Şimdi Ara

325. DÖNEM(aralık 2008) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (408 EFSANE MEHMETÇİK OLDUK) (2231. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
44.834
Cevap
33
Favori
1.661.879
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22292230223122322233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Walla ne günler geçirmişiz ya, duygulandım
  • İnzibata yer açın bakalım. Bu arada kimsenin ahını almamaya çalıştım ama, beddua eden çıktı heralde yine de, ayağım kırıldı 1 aydır yatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ereinion -- 29 Temmuz 2009; 22:21:03 >

• Estağfurullah devrem.Sorma,bu forumda çok güzel günlerimiz geçti,özlüyorum vallahi.

quote:

Orijinalden alıntı: gozden84

Teşekkürler Fenomen

Walla ne günler geçirmişiz ya, duygulandım
  • Tetiplerim şimdi bize verilen tezkere belgelerini askeri şubemize veriyormuyuz? Bir de şubeye gidip son maaşını alan var mı?

• Kayseri Melikgazi İlçe Jandarma Komutanlğı
  • ne günlerdi demii.:::::::::::::::::::D
  • maaş bırakılır mı ya heralde aldık devrem yedik bitirdik bile 21,40 lira
  • 329'lar mı gidiyor, vaybe zamana bak akıp geçmiş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bora_er

329'lar mı gidiyor, vaybe zamana bak akıp geçmiş...

aynen ya ne çabuk geçiyor zaman...
  • devreler bu elbiseler ne yahu :)
    mersin orduevinde subay resepsiyonisttim :d

sag ayaktakı benım :) alttakı ve soldakide kısa devre ortadaki ise uzun :)
  • Slm beyler, ya benim bi sorum olacak çıkışta bize verdikleri içinde ona buna borcu yoktur, bizle ilişkisi kalmamıştır falan falan yazan bikaç kağıdın olduğu zarfı şubeye mi götürmek gerekiyor ? Şubem Halıcığolu- Yabancı Şube
    Bana herkes gerek yok dediği için götürmedim ben... Para cezası falan çıkmasın durduk yerde
  • Devrem,sen şimdi askerlik mi yaptım diyorsun utanmadan.Benim resimlerimi görmedin galiba,sayfa başına bir bak istersenSenin kıyafette güzelmiş ama askerliğin ruhu eksik kalmış orda.

quote:

Orijinalden alıntı: cizbudak

devreler bu elbiseler ne yahu :)

• A.S devrem.Şubeye birşey götürmene gerek yok,bize öyle söylediler ama için rahat etmeyecekse de git derim.Bu şafaktan sonra ben mi gideyim

quote:

Orijinalden alıntı: rex1

Slm beyler, ya benim bi sorum olacak çıkışta bize verdikleri içinde ona buna borcu yoktur, bizle ilişkisi kalmamıştır falan falan yazan bikaç kağıdın olduğu zarfı şubeye mi götürmek gerekiyor ? Şubem Halıcığolu- Yabancı Şube
    Bana herkes gerek yok dediği için götürmedim ben... Para cezası falan çıkmasın durduk yerde

• Görmez miyim devrem senın resımlerı görünce ekledim zaten biz daha çok albaydı , paşaydı onlarla ilgileniyorduk
    quote:

Orijinalden alıntı: FENOMEN_FB

Devrem,sen şimdi askerlik mi yaptım diyorsun utanmadan.Benim resimlerimi görmedin galiba,sayfa başına bir bak istersenSenin kıyafette güzelmiş ama askerliğin ruhu eksik kalmış orda.

quote:

• Devrem,takılıyoruz he yanlış anlama.6 ay askerlik yaptım bir Jandarma Tümgeneral,bir Piyade Tuğgeneral gördüm.

quote:

Görmez miyim devrem senın resımlerı görünce ekledim zaten biz daha çok albaydı , paşaydı onlarla ilgileniyorduk
    quote:

Devrem,sen şimdi askerlik mi yaptım diyorsun utanmadan.Benim resimlerimi görmedin galiba,sayfa başına bir bak istersenSenin kıyafette güzelmiş ama askerliğin ruhu eksik kalmış orda.

quote:

• yok yahu ne yanlış anlıcam işime geldi açıkcası orduevine düşmek :)

sende dolu dolu yaşadım diosun yane
  • quote:

A.S devrem.Şubeye birşey götürmene gerek yok,bize öyle söylediler ama için rahat etmeyecekse de git derim.Bu şafaktan sonra ben mi gideyim

quote:

Orijinalden alıntı: rex1

Slm beyler, ya benim bi sorum olacak çıkışta bize verdikleri içinde ona buna borcu yoktur, bizle ilişkisi kalmamıştır falan falan yazan bikaç kağıdın olduğu zarfı şubeye mi götürmek gerekiyor ? Şubem Halıcığolu- Yabancı Şube

eyvallah kardeşim, forumda falan bazı arkadaşlar zarfı yolladık şubeye falan yazmışlarda ne iş anlamadım, hani bi imza falansa gider attırırız sorun değil....
    bi de 41 yaşına kadar her sene şubeye gideceksiniz dediler ama ben şimdiye kadar çevremde giden görmedim....

• Selamunaleyküm arkadaşlar nasılsınız aylardır siteye uğrayamadım. kısa dönem arkadaşlar bitireli uzun zaman oldu fakat bizim askerlik daha devam ediyor. 3. kısa dönemide uğurlayacam 40 gün sonra falan.Kıbrısta imkan olunca askerlik oldukça iyi geçiyor... herkese hayırlı akşamlar....
  • A.S devrem.Demek sende Bedri gibi Kıbrıs'tasın he.Noldu sen Doğu'ya gidiyordun,komandom benim.Doğu'da askerlik herkse nasip olmaz kardeşim.

quote:

Orijinalden alıntı: boz ok

Selamunaleyküm arkadaşlar nasılsınız aylardır siteye uğrayamadım. kısa dönem arkadaşlar bitireli uzun zaman oldu fakat bizim askerlik daha devam ediyor. 3. kısa dönemide uğurlayacam 40 gün sonra falan.Kıbrısta imkan olunca askerlik oldukça iyi geçiyor... herkese hayırlı akşamlar....

• son 114, daha çok varmış be :(
  • 
Sayfa: önceki 22292230223122322233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.