Ulan Ağustos 2009 topici die girdim, 2008 astekler çıktı.Bir an dedim noluyor Aman işala seneye bu zamanlar bu topiclerde olmam. Kısa çıksın kısadan bitirelim. Asteklerede hayırlı teskereler
323 asteğmen arkadaşlar neredesiniz....?
Şafak 5
sadece 008 varmı bu şafağın üstüne şafak...
DEDELERİM SAFAK KARANLIK SECTIGIM YER DAHA DA KARANLIK CUNKU 3TE HAVA KARARIYO...NERESIMI ? KARS / SARIKAMIŞ...EVET ZMA TAK. KOMT .NASILIDR ORDA ASKERLIK EVET 323 ASTEGMEN DEDELERIM...
hür teğmen... arz ederim... bit ulan bitti!!!
asteğmenliği biten tüm devrelerime ve kd arkadaşlara geçmiş olsun diyorum benimde az kaldı ama galiba en son ben bitireceğim 17 temmuz dahası yokk
Hey gidi günler, geçti bitti hepsi sanki bir rüyaydı....
nihayet bizimde bitti tekirdağlı asteğmen kardeşimin dediği gibi şafak demiş jart jurt :) (cart curt ) bu forumda başlamıştı askerlik maceramız burda bitsin bari tüm devrelerime hayırlı uğurlu olsun
Way be geçen sene bu zamanlar peh :) Bitti harbiden bitti :)
askrlik bitti geçen sene bu zamanki yazılara bakıyorum da.... mazide kalmış güzel anılar
herkes benim gibi askerlik yapsa keşke... Dz.P.Tğm.Aktaş saygılarla 323....
vay be geçen sene bu zamanlar 15 gün sonra askerim diyordum. 18 ocaktan bu yana kaç ay geçmiş. şimdi 329'lar...
Waay biz sizi unutmuştuk ya. Benim devrelerim ama komutanlarım :)) Hayırlı olsun.
hani kimse yok mu bizden....
339.dönem 8.Nesil torununuzdan selamlar Bizim sayfamıza da bekleriz görüş ve önerilerinizi paylaşmak isterseniz.
yok mu hiç kimse 323den...
La tertipler ne edisiniz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme