Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (392. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hadı bakalım askerlıgı bıtırdınız.bır torununuz olarak bende bu günlerı görecekmıyım bakalım.inşallah gorururuz.hepınıze hayırlı teskereler.
  • şafak 8 başka yooooookkkk
  • quote:

Orjinalden alıntı: Bakkal Gazi

quote:

Orjinalden alıntı: cuneyt_37000

gelin gelin bekliyoruz umdugunuz gibi degil hiç bir şey

biraz açar mısın konuyu
    bu arada şafak X+51 Bakalım askerlik bittiğinde bu postu bulabilecek miyim?

vay anasını sayın seyirciler

• şafak 20!!!!

son çıkan 323 kısa dönem oluorum galba :D var mı artıran dicem ama mümkün diil... Ceza haricinde :D

müzeliğim valla.. yaş kütüğüne adımı yazamam lazım son giden ilk gelenin yanında :D
  • sülüman; kardeş sana faaliyet gibi takıyorum. kim dedi bu kadar izin kullan oglum
  • ŞAFAK 12'DEN SONRA 17 BİTERMİ BEAAAAAAAAA
  • ne kola ne fanta sadece 7 gün
  • Şafak 13........................Başka Yokkkkkkkkkkkkk.

Ama lanet denetlemeye rast geldik çok zor bir 13 gün bekliyor bizi.
  • çok şükür bizim denetleme bitti. ne gelen oldu bölüğe ne giden:) sabahları erken kalktıgımızla kaldık:)
  • Şimdiden hepinize geçmiş olsun 323 ler sizlerde bitirdiniz askerliğinizi artık ama son günlerinizin askerdeki bu rahatlığınızın keyfini çıkartın ve nizamiye kapısından çıktıktan sonra arkanıza bile bakmadan kaçın
  • quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Şimdiden hepinize geçmiş olsun 323 ler sizlerde bitirdiniz askerliğinizi artık ama son günlerinizin askerdeki bu rahatlığınızın keyfini çıkartın ve nizamiye kapısından çıktıktan sonra arkanıza bile bakmadan kaçın

son 2 carsi iznim daha var onalrda bitsin 3. cikisimda arkama bakarsam ...... :))) safak 14 yapcak bise yok izin kullandim malesef :(

herkese simdiden gecmis olsun bitio askerlikte.. daha dün gibi burada yaptigimiz konusmalari hatirliyorumda hey gidi hey diyesi geliyor insanin..
  • quote:

Orjinalden alıntı: 35½kSk

quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

Şimdiden hepinize geçmiş olsun 323 ler sizlerde bitirdiniz askerliğinizi artık ama son günlerinizin askerdeki bu rahatlığınızın keyfini çıkartın ve nizamiye kapısından çıktıktan sonra arkanıza bile bakmadan kaçın

son 2 carsi iznim daha var onalrda bitsin 3. cikisimda arkama bakarsam ...... :))) safak 14 yapcak bise yok izin kullandim malesef :(

herkese simdiden gecmis olsun bitio askerlikte.. daha dün gibi burada yaptigimiz konusmalari hatirliyorumda hey gidi hey diyesi geliyor insanin..

Sizlerin bu yazdıklarınızı okuyunca bende bi garip oluyorum ne kadar zaman geçmiş diyorum üzerinden askerliğin daha dün gibiydi halbuki bitsede gitsem kurtulsam artık şurdan dediğim günler ama bi şekilde iyi yada kötü geçiyor işte sizlerde bitirdiniz sonunda bizim büyük büyük büyük torunlar olarak

• şafak 4 :D atarsa 3 huehuee.. bitiyor kardeşlerim..
  • atarsa konvoy
  • Şafak: 3 !!!!

Herkese şimdiden geçmiş olsun.
  • konvoy olmicak "-" sayacağız diye ağlayan devrelerim ruhumu sıktı insan devresinden kaçar mı yaf?!
  • 12'den sonra --> "3"

Denetleme güzel geçti bizde... Ben RPG-7 roketatar silahını kullandım. %100 tam isabet yaparak sırasıyla: denetlemeci albay, tabur komutanı, bölük komutanı ve astsubayından taktir aldım. Silah zimmetimi de bıraktım artık bölükle hiç alakam yok. Bizim diğer kısa dönemler de benzer şekilde yani sonunda rahatladık, gerçi ne zorluk gördük ki de denebilir. Herkese denetlemede başarılar. Şu an bizde manga taarruz ve savunma denetlemeleri var, anlayacağınız herşeye giriyoruz. Spor denetlemesi de 3 gün sonra, pentatlon, koşu falan zor olacak gibi bu soğukta... Nöbetçilere çok acıyorum ama yapacak birşey yok. Gerçekten uzun dönem gelmediğimize şükretmeliyiz, bu soğukta nöbet; çok feci oluyor gerçekten.

• şafak diye bir şey yok artık herşey sona eriyor.Yarın konvoyla çıkıyoruz.Tüm devrelerimi geçmiş olsun
  • bizde de vardı denetleme ama rütbeli denetlemesi olduğu için bize birşey olmadı. hadi bakalım gidiyoruz artık. valizleri hazırlayalım beyler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi febahadir -- 15 Ocak 2009; 10:49:58 >
  • 2
  • 
Sayfa: önceki 390391392393394
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.