ya arkadaşlar uzun dönem ne zaman kalkacak. Öyle bi karar falan çıkacaktı diye biliyorum.
Şu anda kalkacak diye bir kanun yok. Sadece biri kuyuya taş atmış birileri onu çıkarmaya çalışıyor.
HENÜZ RESMİ BİR ŞEY YOK ARKADAŞLAR. SÖZLEŞMELİ SUBAY ALIMI YAPIYORLAR.ALIMLAR TAMAMLANINCA İHTİYAÇLAR DOĞRULTUSUNDA SÖZLEŞMELİ SUBAYLIĞI BİTİRECEKLERMİŞ.AMA NET BİR ŞEY YOK.!
quote:
Orjinalden alıntı: dostamina
ya arkadaşlar uzun dönem ne zaman kalkacak. Öyle bi karar falan çıkacaktı diye biliyorum.
arkadaşım kademeli olarak kaldırıyorlar yedek subaylığı. ilk olarak komando yedek subay alımını azalttılar. zaten en fazlada bu branştan uzun dönem çıkıyordu bildiğim kadarıyla bir veya iki yıla kadar da tamamen kaldıracaklar.
arkadaşlar ben uzun dönemi çok isteyen bir yedek subay aday adayı olarak iktisattan almadıklarını düşünüyodum.genelde de fikir buydu ama az önce sınıf arkadaşımla görüştüm 319 gitti ve diyo ki yedek subayların en az yarısı iktisat-işletme-kamu mezunuydu diyo.bilginize
quote:
Orjinalden alıntı: eraser42
arkadaşlar ben uzun dönemi çok isteyen bir yedek subay aday adayı olarak iktisattan almadıklarını düşünüyodum.genelde de fikir buydu ama az önce sınıf arkadaşımla görüştüm 319 gitti ve diyo ki yedek subayların en az yarısı iktisat-işletme-kamu mezunuydu diyo.bilginize
Bende İktisat Mezunuyum. Hiç İstemediğim uzun dönem yapmak.Umarım Uzun Dönem Çıkmaz Bana
Bende erken sevk dilekçesi vermiştim Ağustos için ve kabul olmuş İktisat mezunuyum, eczacı teknisyenliği yapıyorum şu an. Uzun dönem olabilmeyi çok istiyorum, inş. istediğim gibi olur arkadaşlar dua edin benim için
bende istiyorum uzun dönem gitmeyi o üniformayı gimeyi ama istemekle olmuyor. ben orta okuldan sora askeri lise sınavlarına bile girmiştim ama yazılı sınavı geçemedim elendim. kısmet artık uzun dönem çıkarsa çocukluk hayalimde gerçekleşmiş olacak.
bakıyorum da arkadaşlar bende dahil olmak üzere bu uzun dönem konusuna kendimizi fazla kaptırıyoruz tabi elden de birşey gelmiyor herkesin kendine göre düşüncesi var beklentisi var. ben hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Allah gönlümüze göre verir inşallah.
Arkadaşlar 1-2-3 Ağustos' ta sınava girdikten sonra kısa mı yoksa uzun dönem mi olacağımız ve gideceğimiz yer kaç gün sonra belli oluyor acaba? Ayrıca sınava girdikten sonra 12 Ağustos' ta mı birliğe katılıyoruz? Cevaplar için şimdiden teşekkürler..
Bildiğim kadarı ile 1-2-3 sınavdan izin kağıdı ile çıkıp ayın 10 u gibi uzun mu kısa dönem mi ve yer belli oluyor. 2 gün içindede teslim olunuyor.
quote:
Orjinalden alıntı: akrep46
bende istiyorum uzun dönem gitmeyi o üniformayı gimeyi ama istemekle olmuyor. ben orta okuldan sora askeri lise sınavlarına bile girmiştim ama yazılı sınavı geçemedim elendim. kısmet artık uzun dönem çıkarsa çocukluk hayalimde gerçekleşmiş olacak.
bakıyorum da arkadaşlar bende dahil olmak üzere bu uzun dönem konusuna kendimizi fazla kaptırıyoruz tabi elden de birşey gelmiyor herkesin kendine göre düşüncesi var beklentisi var. ben hayırlısı ne ise o olsun diyorum. Allah gönlümüze göre verir inşallah.
uzun dinemi isteyen çok ama bu dönem duydugum kadarıyla iktisat mezunu yedek subay alımı biraz artacakmıs bunu rütbeli jandarma bi tanıdıgımdan duydum.Allah herkezin gönlüne göre versin arkadaşlar bizim elimizde olan bişey değil.ne görev verilirse türk askerinin gözünü kırpmadan yapacağından adım gibi eminim
akrep46 sende adanada giriyosun bildiğim kadarıyla.daha önceki gitmiş olan arkadaşlar bi arkadaşınızla beraber gidin ve beraber sıra numarası alın diyolar.daha çok var ama burdan haberleşelim beraber tutalım kışla yolunu birbirimize destek oluruz
uzun dinemi isteyen çok ama bu dönem duydugum kadarıyla iktisat mezunu yedek subay alımı biraz artacakmıs bunu rütbeli jandarma bi tanıdıgımdan duydum.Allah herkezin gönlüne göre versin arkadaşlar bizim elimizde olan bişey değil.ne görev verilirse türk askerinin gözünü kırpmadan yapacağından adım gibi eminim
Umarım aynen dediğin gibi olur. İktisat mezunuyum fakat eczacı teknisyenliği yapıyorum. İki alandan dolayıda şansım var ama bakalım kısmet inş. Allah gönlümüze göre verir..
Orjinalden alıntı: tidus
Umarım aynen dediğin gibi olur. İktisat mezunuyum fakat eczacı teknisyenliği yapıyorum. İki alandan dolayıda şansım var ama bakalım kısmet inş. Allah gönlümüze göre verir..
iyi dileklerin için sağol duydugum doğru ise şans yüzümüze gülecektir hayırlısıyla
quote:
Orjinalden alıntı: eraser42
akrep46 sende adanada giriyosun bildiğim kadarıyla.daha önceki gitmiş olan arkadaşlar bi arkadaşınızla beraber gidin ve beraber sıra numarası alın diyolar.daha çok var ama burdan haberleşelim beraber tutalım kışla yolunu birbirimize destek oluruz
evet Adana gireceğim. zaten formun amacıda birbirimize destek olmak paylaşım yapmak. sınava daha çok var ama benim için günler çabuk geçiyor. kısmetimizde varsa beraber gideriz arkadaşım.
allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah. sağ salim gidip gelelim tezkeremizi elimize alalım.
günaydın arkadaşım inşallah gönlümüze göre sağ salim gidip geliriz.
arkadaşlar sınavlar 1-2-3 Ağustosta yapılacaktır. Sonuçlar 9 Ağustosta Açıklanacaktır. 12 Ağustos Teslim Olma günüdür. Aman Dikkat 1 Gün Geç Bile Teslim Olsanız 7 gün Fazladan askerlik yaparsınız.