Şimdi Ara

325. DÖNEM(aralık 2008) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (408 EFSANE MEHMETÇİK OLDUK) (2232. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44.834
Cevap
33
Favori
1.669.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 22302231223222332234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

(P. Atğm. Krk. K.)
  • tertiplerime selam olsun.
    Askerlik biteli nerdeyse 3ay oldu be yau.Askerde günleri saatleri saydık ama sivilde göz açıp kapamadan 3 ay geçti.O 5 ay bana sanki 5sene gibi geldi ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkartalf

tertiplerime selam olsun.
    Askerlik biteli nerdeyse 3ay oldu be yau.Askerde günleri saatleri saydık ama sivilde göz açıp kapamadan 3 ay geçti.O 5 ay bana sanki 5sene gibi geldi ..
    off dede of bide bize sor atarsa 34
  • Vay beee 329lar bile gidiyor askere, harbi ne çabuk gidiyor günler...

EFSANE 325
  • Lüleburgaz'da 35. Mekanize Piyade tugayında yaptım askerliğimi.
    25 Gün sonra işe başladım. Çok şanslıyım bu konuda.
    Hala iş arayan arkadaşlarım var.
  • efsaneler ölmez bu askerlikte bitmez:) Muhafız Asteğmen Kılıç
  • quote:

Orijinalden alıntı: bedrim

efsaneler ölmez bu askerlikte bitmez:) Muhafız Asteğmen Kılıç

Biter devrem biter:)çoğunu yemişin azı kalmış,hele dışarda öylesi akıyor ki zaman,hayırlısı ile bitirmeyi nasip etsin Allah
  • bu başlığa gelmişken selam vereyim dedim

tüm devrelerime selam
    sivilde 3 ay nasıl geçti anlamadım.askerde dakkalar geçmiyordu
  • hey gidi günler
  • askerlik fotoğrafı bulamadım ama askerlik yaptığım yerin görüntülerini buldum olmaz mı

ŞIRNAK - BALLI(ULUDERE)

http://www.youtube.com/watch?v=GL4ymPrffmY&feature=player_embedded
  • Selam arkadaşlar,bende bir gece mesajı bırakayım bari.Keyifler iyidir umarım,sivil hayatın değerini insan askerde daha bir anlıyor.Bizde allah izin verirse 3 ay sonra çıkıyoruz.İnsan benim gibi karakolda görev yapınca vakit genelde hızlı geçiyor.

Fuatcım senide askerlik konusunda baya heyecanlı gördüm,teskere bıraksaydın keşke 8 ağustosta sınavlar vardı
  • iyi geceler torunlar ve torunlarımın torunları
    ben de 325. dönemde askerlik yaptım.

şırnak/habur sınır kapısındaydım jandarma olarak

155 gün dediğiniz geçip gidiyor. gün içinde zorlandık belki ama valla ben nasıl geçti gitti hiç bişey anlamadım

bu sayfalarda az soru sormadık, az geceler geçirmedik.

şimdi dönüp bakıyorum geriye de, boşuna telaş etmişiz. çok da zor deilmiş.

3 ay oldu geleli askerden hala iş bulamadım

işin zor kısmı dönünce başlıyormuş.

bütün devrelerime selamlar. askerde olanlara hayırlı tezkereler

şunu söylemedende edemiycem

ŞAFAĞINIZ UZUN TORUNLARIM, BEN Mİ GİYEYİM O KAMUFLAJLARI

• 325 iz hala askeriz.

Iğdır'da Hudut emniyette!
  • Ceyhun'um,teskereme 1 ay kala karakol komutanı çağırıp Deniz kuvvetlerine subay alımı varmış değerlendirmek istermisiniz diye sordu,annem istemediği için vazgeçtim ama Hava kuvvetleri olsaydı kesin teskere bırakırdım.Yalnız,senin bahsettiğin sınav tarihi sanırım 327'ler içindi.Neyse,bu şafaktan sonra ben mi sınava gireyim.

quote:

Orijinalden alıntı: metal85

Selam arkadaşlar,bende bir gece mesajı bırakayım bari.Keyifler iyidir umarım,sivil hayatın değerini insan askerde daha bir anlıyor.Bizde allah izin verirse 3 ay sonra çıkıyoruz.İnsan benim gibi karakolda görev yapınca vakit genelde hızlı geçiyor.

Fuatcım senide askerlik konusunda baya heyecanlı gördüm,teskere bıraksaydın keşke 8 ağustosta sınavlar vardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FENOMEN_FB -- 18 Ağustos 2009; 9:01:20 >

• quote:

Orijinalden alıntı: FENOMEN_FB

Ceyhun'um,teskereme 1 ay kala karakol komutanı çağırıp Deniz kuvvetlerine subay alımı varmış değerlendirmek istermisiniz diye sordu,annem istemediği için vazgeçtim ama Hava kuvvetleri olsaydı kesin teskere bırakırdım.Yalnız,senin bahsettiğin sınav tarihi sanırım 327'ler içindi.Neyse,bu şafaktan sonra ben mi sınava gireyim.

quote:

Orijinalden alıntı: metal85

Selam arkadaşlar,bende bir gece mesajı bırakayım bari.Keyifler iyidir umarım,sivil hayatın değerini insan askerde daha bir anlıyor.Bizde allah izin verirse 3 ay sonra çıkıyoruz.İnsan benim gibi karakolda görev yapınca vakit genelde hızlı geçiyor.

Yok abi 8 ağustosta genel sınav var zaten sadece bu tarihte oluyor bide kışın olmalı.sınavdan sonra mülakat sonra spor ve en sonundada şubatta durumun belli oluyor.Bende araştırdım,arkadaşlardan başvuranlarda oldu.Bende kalsammı diye düşündüm ama bize biraz zor gelir gibime geliyor bu saatten sonra fakat dediğin gibi denizcilik ve hava en kral sözleşmeli yerleri,olunursa onlar olunur

Bide biz asteğmen olarak sizden daha fazla şey görüyoruz ya onlarında etkisi oldu bu seçimde,en azından benim için

• ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR ÜNİVERSİTEDEN MEZUNİYET TARİHİM 08.09.2008 BEN BAKAYA DÜŞMÜŞÜM 25.06.2009 TARİHİNDE SON YOKLAMAMI OLDUM VE BENİ 31.03.2010 A ATTILAR BEN BU TARİHİ GERİYE ATMAK İÇİN ERKEN SEVK DİLEKÇESİ VERMEK İÇİN YENİŞEHİR İZMİR ASKERLİK BAŞKANLIĞINA GİTTİM AMA ORKADİ MEMUR TC NUMARAMA BAKIP TAMAM DEDİ TALEBİNİZİ ALDIK EKİM AYINDA BİZİ ARAYIN KABUL EDİLİP EDİLMEDİĞİNİ ÖĞRENİRSİNİZ DEDİ ? DİLEKÇE FLAN VERMEDEN SİZ CE BU NORMAL Mİ ERKEN SEVK DİLEKÇESİ VERMEM GEREKMİYORMU ?

NE YAPMAM GEREKİYOR?
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueaslan

ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR ÜNİVERSİTEDEN MEZUNİYET TARİHİM 08.09.2008 BEN BAKAYA DÜŞMÜŞÜM 25.06.2009 TARİHİNDE SON YOKLAMAMI OLDUM VE BENİ 31.03.2010 A ATTILAR BEN BU TARİHİ GERİYE ATMAK İÇİN ERKEN SEVK DİLEKÇESİ VERMEK İÇİN YENİŞEHİR İZMİR ASKERLİK BAŞKANLIĞINA GİTTİM AMA ORKADİ MEMUR TC NUMARAMA BAKIP TAMAM DEDİ TALEBİNİZİ ALDIK EKİM AYINDA BİZİ ARAYIN KABUL EDİLİP EDİLMEDİĞİNİ ÖĞRENİRSİNİZ DEDİ ? DİLEKÇE FLAN VERMEDEN SİZ CE BU NORMAL Mİ ERKEN SEVK DİLEKÇESİ VERMEM GEREKMİYORMU ?

NE YAPMAM GEREKİYOR?

Yapman gereken şey çok kolay... 331.dönem topiğine geleceksin ve askere gideceğin tertiplerinle tanışacaksın...Erken sevki artık sistemden giriyorlar, dilekçe tarih oldu eskiler bilmezler yeni sistemi....
    Askerlik durum belgesi aldın mı? Daha fazla bilgi için 331.dönem topiğine bekliyorum...

Paşa Abi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PAŞA -- 2 Eylül 2009; 10:33:41 >

• BEN ASKERLİK DURUM BELGESİNİ ALDIM AMA ONDA SEVK EDİLECEĞİ TARİH 31.03.2010 YAZIYOR TOPİĞİNDE NE OLDUĞUNU ANLMADIM :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: blueaslan

BEN ASKERLİK DURUM BELGESİNİ ALDIM AMA ONDA SEVK EDİLECEĞİ TARİH 31.03.2010 YAZIYOR TOPİĞİNDE NE OLDUĞUNU ANLMADIM :S

http://forum.donanimhaber.com/m_28197493/mpage_216/key_/tm.htm
  • Arkadaşlar askerliğini bursa il jandarmada yapan varsa dağıtıma nerelere çıktınız.
    Bilgi verirseniz sevinirim
  • 
Sayfa: önceki 22302231223222332234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.