Şimdi Ara

323.DÖNEM (Ağustos 2008) KD.ve YD.SUBAYLAR ! 100 VATAN FEDAİSİ MEHMETÇİK GİDİYORUZ (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.919
Cevap
4
Favori
431.223
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • torunlar gelin gelin hadi biz de gidelim. dedeniz bekliyor sizi. sormak istediğiniz bişey varsa söleyin ben zh brlkler de yaptım acemiliği ankaradayım. şafak 101 bitiyor...... hadi gelinnnnnnnnnnnnnn:))))))
  • quote:

Orjinalden alıntı: gokdeniz26

arkadaşlar sınavlar 1-2-3 Ağustosta yapılacaktır.
    Sonuçlar 9 Ağustosta Açıklanacaktır.
    12 Ağustos Teslim Olma günüdür.
    Aman Dikkat 1 Gün Geç Bile Teslim Olsanız 7 gün Fazladan askerlik yaparsınız.

Evet sınavınız 1-2-3 Ağustosta yapılacak sonuçlarınızda 9unda açıklanırsa kendinizi çok ama çok şanslı sayın 10unda sabah erken saatte açıklanırsada iyi demektir,12 Ağustosta saat 5 e kadar teslim olma süreniz var sınav sonucunuz açıklandıktan nereye ve kısamı yoksa uzunmu gideceğiniz belli olduktan sonra ancak 1 gün geç girdiğinizde içeri 7 gün geç çıkma gibi birşey söz konusu değil 1 gün geç katılırsanız 1 gün geç çıkarsınız hepsi bu
  • Konuya pek ilgi yok yaa. Herkes çalışıyor mu :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: ReDThunder

Konuya pek ilgi yok yaa. Herkes çalışıyor mu :D

Haklısın ama mesajlar genelde hep gece geç saatte atılıyor.Dediğin gibi arkadaşlar bence çalışıyorlar.
  • Bu arada ö.m ile bilgilerimi gönderdim ama listede göremiyorum adımı, unutmayın beni
  • gökdeniz bilgileri sana pm attım bilgileri güncellememişsin
  • Gökdeniz konu açtın ama bilgileri güncellesen diyoruz ;D daha erken sanırım. Temmuz da muhabbetler koyulaşır gibime geliyor evrakları alınca
  • Doğru şimdi tatil zamanı, zaten ağustosa az kaldı. Temmuzda burada olur herkes..
  • Sınavlarda verdiğimiz cevapların, yaptığımız kısa-uzun tercihlerin, kısa veya uzun çıkmasında etkisi nedir arkadaşlar? Kısa çıkmasını istiyorum.
  • Daha öncekilerden aldığımız bilgiye göre sınavın kısa veya uzun çıkması ile alakası yok tamamen askeriyenin bilceği bir şey. Şans.. ne yapsan etsen kd. veya yd.s. olacağına ordu karar veriyor
  • 319.DÖNEM DEDENİZDEN SELAMLAR
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolga_25

319.DÖNEM DEDENİZDEN SELAMLAR

Eyvallah..

Arkadaşlar kafama takılan bazı soruları sormak istiyorum. Bilenler yardımcı olurs hem benim için hemde bilmeyenler için iyi olur.

1. Askerde bayram günleri nasıl oluyor? Yani normal rutin herzamanki gibi eğitim vs. rutin prosedür mü işliyor yoksa bayram nedeniyle askere özel zaman mı veriyorlar?
    2.Yanımda roman getirsem, çarşıya çıkamadığım zamanlar veya herhangi içeride bana ait olan özel zamanlarda okuyabilir miyim? Gerçi kitap okumaya zaman bile kalmıyordur ama kafa dağıtmak, stres atmak için bana iyi geliyor. O nedenle yanımda getirmemin bir sakıncası var mı?
    Cevaplar için teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: tidus

Eyvallah..

Arkadaşlar kafama takılan bazı soruları sormak istiyorum. Bilenler yardımcı olurs hem benim için hemde bilmeyenler için iyi olur.

1. Askerde bayram günleri nasıl oluyor? Yani normal rutin herzamanki gibi eğitim vs. rutin prosedür mü işliyor yoksa bayram nedeniyle askere özel zaman mı veriyorlar?
    2.Yanımda roman getirsem, çarşıya çıkamadığım zamanlar veya herhangi içeride bana ait olan özel zamanlarda okuyabilir miyim? Gerçi kitap okumaya zaman bile kalmıyordur ama kafa dağıtmak, stres atmak için bana iyi geliyor. O nedenle yanımda getirmemin bir sakıncası var mı?

Askere gitmedim daha ama bulunduğum yerde jandarma bölük komutanlığı ve karakollara kitaplıklar ve bol miktarda kitap konmuştu. İsteyenler okuyordu.
    Bayramlarda, Jandarma ise, ilçenin protokolü askerle bayramlaşmaya geliyor. Mevsime göre bütün askerler dışarıda ya da içeride sıraya geçiyor. Uzmanlar va astsubaylar dahil. Gelenler askerlerle bayramlaşıp sohbet ediyorlar. Bunlardan başka İl Jandarma komutanı da geliyor. Bayramlaşmalar sonrasında nöbeti olanlar dışında eğitim yapılmıyor. Asker izinli ya da istirahatte oluyor.

• quote:

quote:

Eyvallah..

1. 317 kd olarak aynen sizinde göreceğiniz gibi askerdeyken hem ramazan hemde kurban bayramını geçirmek zorunda kaldım askerlik zor ama inanın bayramlarda daha bi canı sıkılıyor insanın ben niye burdayım diye,normal bi bölükte olursan bayramlarda tatil olur sana nöbetçi komutanlar haricinde kimse kalmaz başınızda eğitim falanda olmaz çift çarşı yaparsınız vakit geçirirsiniz istediğiniz gibi ancak benim gibi aile kantinindeyseniz subaylara onların eşlerine ailelerine hizmet veriyorsanız yada subay gazinosu vs bi yerde görevli olursanız normal zamandan daha çok çalışmak zorunda kalırsınız bayramlarda bunu bilin

2.Roman konusundaysa yanına istediğin kadar kitap alabilirsin ancak bunları nizamiyeye ilk girişte teslim olurken teslim edersin onlar kontrol edilip okumanda herhangi bi sakıncası olmadığına karar verildikten sonra sana tekrar geri verilir aynı şekilde askerdeyken yeni bir kitap aldığındada bunu bölük komutanına onaylatman gerekir ancak ondan sonra okumana izin vardır ancak birde tabi o kitapları okumak için zaman bulmak gerekir

• quote:

Orjinalden alıntı: YaYa

quote:

quote:

Eyvallah..

1. 317 kd olarak aynen sizinde göreceğiniz gibi askerdeyken hem ramazan hemde kurban bayramını geçirmek zorunda kaldım askerlik zor ama inanın bayramlarda daha bi canı sıkılıyor insanın ben niye burdayım diye,normal bi bölükte olursan bayramlarda tatil olur sana nöbetçi komutanlar haricinde kimse kalmaz başınızda eğitim falanda olmaz çift çarşı yaparsınız vakit geçirirsiniz istediğiniz gibi ancak benim gibi aile kantinindeyseniz subaylara onların eşlerine ailelerine hizmet veriyorsanız yada subay gazinosu vs bi yerde görevli olursanız normal zamandan daha çok çalışmak zorunda kalırsınız bayramlarda bunu bilin

2.Roman konusundaysa yanına istediğin kadar kitap alabilirsin ancak bunları nizamiyeye ilk girişte teslim olurken teslim edersin onlar kontrol edilip okumanda herhangi bi sakıncası olmadığına karar verildikten sonra sana tekrar geri verilir aynı şekilde askerdeyken yeni bir kitap aldığındada bunu bölük komutanına onaylatman gerekir ancak ondan sonra okumana izin vardır ancak birde tabi o kitapları okumak için zaman bulmak gerekir

Çok teşekkürler bilgiler için. Genelde polisiye gerilim romanları okuyorum. Ama Grange, Chattam gibi yazarları sevdiğim için, genelde kitaplar çok şiddet içeriyor. Bol cinayetli, kanlı romanlar Chattam'ın yeni bir kitabı çıktı. Normalde hemen alır okurum ama askere saklıyorum. Hep elimin altında heyecanla yapabileceğim birşey dursun diye...

• Umarım okumaya vaktin olur yada boş vaktini uyumak dinlenmek yerine kitap okuyarak geçirmek istersin
  • Şaka maka 2 bayramdada askerde olacağız
  • Yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama ben bayramların askerliğe denk gelmesinin iyi olacağını düşünüyorum. Diyelim ki normal bir zamanda bir yakınımızla haberleşmek istiyoruz fakat o gün eğitim vs. normal işleyişten buna fırsat bulamayabiliriz. Fakat bayram gibi özel günlerde yakınlarımızla haberleşmemiz için istsinalar haricinde fırsat yaratılır diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar ben laptop la gitmek istiyorum askere zamanımı FM 2008 ile geçirmek istiyorum mümkünmüdür acaba :D şaka bi tarafa.. Şimdiden bayramların çok zorlu geçeceği belli inşallah fazla sıkılmayız bayram günlerinde..
  • Sayfaya benden başka bakan yok yaa.. İnş. böyle gitmez muhabbet
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.