Şimdi Ara

3230 HAKKINDA BİRAZ BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
674
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Başından beri okuyorum.Çok biliyorsunuz ya...
    Makinede hardware olarak stereo çıkış yokmu var.Nokia firması 120Mhz ile çalışan bu makineye mecburen mono çıkış veren bir mp3 çalıcı koymuş.Bütün problem bu.Çünkü 6630 220Mhz'lık bir işlemciye sahip.Stereo olarak mp3ü çalarken aynı anda resim çekmesi yada vs.. gibi işlerle uğraşırken sistem tıkanmasın diye böyle bir yönteme başvurmuş.Elindeki telefon Symbian 7.0 bir makine.Yüklersin adam gibi bir mp3 player.Takarsın kulaklığını.Mp3lerini stereo dinlersin.Yok 3230 mono yok bilmemne...Bi akıllı çıkıpta şuda şöyledir buda böyledir açıklama yapmıyor.Camın içerisine de toz girme olayı habire cebinin içerisine sokup çıkartırsan makineye nem bile kaptırırsın.O zaman bi tane kılıf alıp içinde saklayacaksın.Yada çok paran var ise tozmu giriyor gider başka bir makine daha alır kullanırsın.3230'un işlemcisi 6600'larda kullanılan işlemciyle aynı olduğu için sistem kaynağı boş yere tüketilmesin diye sadece mp3 çalıcı mono.handango,my-symbian gibi adreslerde dünyanın mp3 çalıcısı var.Yükle birini,stereo olarak dinle.Ama bu makineyi gerçekten yoruyor.6630'daki işlemci 220 mhz.Onun hızı yetiyor.Ama o makinede deve kadar.Çok kaba.Tercih sizin.İki makinede çok şık ve çok güzel.

Saygılar...

• ne bu şimdi kime bu topic amacı ne???
  • Ne oluy burıya uşaklar ???
    Ben bişe anlamadum...

Bu tel mono değil mi kardeşim ?? evet .. Olay bitmiştir
  • hangiş siteden indirebiliriz o stereo progframı ve gerçekten işe yarar mı denenmiş mi?eğer doğruysa 3230 un üstüne tel tanımam
  • Bir amacım yok.Bazı kendini bilmezler hardware'den anlamadıkları halde 3230 telefonu yerin dibine soktular.ben sonyericsson'cuyum.hem p910 kullanıyorum hem 3230.almadan önce çok araştırdım.gayet iyi bir telefon.yavaşlığından şikayetçiyseniz o zaman 600 mhz'lik bir asus pda alacaksınız.sonuçta 3230 herşeyden önce bir telefon.herşeyi beklemekte biraz abest.bizim milletimizde o da olsun şu da olsun anlayışı var.mutlaka bir kusur buluruz.o yüzden 3230 gayet iyi bir makine.program olarakta tavsiyem

Alon Mp3 Player
    Cubix Mp3 Player
    Mp3 Gravity
    Ultra Mp3

Bir yöntem daha.Mp3'lerinizi bilgisayarınızda wma'ya çevirip telefonunuza atın.daha sonra,
    wmaplus programını telefonunuza kurup wma dosyalarını stereo çalın.

Bu programların hepsi:
    www.my-symbian.com adresinde...
    http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?faq=4&fldAuto=1427
    (wmaplus) programının adresi.

• bende war 3230. güzel tel. ama ses çıkışı iğrenç ve pili çok az dayanıyor. 3 gün..
  • bence de alınmaması gereken bir telefon...
  • BANA BAK HER İNSAN KULLANDIĞI TELEFONUN YAPILIŞ ŞEKLİNİ YA DA DETAYINI BİLMEK ZORUNDA DEĞİL AYRICA HERŞEYİ BİLMEK ZORUNDA DA DEĞİL.EĞER BİRİSİ YANLIŞ BİLİYORSA SEN ONA DOĞRUYU SÖYLERSİN OLUR BİTER.MİLLETE KENDİNİ BİLDİRMEN İÇİN ÖNCE KENDİNİ BİLMEN GEREKİR.AYRICA BU NE PERHİZ BU NE LAHANA TURŞUSU.ÜSTE SAYGILAR YAZMIŞSIN SENDE SAYGIDAN ESER YOK
    quote:

Orjinalden alıntı: clie

Bir amacım yok.Bazı kendini bilmezler hardware'den anlamadıkları halde 3230 telefonu yerin dibine soktular.ben sonyericsson'cuyum.hem p910 kullanıyorum hem 3230.almadan önce çok araştırdım.gayet iyi bir telefon.yavaşlığından şikayetçiyseniz o zaman 600 mhz'lik bir asus pda alacaksınız.sonuçta 3230 herşeyden önce bir telefon.herşeyi beklemekte biraz abest.bizim milletimizde o da olsun şu da olsun anlayışı var.mutlaka bir kusur buluruz.o yüzden 3230 gayet iyi bir makine.program olarakta tavsiyem

Alon Mp3 Player
    Cubix Mp3 Player
    Mp3 Gravity
    Ultra Mp3

Bir yöntem daha.Mp3'lerinizi bilgisayarınızda wma'ya çevirip telefonunuza atın.daha sonra,
    wmaplus programını telefonunuza kurup wma dosyalarını stereo çalın.

Bu programların hepsi:
    www.my-symbian.com adresinde...
    http://my-symbian.com/7650/applications/applications.php?faq=4&fldAuto=1427
    (wmaplus) programının adresi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi canozudogru -- 3 Ocak 2006 21:25:33 >

• gereksiz bir topic bir an önce kitlenirse iyi olur kanısındayım...
  • arkdaş çok güzel özetlemiş bence yararlı bi topic
  • bu işlem 6260 dada işe yararmı işlemci aynı 127mhz amr ama donanımsal stereo çıkış varmı bilmiyorum
  • Yaw 3230 mono g.tunüzden elemnet uydurmayin...

Arkadasim 3230 her sekilde mono sadece kulaklikta radio dinlerken stereo. Gelipte bana 3230'u anlatma ben doubanka geldigi ilk gün aldim 800 dolara ama ne mal oldugunu anlay1nca 20 gün sonra sattim.!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.