Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar geçen sen 04.06.2007 de mezun oldum. Sonra askerlik şubesine gittim ve bana 1 yıl daha tecilin vardediler ve ASKELİK DURUM BELGESİ verdiler. Bu belgede sevk edileceği tarih : 31.07.2008 yazıyor benim tekrardan askelik şubesine gidip herhangi bir işlem yaptırmama gerek varmı acaba.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yunusdemir

Arkadaşlar geçen sen 04.06.2007 de mezun oldum. Sonra askerlik şubesine gittim ve bana 1 yıl daha tecilin vardediler ve ASKELİK DURUM BELGESİ verdiler. Bu belgede sevk edileceği tarih : 31.07.2008 yazıyor benim tekrardan askelik şubesine gidip herhangi bir işlem yaptırmama gerek varmı acaba.

Temmuz ayında şubene gidip sınava girmen için gerekli bazı evrakları alman gerekecektir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: h_orion

pppirlo@
    bu açıklayıcı mesajdan benim anladığım
    'sınava girildiğinde atgm veya kd olup/olunmayacağı belirlenmiyor.Bunu devlet
    ihtiyaca göre belirliyor.Bu sınavda ise aday adayının çözdüğü soruların cevaplarına
    göre hava/kara/denizci olup/olmayacağı belirleniyor.

Evet aynen öyle sınav ile kara hava yada denizciden biri oluyorsun ama bundada kısa dönem çıkma ihtimali gibi piyade yada jandarma çıkma olasılığı çok yüksek
  • bu uzun kısa olayı benim çok canımı sıkmaya başladı. iyice strese girdim. ne zor işmiş bu yaw.

birde arkadaşlar sizlere dürtlük hazırladım.

uzun istersin uzun gelmez
    uzun istersin kısa gelir
    kısa istersin kısa gelmez
    kısa istersin uzun gelir

istisnai durumlar için

uzun istersin uzun gelir
    kısa istersin kısa gelir

bence istisnai durular herkes için ideal
  • quote:

Orjinalden alıntı: pppirlo

quote:

Orjinalden alıntı: yunusdemir

Arkadaşlar geçen sen 04.06.2007 de mezun oldum. Sonra askerlik şubesine gittim ve bana 1 yıl daha tecilin vardediler ve ASKELİK DURUM BELGESİ verdiler. Bu belgede sevk edileceği tarih : 31.07.2008 yazıyor benim tekrardan askelik şubesine gidip herhangi bir işlem yaptırmama gerek varmı acaba.

Temmuz ayında şubene gidip sınava girmen için gerekli bazı evrakları alman gerekecektir.

Tşk.ler Kardeş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yunusdemir -- 11 Haziran 2008; 15:09:17 >
  • Arkadaşlar sınavın kısa veya uzun olmakla hiçbir alaksı yok!! Hiç cevaplamayanlar uzun olabildiği gibi, uzun isteyip tamamını doğru yapanlar kısa da olabiliyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tidus

Arkadaşlar sınavın kısa veya uzun olmakla hiçbir alaksı yok!! Hiç cevaplamayanlar uzun olabildiği gibi, uzun isteyip tamamını doğru yapanlar kısa da olabiliyor.

Herkes bu kısmı iyi okusun çünkü sınavda yapacağınız hiçbir taktik işlemez sadece içinizi rahatlatırsınız.
    Son gün sınava giden kısa çıkar --- doğruluğu ispat edilmememiş ve aksine örnekler mevcut
    tüm soruları yanlış yapan kısa çıkar --- aksi örnekler mevcut
    tüm soruları doğru yapan uzun çıkar ------- aksi örnekler var
    mühendisler uzun çıkar ------- aksi örnek mevcut
    her kombinasyonun farklı durumları var yani, şunu yaparsan kız olur bunu yaparsan erkek olur diye birşey yok yani

• kısa uzun farketmez donanimhaber vatan fedaileri affetmez
    arkadaşlar ALLAH herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin.gönlümüzdeki de hayırlı değilse hayırlıya çevirip versin inşallah
  • kısa ve veya uzun Allah iyi komutan ve iyi arkadaşlarla karşılaşmayı nasip etsin
  • uzun veya kısa kişinin tercihine göre önemli tabiki ama daha da önemlisi gideceğin birlik ve komutanların umarım arızalı bir komutana düşmeyiz.
  • Valla şöyle böyle farketmez gider o askerlik
  • quote:

Orjinalden alıntı: akrep46

uzun veya kısa kişinin tercihine göre önemli tabiki ama daha da önemlisi gideceğin birlik ve komutanların umarım arızalı bir komutana düşmeyiz.

arızalı komutan+arızalı tiplerin olduğu bir yer , sokaktaki tinerci,jiletçi,yan kesici,hırsız ,uğursuzda askerlik yapıyor sonuçta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: erbman

quote:

Orjinalden alıntı: akrep46

uzun veya kısa kişinin tercihine göre önemli tabiki ama daha da önemlisi gideceğin birlik ve komutanların umarım arızalı bir komutana düşmeyiz.

arızalı komutan+arızalı tiplerin olduğu bir yer , sokaktaki tinerci,jiletçi,yan kesici,hırsız ,uğursuzda askerlik yapıyor sonuçta.

haklısın birde onlar var işimiz zor.

gönül isterki doğru yerde doğru zaman da doğru insanlarla karşılaşalım
    bakalım bahtımıza ne çıkacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep46 -- 12 Haziran 2008; 17:14:51 >

• arkadaşlar yedek subay seçiminin sayı olarak belirlenmesi yapılırken (yani kaç kişinin yedek subay olarak ayrılacağı belirlenirken) sınav yerlerindeki yoğunluğa göremi, bölgeye göremi belirleniyor. yoksa her sınav yerinin belirli bir kontenjanı mı var. yada belirli illerdeki sınav yerlerinde daha çok yedek subay çıkması gibi bir durum mu var. ne dersiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: yol_cu

kısa ve veya uzun Allah iyi komutan ve iyi arkadaşlarla karşılaşmayı nasip etsin

AMİNNN..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eraser42

arkadaşlar ALLAH herkesin gönlüne göre versin hayırlısını versin.gönlümüzdeki de hayırlı değilse hayırlıya çevirip versin inşallah

Amin. Güzel dua olmuş.
  • iyi komutan iyi arkadaşlıklar güzel temenniler teşekkürler
  • Resmi gazetede yayınlanmış yasalaşmış bi konu; ilginç vede güzel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı , üniversitelere gönderdiği yazıda, "elektrik hırsızlığı" yapan üniversite mezunlarının, yedek subay hakkını yitirerek askerlik görevlerini 15 ay er olarak yapmak zorunda bırakıldığını belirtti. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı üniversitelere gönderdiği yazıyla, `elektrik hırsızlığı` yapan üniversite mezunlarının, yedek subay hakkını yitirerek, askerlik görevlerini 15 ay er olarak yapmak zorunda kaldığını belirterek, öğrencilerin uyarılmasını istedi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDThunder

Resmi gazetede yayınlanmış yasalaşmış bi konu; ilginç vede güzel

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) Başkanlığı , üniversitelere gönderdiği yazıda, "elektrik hırsızlığı" yapan üniversite mezunlarının, yedek subay hakkını yitirerek askerlik görevlerini 15 ay er olarak yapmak zorunda bırakıldığını belirtti. Yükseköğretim Kurulu Başkanlığı üniversitelere gönderdiği yazıyla, `elektrik hırsızlığı` yapan üniversite mezunlarının, yedek subay hakkını yitirerek, askerlik görevlerini 15 ay er olarak yapmak zorunda kaldığını belirterek, öğrencilerin uyarılmasını istedi.

evet zaman zaman televizyonda ve internette bu konuyla alakalı haberler yayınlandı. güzel bir düşünce ama ne derecede uygulanıyor veya faydalanılıyor bilemiyoruz. yada sadece kuru gürültüden ibaret

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akrep46 -- 13 Haziran 2008; 9:33:00 >

• bende 323 yedek subay aday adayıyım. herkese selamlar. erken sevk dilekçemi verdim ve ismim listelerde gözüktü. ama eve hala mektup gelmedi. gelen varsa yazabilirmi ne yazıyo mektupta?
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.