Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (389. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • şimdi yeni bir haber aldım. çok canım sıkıldı. biz torunları bu cuma ayın 26sında yemin edecekler ve 2 ocakta gelecekler diye bekliyorduk ama 9 ocağa kadar eğitimleri uzatılmış. maalesef ayın 10unda geleceklermiş. bu demek ki nöbet tutan arkadaşlar daha 10una kadar nöbete devam. silah teslim edemeyeceğiz. hazır bölük komutanı izinde iken rahat edemeyeceğiz. neyse artık son haftaya kadar bekleme durumu devam edecek gibi. selametle.
  • ya ben zaten 2si olacağına inanmıyordum askerde başıma iyi birşey geleceği yok :P
  • merhaba arkadaşlar,
    nasip olursa artık ocak ayından itibaren herşeyden düşüyorum.
  • netten de düşmede :P
  • Şafak 30... 7 gün izin kullandık. 25 ocakta istifa ediyorum.
  • sağ baştan say.
    1, 2, 3, ......, 23 sondur komtanım...
  • torunların bugün kurası var. yarın da yemin törenleri var. hadi bakalım, gelin torunlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: febahadir

torunların bugün kurası var. yarın da yemin törenleri var. hadi bakalım, gelin torunlar

Ne çabuklaaa... bu kadar çabuk yemin törenimi olur. daha adamlar geleli 10 gün oldu.
  • quote:

Orjinalden alıntı: yasin1013

borhanli sen kimsin yaa? niye tanımıyorum ben seni ben de samsunda kısa dönemim

dostum sahil güvenliğim ben... sen gökberktemisin. sahra sıhhıyemi
  • Yarın torunların yemin töreni var. Duyduğuma göre ocak 5'te dağıtım olacaklarmış. Hararet ve heyecanla bekliyorum. Hepsini kucaklıcam onların
  • hadi bakalım son 20ye de girdik
  • hadi bakalım poşetler son 3 haftamıza giriyoruz azalttık baya be şafak 21
  • 20 o yea
  • beyler bayanlar. son aldığımız habere göre 325. dönem kısa dönem erler 4 ocak 2008 de usta birliklerine dağıtımı yapılacakmış. denizciler için
  • quote:

Orjinalden alıntı: borhanli

beyler bayanlar. son aldığımız habere göre 325. dönem kısa dönem erler 4 ocak 2008 de usta birliklerine dağıtımı yapılacakmış. denizciler için

o zaman 2 sinde yemin edecekler. 1 hafata sonra torunları görürüz eğer haber kesinse.
  • şafak 12 den sonra 31 atarsa
  • Atarsa 20 Başka yok. Artık sıkıştırıyor vallahi. Bir yemin edip gelselerdi bulunduğumuz usta birliğine biletler.
  • harbi bu yemin işi de ne saçma sapan bişiy kimse tarihini bilmiyor :D

19
  • walla bizim 323 ler kayıp ya bu ne böle hiçmi giremiyorlar nete hiç atmıyor sayfalar
  • slm herkeze artık bitiyor askerlik 10 gün izin kullandım yanlış hesaplamadıysam 28 ocakta hür generalim
  • 
Sayfa: önceki 387388389390391
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.