eh yuzdende dusmussunuz artık, hızlı atar bundan sonra, hele birde plakalara geldinizmi gerisi kolay
ya bu arada biz 323 ler bu forumda ne kadarda azmısız biz ya, zoruma gitti biraz
DEDELER YOLUNUZ ACIK OLSUN
heyy yavrum bee!! Ağustosda tırs tırs 3,5 3,5 yusuf yusuf iken şimdi tın tın, bir ay olmuş tam şafak doğan güneş diyeli. geçen ay bugün diyoduk şafak doğan güneş. acemilik Manisa 1. P. E. Tugayı, usta 39. Mek. P. Tüm.'e bağlı bir sınır karakolU. YARDIR 325 KDY
ASİL TÜRK MİLETİNİN NAMUS VE ŞEREFİNİ, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİNİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ, YAVRU VATAN KUZEY KIBRISTA SORUMLULUĞUMA VERİLMİŞ BÖLGEYİ KORUMAKLA GÖREVLİ GÖZETLEYİCİĞİM. GÖZÜM SORUMLULUK BÖLGEMDE, KULAĞIM KOMUTANIMDA. VATAN VE MİLLET UĞRUNDA SEVE SEVE CAN VERMEYE HAZIRIM KOMUTANIM.
merhaba arkadaşlar, size verilen terhis belgeleri ile askerlik şubenize gidip askerlikle ilişkinizin kalmadığına dair işlemleri yaptırın lütfen. selametle.
şafak mı kalmış artık
artık olmuşum hürçavuş.....
arkadaşlar ben de 323. dönem olarak yaptım askerliğimi. bitirdikten sonra bağlı olduğum askerlik şubesine gittim ve yapmam gerekenleri sordum ama hiçbirşey yapmana gerek yok,sadece önümüzdeki yıldan itibaren yoklama için yılda 1 defa imza atacaksın dediler. siz nasıl bir işlem yaptırdınız?
bana eğer bu işlemi yapmazsanız cezai işlemi var dediler. yaptırdık işte.
Bende yaptırmadım daha,bir ara giderim.Ne gibi bir cezai işlemi varmış ki???
quote:
Orjinalden alıntı: serkaN
arkadaşlar ben de 323. dönem olarak yaptım askerliğimi. bitirdikten sonra bağlı olduğum askerlik şubesine gittim ve yapmam gerekenleri sordum ama hiçbirşey yapmana gerek yok,sadece önümüzdeki yıldan itibaren yoklama için yılda 1 defa imza atacaksın dediler. siz nasıl bir işlem yaptırdınız?
yoklama mı, neyin yoklaması, yapmışız gelmişiz işte adamlara bak bi düşmediler yakamızdan yahu
quote:
Orjinalden alıntı: Soylukan
quote:
Orjinalden alıntı: serkaN
yoklama mı, neyin yoklaması, yapmışız gelmişiz işte adamlara bak bi düşmediler yakamızdan yahu
maalesef 40 yaşına kadar galiba yılda 1 defa imza atacakmışız. sefer görev emri olayı galiba. yalnız abim askerliğini bitireli 5-6 sene oluyor ve şimdiye kadar bu işlemi hiç yapmamış.şimdilik bir sorun da olmadı.
323 ler neredesiniz yaw
laaa howww kimse yokmu
şırnak 323 asteğmen... şafak 21 başka yoooooooooooooooooooooooooooook
quote:
Orjinalden alıntı: av.evren
maşallah yemişsiniz askerliği, darısı başımıza, biz de hayırlısı ile gidip döneriz inşallah
quote:
Orjinalden alıntı: Lincoln10
quote:
maşallah yemişsiniz askerliği, darısı başımıza, biz de hayırlısı ile gidip döneriz inşallah
amin kardeşim... darısı herkesin başına... bizmi askerliği yedik askerlikmi bizi bilmem ama... Eğirdir' de ranzanın altındaki yazı hala hafızamda...'' ne yaparlarsa yapsınlar, zamanı durduramayacaklar...''
quote:
hocam senin maşallahın varmış ya hayırlı olsun bende en son ranza altına şafak 41 yazmıştım
quote:
adam mı öldürdün devrem, şaka bi yana askerden geleli 5 ay olcak nerdeyse