Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (394. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şafak bitince sayfaya uğrayan olmamış
  • bitti arkadaşlar. hepimize geçmiş olsun.
  • ŞAFAK HALA 7 VE DAHA BİTMEDİ...

HERALE 323. DÖNEMİ BEN KAPATIP GİDİCEM..
  • Şafak DOĞAN GÜNEŞ. Yarın sabah itibariyle özgürlüğüme kavuşuyorum.
  • arkadaşlar en son evden yazmıştım, sonunda yine evdeyim..geride kalan varsa kolay gelsin..
  • Geçermi bilmiyorum ama tek gerçek şafak 110 325.kısa dönem.

İSTANBUL ASKERLİK DAİRESİ
    BİLGİ İŞLEM ÇAVUŞU
  • herkese geçmiş olsun arkadaşlar. geçiyor torunlar. merak etmeyin. ortam kurmaya çalışın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 28 Ocak 2009; 22:02:21 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: fabregas42

Geçermi bilmiyorum ama tek gerçek şafak 110 325.kısa dönem.

BİLGİ İŞLEM ÇAVUŞU

yol izni ile beraber mi 110 yoksa terhis tarihimi benim hesabıma gore bugün ile beraber ile yol izni hariç 113 gün
  • tezkereyi aldıktan sonra askerlik subesine gitmemiz gerekiyor mu
  • tezkereyi aldıktan sonra 31 ocaktan sonra
    (çünki biz şu anda kanuni izinli Terhis Mahiyetinde İzinli görünüyoruz.) Bağlı olduğunuz Askerlik şubesine Yalnızca Tezkerenizle Gidip Askerlik ile İlişiğiniz olmadığı işlemini Yaptırmalısınız.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fabregas42

Geçermi bilmiyorum ama tek gerçek şafak 110 325.kısa dönem.

BİLGİ İŞLEM ÇAVUŞU

110 mu ? kardeş ne yaptın köy baskını gasp falan mı Kasatura numarası gibi yaw

Şaka bir yana 325 .Dönem arkadaşlarımıza hayırlı tezkereler dilerim.

• Pazar sabahı itibariyle askerliğim bitti. Darısı diğer arkadaşların başına. Ayrıca bildiğim kadarıyla bize verilen teskerin bir örneği askerlik şubemize de gönderilecek. Bu yüzden şubemizle bir işimiz yok.
  • vay be, skerdeyken geçmeyen günler 18 ocaktan beridir nasıl da geçiyor
    nasılsınız tertiplerim?
  • sağol güzel tertibim artık buraya kimse uğramaz oldu ya.. hadi 323 er bekliyoruz sizleri
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

tezkereyi aldıktan sonra 31 ocaktan sonra
    (çünki biz şu anda kanuni izinli Terhis Mahiyetinde İzinli görünüyoruz.) Bağlı olduğunuz Askerlik şubesine Yalnızca Tezkerenizle Gidip Askerlik ile İlişiğiniz olmadığı işlemini Yaptırmalısınız.

unutmayalım ha sonra temelli asker kalırız
  • Zonguldak 3. Jandarma Eğitim Tugay Komutanlığı Karargah Bölüğü İnzibat Takımı
    325.Ksd J.Çvş. Faruk Özdemir
    tüm devrelerimi saygıyla selamlar
    hepinize hayırlı tezkereler dilerim

bu forum bana askerliğe hazırlık konusunda çok yardımcı oldu
    burada bilgisini bizimle paylaşaan tüm dedelerimize de teşekkür ederim
    forumdan öğrendiklerimin yararını acemilikte çok gördüm
    bizden sonra gelenlere de inş. biz anlatırız
    şimdiye kadar pek yazamadım ama bundan sonra her çarşıda foruma uğrarım

tekrar herkese hayırlı tezkereler
    Ş:105
  • Biter biter:) Önündeki günler dağ gibi gelir arkanda bıraktıklarınaysa ne çabuk geçti dersin, özeti bu askerliğin. Neyse birazdan gidip askerlikle ilişiğimi Allah göstermesin bir savaş falan çıkmazsa sonsuza dek kesiyorum herkese gerçek hayatta başarılar.
  • Poşet'ler sırtlamış başlığı bea 323 KD tertiplerine sivil hayatlarında başarılar ve geçmiş olsun dileklerimi sunmak isterim

Şafak demiş tırımırı benim için şu an Şırnak'ta Cudi Dağı'na nazır görev yapıyorum ve mart başında Namaz Dağı yada Çukurca/Hakkari yolcuğu görünecek bana
    Lüleburgaz 2.tb asteğmeninden devrelerine Şırnak'tan sevgiler & saygılar

• 2emrecik2 söz meclisten dışarı ama 1 tanesi hariç adam gibi Asteğmen'e rastlamadım. O iyi diyebildiğim de acemilikteydi. Sınırda görev yaptım, bir tane karakolun doğru düzgün olmaz mı Asteğmen'i yok Allah kahretmesin. Sen Sen ol emrindeki askerlere empati kurararak hükmetmeye bak. Saygılar. Bu arada elimizdeki tezkereler bizde kalıyormuş arkadaşlar, boşuna şubeye gitmeyin Ben gittim bizzat. Seneye yoklamanızı yaptırın yeter.
  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.