Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • keşke normal posta yerine aps ile yollasaydın postada kaybolma ihtimaline karşı. neyse haziran ayında şubeni arayarak öğrenebilirsin zannedersem
    quote:

Orjinalden alıntı: gravestone80

arkadaslar ben erken sevk dilekcesini yolladim. fakat normal posta ile yolladim. iadeli tahütlü degil. simdi ben nasil ogrenebilirim agustosta gidip gidemeyecegimi?
  • simdi arasam bilgi vermezler mi?
  • quote:

simdi arasam bilgi vermezler mi?

evrağın varıp varmadığı hakkında bilgi verirler muhtemelen
    ama oradaki kişilerin tutumuna da bağlı bana bilgi vermemişlerdi mesela
  • evet belge ulaştığnı veya ulaşmadığını söylerler ama kabul olup olmadığını söylemezler.
    çok dert etmeye gerek yok süresi içinde verilen tüm dilekçeler kabul edilir
    quote:

simdi arasam bilgi vermezler mi?
  • vaybe torunlarımın torunları sizde saymaya başladınız artık dimi hadi hayırlısı

şafak 28 atarsaa
  • vay dede bitirmişin doğrusu, hayırlı olsun herkese nasip olur inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: okko

vaybe torunlarımın torunları sizde saymaya başladınız artık dimi hadi hayırlısı

şafak 28 atarsaa
  • beyler forumu canlı tutalım, her gün bir mesaj yazalım. sorunlarımızı yansıtalım, işlemlerimizi anlatalım
  • benim aps haberim geldi.ama yine de bir arayıp yoklamayı düşünüyorum hafta içinde
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramcofb

vay dede bitirmişin doğrusu, hayırlı olsun herkese nasip olur inşallah
    quote:

Orjinalden alıntı: okko

vaybe torunlarımın torunları sizde saymaya başladınız artık dimi hadi hayırlısı

şafak 28 atarsaa

inş inş bşalamak biitrmenin yarısı başlayınca bitiyo sayılı gün nede olsa
  • yarın halıcıoğlu'na gidiyorum beyler, erken sevk dilekçesini verecem inşallah.
  • ben mi yanlış anladım yoksa konuyu başlatan arkadaş 327. dönemde mi askere gitmiş

bizim tertiplerden biri topicle ilgilense daha iyi olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thron -- 19 Nisan 2009; 22:38:42 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: say

quote:

Orjinalden alıntı: segman

quote:

Benim de aynı şekilde ağustos celbinde sevke tabidir yazıyor. Nisanda gidip başvuru yapmamıza gerek varmıdır? sevk tarihim 31/07/2009.. Haziran 2007 mezunuyum 2 yıl tecilim doldu

Yok herhangi bir başvuru yapmana gerek yok sadece gerekli tarihler arasında (1-31 temmuz) gidip subenden sevk evraklarını alıcaksın o kadar.

teşekkürler bilgi için, öncesinde işyerine verilmek üzere yazı almak istesem alabilirmiyim yoksa tecil kağıdım yeterli olurmu sizce?

Herkese merhaba,

Çalışan arkadaşlara bir sorum olacak, işyerine vereceğim dilekçenin yanında ağustos ayında asker olacağıma dair herhangi bir belge alabiliyormuyum? Bu cuma gidicem, mayıs sonuna kadar almam gerekiyor ki temmuz başında bırakabilmem için 1 ay öncesinden bildirmiş olayım.

• fark etmez tertip, topic de bir sorun yok, sorun bizim tertibin uykuda olması:)
    quote:

Orjinalden alıntı: thron

ben mi yanlış anladım yoksa konuyu başlatan arkadaş 327. dönemde mi askere gitmiş

bizim tertiplerden biri topicle ilgilense daha iyi olur
  • quote:

quote:

quote:

Orjinalden alıntı: segman

quote:

Benim de aynı şekilde ağustos celbinde sevke tabidir yazıyor. Nisanda gidip başvuru yapmamıza gerek varmıdır? sevk tarihim 31/07/2009.. Haziran 2007 mezunuyum 2 yıl tecilim doldu

Yok herhangi bir başvuru yapmana gerek yok sadece gerekli tarihler arasında (1-31 temmuz) gidip subenden sevk evraklarını alıcaksın o kadar.

teşekkürler bilgi için, öncesinde işyerine verilmek üzere yazı almak istesem alabilirmiyim yoksa tecil kağıdım yeterli olurmu sizce?

Herkese merhaba,

Çalışan arkadaşlara bir sorum olacak, işyerine vereceğim dilekçenin yanında ağustos ayında asker olacağıma dair herhangi bir belge alabiliyormuyum? Bu cuma gidicem, mayıs sonuna kadar almam gerekiyor ki temmuz başında bırakabilmem için 1 ay öncesinden bildirmiş olayım.

Kardeş inan ben hangi noktalarda ki sorulara takılıyorsam senden de o soruların talep edildiğini görüyorum. bende senin gibi 2007 haziran mezunu olup normal sevk dönemim 31/07/2009...

mail adresim : nikomedyas@hotmail.com

eğer eklemeyi kabul edersen , gerek işten ayrılma konusunda gerek normal sevklerle alakalı öğrendiğimiz bir bilgi halinde daha çabuk iletiişim kurabiliriz.

' başka arkadaşlarda istiyorsa ekleyebilir. hepinizin başımın üzerinde yeriniz var :;

• Bende bugün erken sevk dilekçemi verdim halıcıoğluna.
  • arkadaşlar bu ayın sonu gibi mide fıtığı ameliyatı olmam gerekiyor, fakat yine de doktor bana bıraktı ne zaman ameliyat olmak istediğimi. şimdi düşündüklerim şunlar;
    -ameliyat olup gitsem spor raporu alabilirmiyim?
    -yoksa askerlik yaparken askeri hastanede mi olayım?
    -yoksa fıtığa askerlik boyunca katlanıp askerden sonra mı olayım?
    yardımcı olursanız çok sevinirim..
  • quote:

Orjinalden alıntı: serawara

arkadaşlar bu ayın sonu gibi mide fıtığı ameliyatı olmam gerekiyor, fakat yine de doktor bana bıraktı ne zaman ameliyat olmak istediğimi. şimdi düşündüklerim şunlar;

Ameliyat olduğuna dair belgeyi götürürsün birliğine katıldığında bi muayneden geçeceksiniz orada karar verilir spor yapıp yapamayacağına .Böle şeyleri askerliğe bırakmamak daha iyi .Eğer askerde sana bi şekilde zorluk çıkartacağına inanıyosan ol ameliyatı aradan çıksın asker de bi de onla uğraşma
  • Arkadaşlar merabalar.329.Dönem KD. ve YD. SUBAY ADAYI arkadaşlar hepimize askerliğin hayırlı olması dileğiyle..İnşallah herkes vatana ve millete en iyi şekilde fayda sağlayarak hayırlısıyla gidip döner...

Benim bir kaç sorum olacak.

1)Ben 2007 Haziran ayı 4 yıllık fakülte mezunuyum yani 2009 Haziran normal sevke tabiyim.Benim askerlik şubesine herhangi bir başvuru dilekçesi vermem gereklimi yoksa 1-31 temmuz tarihleri arasında şubeye gidip sevk evraklarını almam yeterli oluyor mu?

2)Ben şu anda bir işte çalışıyorum.İş yerine Ağustosta askere gideceğime dair şubeden bir dilekçe alıp vermem gerekli mi?

3)Askere gidiyor olmamız sebebiyle işverenin herhangi bir tazminat ödemesi söz konusu mu?

Arkadaşlar forumdada bir çok arkadaşın aklına bu sorular takılıyordur.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

mail ve msn adresim : sinan1005@gmail.com eklemek isteyen arkadaşlar olursa daha hızlı bir iletişim sağlayabiliriz.

• quote:

Orjinalden alıntı: zgrtrk

quote:

Orjinalden alıntı: serawara

arkadaşlar bu ayın sonu gibi mide fıtığı ameliyatı olmam gerekiyor, fakat yine de doktor bana bıraktı ne zaman ameliyat olmak istediğimi. şimdi düşündüklerim şunlar;

Ameliyat olduğuna dair belgeyi götürürsün birliğine katıldığında bi muayneden geçeceksiniz orada karar verilir spor yapıp yapamayacağına .Böle şeyleri askerliğe bırakmamak daha iyi .Eğer askerde sana bi şekilde zorluk çıkartacağına inanıyosan ol ameliyatı aradan çıksın asker de bi de onla uğraşma

teşekkürler

• 1) zaten ağustos celbine tabisiniz herhangi işleme gerek yok, temmuzda sevk evraklarını almaya gidersiniz.
    2)çalıştığınız işyerine 30 haziran tarihinde (resmi askerliğiniz başlamadan 1 ay önce) ağustosta asker olacağınızı bildiren bir dilekçe yazın, sevk evraklarınızı alırken memura; "iş yerime asker olduğuma dair belge vermem gerekiyor" derseniz size o belgeyi zarfa koymadan verir sizde iş yerinize ileterek asker olduğunuzu ispatlamış olursunuz!
    3) evet yasal olarak, evlenen bayan ve askere giden erkek işçi kıdem tazminatını alarak ayrılır.
    quote:

Orjinalden alıntı: sinan1005

Arkadaşlar merabalar.329.Dönem KD. ve YD. SUBAY ADAYI arkadaşlar hepimize askerliğin hayırlı olması dileğiyle..İnşallah herkes vatana ve millete en iyi şekilde fayda sağlayarak hayırlısıyla gidip döner...

Benim bir kaç sorum olacak.

1)Ben 2007 Haziran ayı 4 yıllık fakülte mezunuyum yani 2009 Haziran normal sevke tabiyim.Benim askerlik şubesine herhangi bir başvuru dilekçesi vermem gereklimi yoksa 1-31 temmuz tarihleri arasında şubeye gidip sevk evraklarını almam yeterli oluyor mu?

2)Ben şu anda bir işte çalışıyorum.İş yerine Ağustosta askere gideceğime dair şubeden bir dilekçe alıp vermem gerekli mi?

3)Askere gidiyor olmamız sebebiyle işverenin herhangi bir tazminat ödemesi söz konusu mu?

Arkadaşlar forumdada bir çok arkadaşın aklına bu sorular takılıyordur.Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden çok teşekkürler.

mail ve msn adresim : sinan1005@gmail.com eklemek isteyen arkadaşlar olursa daha hızlı bir iletişim sağlayabiliriz.

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.