Şimdi Ara

3230 Garantili Ne Zaman!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ilk çeyrekte diyor nokia.com.tr de ama ilk çeyreğin bitmesine 4 gün kaldı... Hala ses yok ne zaman çıkacak garantli 3230....

• quote:

Orjinalden alıntı: T_A_T_A_R

Evet arkadaşlar ilk çeyrekte diyor nokia.com.tr de ama ilk çeyreğin bitmesine 4 gün kaldı... Hala ses yok ne zaman çıkacak garantli 3230....

doğubankata çıktığına göre 1 hafta 10 gün sonra çıkar bence...
  • hiçbir alışveriş sitesinde de açıklanmadı....
  • bende dort gozle bekliyorum ama sarzın az gitmesi beni ciddi ciddi dusunduruyor! sevgili tatar sen kullandın sarz suresi ne kadar gidiyor?
  • sarj bana 1 günden fazla gitmedi.... Artık karar verdim garantili alacam... Bu arada bazı arkadaşlar bilir ben geçen hafta kullanıyordum 3230 ve sattım...

5B pil var o da az gidiyor maalesef...
  • aya nokia dediği vakitten en az bir iki ay sonraya sarkıtır... Bir de şarjı çok düşükmüş tatar..

Ayrıca pilini değiştirirdin niye sattın ki...
  • 900 ytl ye almıştım sıfırnı... şuanda 700 ytl... ben sattım 850 ye... yani garantili alıcam...

Pili nasıl değiştiririm nakka anlamadım...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bakırköy tren istasyonunu oradaki telefoncunun birinde gördüm ama fiyat sormadım .İlgilenenlere duyrulur.
  • bir haftaya kadar çıkar bence de sonuçta kaçağı geldi
  • quote:

900 ytl ye almıştım sıfırnı... şuanda 700 ytl... ben sattım 850 ye... yani garantili alıcam...

ya biliyorsun istersen von-hoijdonk vardı ona sor bu sıralar takılmıyor o ikinci el spot olayını iyi bilirdi... malum spottaki piller orijinal değil orijinal bl 5c falan denir ya ondan alabilirsin.......
  • quote:

Orjinalden alıntı: nakka

quote:

900 ytl ye almıştım sıfırnı... şuanda 700 ytl... ben sattım 850 ye... yani garantili alıcam...

ya biliyorsun istersen von-hoijdonk vardı ona sor bu sıralar takılmıyor o ikinci el spot olayını iyi bilirdi... malum spottaki piller orijinal değil orijinal bl 5c falan denir ya ondan alabilirsin.......

Evet biliyorum onu ama bu sırlar yok forumda... Ne olduki neyse ben garantiliyi bekleyecem ama max 2 hafta dayanıyrım telefonsuzluğa...

• van-hoijdonk fenerden gidince,bizimkide dh.den gitmiş olmasın?
  • quote:

Orjinalden alıntı: stuka

van-hoijdonk fenerden gidince,bizimkide dh.den gitmiş olmasın?

Olablir.. msn den tanırım iyi birisidir...
  • Umarım beklenildiği kadar iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.