Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (395. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    dilerim bizimde çabucak geçer günler
  • ALTINA İMZAMI ATARIM :)
  • eh yuzdende dusmussunuz artık, hızlı atar bundan sonra, hele birde plakalara geldinizmi gerisi kolay
  • ya bu arada biz 323 ler bu forumda ne kadarda azmısız biz ya, zoruma gitti biraz
  • DEDELER YOLUNUZ ACIK OLSUN
  • heyy yavrum bee!! Ağustosda tırs tırs 3,5 3,5 yusuf yusuf iken şimdi tın tın, bir ay olmuş tam şafak doğan güneş diyeli. geçen ay bugün diyoduk şafak doğan güneş. acemilik Manisa 1. P. E. Tugayı, usta 39. Mek. P. Tüm.'e bağlı bir sınır karakolU. YARDIR 325 KDY

ASİL TÜRK MİLETİNİN NAMUS VE ŞEREFİNİ, KUZEY KIBRIS TÜRK CUMHURİYETİNİN BÜTÜNLÜĞÜNÜ, YAVRU VATAN KUZEY KIBRISTA SORUMLULUĞUMA VERİLMİŞ BÖLGEYİ KORUMAKLA GÖREVLİ GÖZETLEYİCİĞİM. GÖZÜM SORUMLULUK BÖLGEMDE, KULAĞIM KOMUTANIMDA. VATAN VE MİLLET UĞRUNDA SEVE SEVE CAN VERMEYE HAZIRIM KOMUTANIM.
  • merhaba arkadaşlar,
    size verilen terhis belgeleri ile askerlik şubenize gidip askerlikle ilişkinizin kalmadığına dair işlemleri yaptırın lütfen.
    selametle.
  • şafak mı kalmış artık

artık olmuşum hürçavuş.....
  • arkadaşlar ben de 323. dönem olarak yaptım askerliğimi. bitirdikten sonra bağlı olduğum askerlik şubesine gittim ve yapmam gerekenleri sordum ama hiçbirşey yapmana gerek yok,sadece önümüzdeki yıldan itibaren yoklama için yılda 1 defa imza atacaksın dediler. siz nasıl bir işlem yaptırdınız?
  • bana eğer bu işlemi yapmazsanız cezai işlemi var dediler. yaptırdık işte.
  • Bende yaptırmadım daha,bir ara giderim.Ne gibi bir cezai işlemi varmış ki???
  • quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

arkadaşlar ben de 323. dönem olarak yaptım askerliğimi. bitirdikten sonra bağlı olduğum askerlik şubesine gittim ve yapmam gerekenleri sordum ama hiçbirşey yapmana gerek yok,sadece önümüzdeki yıldan itibaren yoklama için yılda 1 defa imza atacaksın dediler. siz nasıl bir işlem yaptırdınız?

yoklama mı, neyin yoklaması, yapmışız gelmişiz işte adamlara bak bi düşmediler yakamızdan yahu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Soylukan

quote:

Orjinalden alıntı: serkaN

arkadaşlar ben de 323. dönem olarak yaptım askerliğimi. bitirdikten sonra bağlı olduğum askerlik şubesine gittim ve yapmam gerekenleri sordum ama hiçbirşey yapmana gerek yok,sadece önümüzdeki yıldan itibaren yoklama için yılda 1 defa imza atacaksın dediler. siz nasıl bir işlem yaptırdınız?

yoklama mı, neyin yoklaması, yapmışız gelmişiz işte adamlara bak bi düşmediler yakamızdan yahu

maalesef 40 yaşına kadar galiba yılda 1 defa imza atacakmışız. sefer görev emri olayı galiba. yalnız abim askerliğini bitireli 5-6 sene oluyor ve şimdiye kadar bu işlemi hiç yapmamış.şimdilik bir sorun da olmadı.

• 323 ler neredesiniz yaw
  • laaa howww kimse yokmu
  • şırnak 323 asteğmen...
    şafak 21 başka yoooooooooooooooooooooooooooook
  • quote:

Orjinalden alıntı: av.evren

şırnak 323 asteğmen...

maşallah yemişsiniz askerliği, darısı başımıza, biz de hayırlısı ile gidip döneriz inşallah
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lincoln10

quote:

şırnak 323 asteğmen...

maşallah yemişsiniz askerliği, darısı başımıza, biz de hayırlısı ile gidip döneriz inşallah

amin kardeşim... darısı herkesin başına... bizmi askerliği yedik askerlikmi bizi bilmem ama...
    Eğirdir' de ranzanın altındaki yazı hala hafızamda...'' ne yaparlarsa yapsınlar, zamanı durduramayacaklar...''
  • quote:

şırnak 323 asteğmen...

hocam senin maşallahın varmış ya hayırlı olsun bende en son ranza altına şafak 41 yazmıştım
  • quote:

şırnak 323 asteğmen...

adam mı öldürdün devrem, şaka bi yana askerden geleli 5 ay olcak nerdeyse
  • 
Sayfa: önceki 392393394395396
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.