16 Ocak'ta bu iş biter. Dayanın beyler. Şunun şurasında 2,5 haftamız kaldı.
heheç. alt devreler 26 sında yemin etti ,8 ocakta geliyorlar sanırım.
ayrıca 325, dönemlerden itibaren geçerli olmak üzere,kısa dönemlerde acemilik 2+2 şeklinde oldu.
yani 2 hafta eğitim +yemin+2 hafta eğitim .daha sonra usta birliğine sevk olacaklar.
hadi hayırlsı, yedik askerliği de
lam bitmezzzzzzzzzzzzz bugün herşeyi sanki 2 kez yaptım ya nie bitmiyor gün!!!!!!!
evet arkadaşlar. nihayet şafak 20 dedik. 18 ocak sabahı cıkıyoruz. ucak biletimi aldım bile yedik askerliği be. şu denetlemeyi de atlatırsak süper olacak
Şafak 19... 2 lerede son verdik
17 cmon cmon cmon
şafak 18...
artık 10'dan geriye doğru saymaya başlasak diyorum
ben hala nöbet tutuyorum kafam bozuluyor ama
bugün 31 aralık 2008... şafak oldu 17 şu 325lerde gelmedi gitti. hala nöbet var. hala stres. hala herşey aynı :):):) yahu bitsede kurtulsak..
yeni yılınız kutlu olsun tertiplerim
Şafak demiş como lokko Bu şafaktan sonra ben mi yeni yıla gireyim Devrelerim hepinizin yeni yılını kutluyor, sapa sağlim askerliğimizi tamamlayıp yerimize yurdumuza dönmemizi diliyorum. Geç 16 gün geçççç
Şafak 17 Başka YOKKK
Gel Teskere Gel
şafakkkkkkkkkk 14 başkada yokkkkkk
şafak demiş cart curt...ben mi nöbet tutayım bu saatten sonra... Zoruna giden 80lik harbi havanı çeksin.olmadı pentlanton geçsin o da olmazsa revire çıksın...
Şaka bir yana arkadaşlarım 323 dönemini kapatmak üzereyiz..Aslanlar gibi bitiriyoruz inşallah. Allah hepimize hayırlı tezkereler nasip etsin inşallah. Selametle
Tüm tertiplerime iyi yıllar inşallah önümüz açık çok güzel bir yıl bekliyor bizi.. şafak=16
14 gün biterr mi! bitsin
14 havada arkadaşlar. bitiyor artık.
Salı günü denetleme var, gece gündüz ayazda günde 8 saat silahlı nöbetim var, ama Şafak 14 uleeeeeeeeen, hiçbirşeyi takmıyorum artık, herkese hayırlı teskereler...
Denetleme var ve biz çarşıya çıkıyoruz, nasıl iş bu anlamadım Şafak 14 başka yok. 18 sabahı baba gider şafak mafak biter