Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (393. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şafak 10... İzin kullandık ne yazık ki! Bide üstüne denetlemelere rast geldik. Günler acayip yağun ve tempolu geçiyor. Denetleme yüzünden 2 haftadır çarşı yüzü göremedik. Herhalde direk teskere alacağım.
  • Atarsa Batarsa 1

Konvoy bekliyoruz gidiş o gidiş
  • son 3 geceeeeeee
  • yakında -1 diye başlicam sanırım bize konvoy yok gümledik sanki
  • Herkese geçmiş olsun.

Askerliği bitirdik en sonunda. Eve geldim.

Herkesin gözü aydın.
  • merhaba arkadaşlar,
    herkese geçmiş olsun diler, sivil hayatta başarılar dilerim.
  • Şafak doğan güneş. cümlemize geçmiş olsun.
  • atarsa şafak 13 bitermi beaaaaaaaaaaaaaa
  • atarsa şafak 13.....

bitmiyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
  • şafak doğan güneşşşşş
  • Şu an çarşı izninde yani evdeyim. Eviyle aynı şehirde askerlik yapmak güzel oluyormuş. Şafak doğan güneş, pazar terhis oluyorum nasipse. Herkese hayatta başarılar şimdiden.
  • Sabaha evde olmak ne güzel :) DoğanGüneş. Kimsenin zoruna gitmesin.
  • Evime kavuştum çook şükürrr, darısı 325'lerin başına..
  • 5 ay 5 günlük bi aradan sonra tekrar eve dönmek çok güzel bi duygu. Tüm devrelerime geçmiş olsun diyor, aynı duyguları 325 arkadaşlar için de diliyorum. Vay be bitirdik mi biz şimdi yav?
  • tüm 323.KD devrelerimize hayırlı uğurlu olsun.sonunda evimizdeyiz.
  • Tüm 323 KD arkadaşlara hayırlı olsun darısı uzun dönemlerin başına :) Şafak saymıyorum ama 6 aydan fazla var demek ki ...
  • Şafak 6. Teskeresini alan arkadaşlara hayırlı olsun. Darısı başımıza...
  • vallaha evime geldim çok mutluyum darısı diğer tüm arkadaşlarımızın başına herkese geçmiş olsun...
  • bugün saat 18.30 itibari iLe eve adımımı attım. haLa saLak gibiyim toparLayamadım kendimi. siviLe aLışmak 2-3 gün sürecek herhaLde. muhtemeLen bu gece devriyem oLduğu kaygısı iLe 3-4 kez uyanacağım :) her şeye rağmen evde oLmak fazLasıyLa huzurLu.. darısı geride kaLanLarın başına..
  • Sivil ne güzelmiş yarabbim ... Herkese hayırlı olsun, hayatta hepinize başarılar.
  • 
Sayfa: önceki 391392393394395
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.