devrelerime selam gerçekdende biteli 3ay oldu çok sıkıntı çektik ama bitti şükür darısı torunların başına
blue aslan kardeş bende nisanda muayene oldum askerlik durum belgesi aldım banada 31.03.010 yazıyor herhalde o tarihte şubeye gidip işlemleri yapacaz yda sınava girecez tabi kısa dönem askerliği kaldırmasalar kısa dönem askerliğin kaldırılması uzatıldımı acaba arkadaşlar bilgi sahibi olanlar bi zahmet yazsın
askerlik bitti.....ama hayat daha bitmedi..esas sorun orda...
iskenderun deniz alayı sahil güvenlik olarak yaptım , sahil güvenliktim ama askerlik denizi görmeden bitti...
quote:
Orijinalden alıntı: ZanzaTR
325 iz hala askeriz.
Iğdır'da Hudut emniyette!
Zanzatr asteksin sanırım, nerdesin Iğdırda. Ben de 325 Kd olarak yaptım 5 .Hudut Alayı /Iğdırda , selamlar tüm devrelerime.Allaha emanet olun.
vay bee..unutmuşum bu forumu..4 ay olmuş biteli...sanki hiç gitmemişim gibi geldi...daha dün gibi nere çıkacak diye çırpındığımız dakikalar
lanet olsun atom fiziğine...
selam acemi birligini manisa merkezde yaptım ordanda nigde bora düştüm perşenbe günü gidiyorum allah nasip ederse nigdede varmı askerlini yapan yada nasıl biyer oldunu bilen sınıfım piyade sürücü acaba rahat edermiyim saygılar
Merhaba arkadaşlar bende uzun zamandır girmiyordum foruma... Çok çabuk geçti zaman... Ömrümün sonuna kadar bugünlerimle gurur duyacağım... Herkese selamlar... Per.Atğm.Burak
dedeler bizim bu terhis belgesini götürmemize gerek var mı şimdi napıcaz
Ben terhis belgesini Halıcıoğlu askerlik şubesine götürdüm. Memur bağlı bulunduğun yerli şubeye teslim etmemi söyledi. Evde vitrinde duruyor. Her ihtimale karşı fotokopisini çektim. Burası Türkiye her an herşey olabiliyor.
benden yüksek lisansa kayıt yaptırmak için askerlikle alakası yoktur belgesi almamı istediler
memura dedim böle böle bu belgeyi buraya getirmem gereklimyid
bana verdiği cevap terhistne sonra 3 ay çinde getirmiş olmam gerektiği şimdi 20 tl lik bir ceza ödeyeceğimi söledi..
Vaybe bir zamanlar neydi burası tam geçen yıl bu zamanlar.. Şimdi incin top oynuyor topic te...
325.KD olarak Kars orduevinde yapmıştım bende askerliğimi.1 Sene olacak neredeyse.331 ler hazırlanmaya başlamış bile.zaman su gibi akıp geçiyor.
Karakol Komutanıyım KARS'ta sınır güvende!!
son 4 günüm..
selam devrelerim nasılsınız. askerliğini 19.piyade tug.edremitte veya 1.tabur ezinede yapan var mı.ben ezinede yaptım. geleli 5 ay oldu ama daha hala iş bulamadım. benim gibi iş bulamayan var mı? bir de yoklama işini naptınız.ben şubeme telefon açtım sene sonuna kadar vaktin var dediler. ama asalın sitesinden bulduğum yoklama kağıdında en son ekim ayı yazmakta, ekimi geçirirsek bi sakata gelmeyelim?
s.a merhaba arkadaşlar günler nasılda geçmiş askerlikte bitmiş herşey gibi herkese selamlar detay mustafa ,fenomen...
devrelerim hepinize selamlar,cogunuz tezkereyi mayısta aldı.hepinize hayırlı olsun. uzun zamandır nete giremiyodum. bizim askerlik daha bitmedi. şafak 30'un altına daha yeni dustu. topcu astegmen olarak yapıyorum askerligimi,saka maka 12 ay askerlik yaptık.bu vatana canım feda;bi 12 ay daha yaparım,hic sorun degil.yolunuz acık olsun arkadaslar,herkese isinde gucunde basarılar...