Bildirim
3250 Hakkında bir kaç soru
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
normalde calistirmasi lazim bidaha ´denemelisin ve ne gibi hata veriyor ayrintili yazarsan daha fazla yardimci olunabilir -
bu program desteklenmiyor gibi bir şey yazıyor -
Dostum ben onu kurmayı başardım hatta yanında core codec kuruyor fakat daha olayı başaramamışlar görüntü takıla takıla ilerliyor... Üzerinde biraz daha çalışmaları lazım... -
nasıl başardın ki. Direkt hata veriyor başka bir ayrıntısal bir şey yapılmıyor. Yani bluetooth la da kabloyla da kursan desteklenmiyor ibaresi çıkıyor kurulmuyor. Sen nasıl yaptığını bir anlatır ya da pm lermisin.
Teşekkürler -
İnternette bak versiyona. Symbian 9 için özel versiyon üretilmiş. Onu indr ve kur. Ama dediğim gibi yavaş ilerliyor görüntü takıla takıla... Bunun dışında yapman gerekn öle özel bişiler yok. -
ne alaka 3250 için uyumlu yazanı indirdim kurması söz konusu bile değil. Desteklenmiyor yazıyo . Anlatamadım galiba. Ben takılmasına razıyım
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X