Şafak 10... İzin kullandık ne yazık ki! Bide üstüne denetlemelere rast geldik. Günler acayip yağun ve tempolu geçiyor. Denetleme yüzünden 2 haftadır çarşı yüzü göremedik. Herhalde direk teskere alacağım.
Atarsa Batarsa 1
Konvoy bekliyoruz gidiş o gidiş
son 3 geceeeeeee
yakında -1 diye başlicam sanırım bize konvoy yok gümledik sanki
Herkese geçmiş olsun.
Askerliği bitirdik en sonunda. Eve geldim.
Herkesin gözü aydın.
merhaba arkadaşlar, herkese geçmiş olsun diler, sivil hayatta başarılar dilerim.
Şu an çarşı izninde yani evdeyim. Eviyle aynı şehirde askerlik yapmak güzel oluyormuş. Şafak doğan güneş, pazar terhis oluyorum nasipse. Herkese hayatta başarılar şimdiden.
Sabaha evde olmak ne güzel :) DoğanGüneş. Kimsenin zoruna gitmesin.
5 ay 5 günlük bi aradan sonra tekrar eve dönmek çok güzel bi duygu. Tüm devrelerime geçmiş olsun diyor, aynı duyguları 325 arkadaşlar için de diliyorum. Vay be bitirdik mi biz şimdi yav?
tüm 323.KD devrelerimize hayırlı uğurlu olsun.sonunda evimizdeyiz.
Tüm 323 KD arkadaşlara hayırlı olsun darısı uzun dönemlerin başına :) Şafak saymıyorum ama 6 aydan fazla var demek ki ...
Şafak 6. Teskeresini alan arkadaşlara hayırlı olsun. Darısı başımıza...
vallaha evime geldim çok mutluyum darısı diğer tüm arkadaşlarımızın başına herkese geçmiş olsun...
bugün saat 18.30 itibari iLe eve adımımı attım. haLa saLak gibiyim toparLayamadım kendimi. siviLe aLışmak 2-3 gün sürecek herhaLde. muhtemeLen bu gece devriyem oLduğu kaygısı iLe 3-4 kez uyanacağım :) her şeye rağmen evde oLmak fazLasıyLa huzurLu.. darısı geride kaLanLarın başına..
Sivil ne güzelmiş yarabbim ... Herkese hayırlı olsun, hayatta hepinize başarılar.