama bir an önce geçsin istiyorum günler ve bir an önce askere gitmek istiyorum. Artık nasip ne ise %99.99 kd olacagım ama bellide olmaz
  • hoşbuldum arkadaşlar;) eyvallah. çok kritik bir sorunum var bugün ortaya çıkan. ehliyet temmuz sınavı için başvuru yapmak niyetindeyim fakat sınav tarihi 5 temmuz olmasına karşın direksiyon sınavı tarihi henüz belli değil Osmaniye ilinde. Diğer illerdede belli değilmiş kesin olarak gerçi. Fakat sürücü kursu tahminen 2 ağustosta olur diyor. Bizim sınav tarihlerimiz 1-2-3 Ağustos galiba. Bunlardan hangisi olduğuna dair kesin bilgi alabilirmiyim yarın(çünkü ehliyet için yarın son gün)veya bu tarihlerden herhangi birini mazeret göstererek değiştirme vb. gibi bir şansım varmıdır?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.