devrelerim hepinize selamlar,cogunuz tezkereyi mayısta aldı.hepinize hayırlı olsun. uzun zamandır nete giremiyodum. bizim askerlik daha bitmedi. şafak 30'un altına daha yeni dustu. topcu astegmen olarak yapıyorum askerligimi,saka maka 12 ay askerlik yaptık.bu vatana canım feda;bi 12 ay daha yaparım,hic sorun degil.yolunuz acık olsun arkadaslar,herkese isinde gucunde basarılar...
hayırlı tezkereler bitirmişsin allah sabır versin
26 ekim itibariyle TMİ deyim...Darısı görevi başında olan devrelerime..
neyde o geçen sene ki halimiz bitmez geçmez diyorduk ama işte 1 sene olacak :D
umarım hepiniz iyisinizdir,
selamlar
Ne zamandır girmiyordum aklıma geldi bir bakayım dedim, hüzünlendim valla...
Unutulmuyor ya askerlik...
ne zamandır girmiyordum bu bölüme ben de diyarbakır 7.kolorduda görev yaptım ktm vs. zor günlerdi ama hepsi geçti. ( geçti de bi de bize sorun) 325.kdlere selamlar.
quote:
Orijinalden alıntı: careem1981
ne zamandır girmiyordum bu bölüme ben de diyarbakır 7.kolorduda görev yaptım ktm vs. zor günlerdi ama hepsi geçti. ( geçti de bi de bize sorun) 325.kdlere selamlar.
Ah kardeşim ah sen bide bize sor ne kadar zor günlerdi 301.ksd cenk
evet arkadaşlar unutulmuyor o dönem
325. Kısa dönem tertiplerime selam ederim, umarım her şey yolundadır. Geçen sene acayip bir telaş vardı bu zamanlar, bu süreci değerli yorumlarınızla geçtik ve baktık üzerinden 1 sene neredeyse geçmiş.Şimdi o telaşı 331. de görüyorum acayip sorular soruyorlar. Herkes iyi baksın kendisine.
Efsane 325....
Peheeyyyy askerlik bitti de işe bile başladık çok şükür.
Dedeler 331.DÖNEM kimlik mevzuu yüzünden çalkalanıyor. Yardımınıza İhtiyaç var. Özellikle tuzlada sınava giren arkadaşlardan yardım istiyoruz. Biz sarı zarfları aldık tuzlada sınava girmeyi bekliyoruz. Kimliği 2005 den eski olan arkadaşlar (Ben dahil) zarfları alana kadar hiç bir uyarıyla karşılaşmadık. Şimdi şöyle bir söylenti var. Kimiği 2005 den eski olanlar sınavda sorun oluyor. Doğrumu. Sınav tuzlada girip 2005 den eski kimlikle gidip de sorun yaşayan dedeler varmı?
arkadaşlar zamana ihtiyacım var. bu yüzden kısa dönem tercih edicem. ama tabi benim elimde değil kısa dönem olup olmayacağım. jeoloji mühendisiyim kocaeli üni. yüksek lisansım var. sınavda soruları doğru ya da yanlış mı nasıl yanıtlamalıyım? bu etki eder mi? kısa da olsak uzun da olsak 3er tane sınıf tercih ediyormuşuz galiba. hangi sınıfları önerirsiniz? yardımcı olursanız sevinirim benim için zaman çok önemli bu yüzden kısa dönem istiyorum ne yapabileceğim konusnda yardımcı olabilir misiniz? şimdiden teşekkürler..
747 efsane sayfanız en geç bu hafta içi, biz 331'ler tarafından yerle bir olacak
17 Kasım itibari ile kırılmış oldu..
quote:
Orijinalden alıntı: imroz
17 Kasım itibari ile kırılmış oldu..
saatinide yazalım tam olsun 02.26, zorunuza gitmesin :P
337 lerde size saat yazacak bilesin:)
tabi bizden sonra(331.) KD ve YDK SBY dönemi olursabelki tarih yazmaz böyle bir hareketi
torunlar hızlı cıktı
yahu bizim sayfa sayısı 1000 küsürdü..eksilmiş..neden ki..
quote:
Orijinalden alıntı: aetiusflavius
yahu bizim sayfa sayısı 1000 küsürdü..eksilmiş..neden ki..
eskiden her sayfa 40 msj içeriyordu, simdi 60 msj içeriyor dede..