331'ler rekor muhabbetine girişmiş. Kaç kişi alınıyo bu tertipte çok merak ettim. Anladığım kadarıyla ciddi bir kavimler göçü yaşanıyor. Neyse... 10 küsür gün sonra dökülürler şuraya buraya düştü askerliğim nasıl bir yer diye, ortalık can pazarı olur
Vayy bee Tam bir yıl once bu sayfalarda nere olur nasıl olur kimlerle aynı yerde olabiliriz diye yazışıyorduk.Teskere alalı 15 gün oldu...Sivil hayata alıştım bile.Bide işimi bulursam benden iyisi yok.Yok mu yaa bi iş ayarlayabilecek. :)) İnş.Mühendisiyim..
Slm devrelerim
Tuzla da sınava gireli bu gün tam bir yıl oldu zaman çabuk geçti ... Bakıyorum da forum sürekli canlılığını koruyor...
aynen damara devam.şaka maka 1 yıl oldu vay bee.bakıyorumda bızım dönem kadar kalabalık gıden yok...
Benimde daha yeni bitti arkadaşlar herkese geçmiş olsun :) Tuzla Piyadeden sonra Ankarada deniz piyade asteğmen olarak bitirdim.
vay be hakkaten 1 sene olmuş. ayın 9 u 12 sinde teslim olduydum , 4. ana bkm a ankaraya. güzel günlermiş diyorum şimdi ama yaşarken öyle değildi. açıkçası doğudaki kardeşlerimiz kadar değil ama oraların zorluğu da çok ayrı.
hey gidi hey...
Kendimi tekrar gidecekmiş gibi hissediyorum ya :D
quote:
Orijinalden alıntı: SoNTurQ
Dedeler 331.DÖNEM kimlik mevzuu yüzünden çalkalanıyor. Yardımınıza İhtiyaç var. Özellikle tuzlada sınava giren arkadaşlardan yardım istiyoruz. Biz sarı zarfları aldık tuzlada sınava girmeyi bekliyoruz. Kimliği 2005 den eski olan arkadaşlar (Ben dahil) zarfları alana kadar hiç bir uyarıyla karşılaşmadık. Şimdi şöyle bir söylenti var. Kimiği 2005 den eski olanlar sınavda sorun oluyor. Doğrumu. Sınav tuzlada girip 2005 den eski kimlikle gidip de sorun yaşayan dedeler varmı?
Tertip herşey bitti saçma sapan ne oldugu belirsiz hurafelere inanma. Yaw her yazılana inanmayın ...
Vay be, geçen yıl bugün refresh manyağı olmuştum.
Hepinize selamlar devrelerim
Vayy bee bana EĞİRDİR çıkalı tam bir sene olmuş...
alah gidenlerin yar ve yardımcısı olsun geçen sene bu zamanlar ne haldeydik ben otobus bileti bakmaya otogara gitmiş ve elim boş dönmüştüm eve
Way bee Doğubayazıt çıktığında 1 saat kendime gelememiştim. O ağrı dağı yok mu BUlacam seni olum... Bulacam... seni bulacam Hadiii Gittii hadi Git....
zaman su misali, bitermi derken nerdeyse unuttum şimdi sanki hiç gitmemiş gibiyim.Van çıktığında biran şok olmuştum.Ama oraları da görmek varmış.
vay be Hatırlıyormusunuz geçen sene bu zamanları 14 ünde teslim olmuştuk ve bu gün gideceğimiz yerler bell iolmuştu :) şimdi düşününce şaka gibi geliyor. Allah 331. dönem kardeşlerimize kolaylık versin inşallah.
Tertiplerim yalnız 331 KD ler bizden bayağı fazlalar.
Şaka maka 1 yıl oldu..
Bizler tamamladık inşallah 331 ler de sağ salim tamamlayıp gelirler..
Tertiplerim selamlar. İzmirden Ağrı Doğubayazıt 1. Mknz Piy. Tugayına gideli tam 1 yıl oldu, geçen sene 13.12.2008 de akşam 20.30 da birliğe teslim olmustum. Way anasını way anasını...
vayyy be harbiden 1 yıl olmuş,,,geçen sene tam bu zamanlar erzincan ktm de 100 kişi bir arada uyuyoduk.hatta ranzada 2 kişi uyuduk yer sıkıntısından.sabah 5 te erzincanın o sızlatan soğuğunda uyuandıktan sonra revrimiz dönmüştü nasıl bi yere geldik diye.....öğlen de bizi ağrı-doğubayazıta götürecek otobüslere binmiştik.yer sıkıntısı mı dersin,,doğubayazıta götürecek otobüslere binmek için okunan listelerde ismimizin okunmasını beklemek mi dersinn,,,biter mi diyoduk bitmiş de 1 sene geçmiş... acemilik 1.mekanize piyade tugayı doğubayazıt ağrı,,,usta birliği 5. hudut alayı 1 .hudut bölüğü tuzluca mehmet yılmaz sınır karakolu....navigatör bu arada tugayda 1. takımdan emreyi tanıyosundur,,yunus emere bozkurt..benim bölükten badim,,özledim be vallaa....
Klasik cümle;vay be 1 yıl olmuş arkadaşlar Geçen sene bu günlerde Burdur'un yeşilova ilçe jandarma komutanlığının en üst katındaki ranzalarda rahat rahat yatıyordum
quote:
Orijinalden alıntı: PAŞA
quote:
Orijinalden alıntı: blueaslan
ARKADAŞLAR BENİM BİR SORUNUM VAR ÜNİVERSİTEDEN MEZUNİYET TARİHİM 08.09.2008 BEN BAKAYA DÜŞMÜŞÜM 25.06.2009 TARİHİNDE SON YOKLAMAMI OLDUM VE BENİ 31.03.2010 A ATTILAR BEN BU TARİHİ GERİYE ATMAK İÇİN ERKEN SEVK DİLEKÇESİ VERMEK İÇİN YENİŞEHİR İZMİR ASKERLİK BAŞKANLIĞINA GİTTİM AMA ORKADİ MEMUR TC NUMARAMA BAKIP TAMAM DEDİ TALEBİNİZİ ALDIK EKİM AYINDA BİZİ ARAYIN KABUL EDİLİP EDİLMEDİĞİNİ ÖĞRENİRSİNİZ DEDİ ? DİLEKÇE FLAN VERMEDEN SİZ CE BU NORMAL Mİ ERKEN SEVK DİLEKÇESİ VERMEM GEREKMİYORMU ?
NE YAPMAM GEREKİYOR?
Yapman gereken şey çok kolay... 331.dönem topiğine geleceksin ve askere gideceğin tertiplerinle tanışacaksın...Erken sevki artık sistemden giriyorlar, dilekçe tarih oldu eskiler bilmezler yeni sistemi.... Askerlik durum belgesi aldın mı? Daha fazla bilgi için 331.dönem topiğine bekliyorum...
Paşa Abi...
Vay be..Erken sevk dilekçesinin verilme şekli bile değişmiş Bizim zamanımızda neydi öyle;dilekçeyi gönder,ara sor ulaşmışmı,kabul edilmiş mi diye tekrar ara vsvs bi ton prosedür.Sistem kurbanı olmadık Allahtan