Şimdi Ara

329. DÖNEM(AĞUSTOS 2009) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI BURAYA (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.481
Cevap
14
Favori
1.399.966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    nerde bu 329. dönem arkadaşlar
    topice sahip çıkalım
  • Eeee Dede Dediğin Çok Konuşur... :))) Olcek O kadar

Biz Ki 5 Ayı Devirmek Üzereykene Şafak Sıkıntısı Dile Vurdu Heryerden Sesimiz Yükseliyo :))

Torunumun Torunu... ::)))

Hakkımıza hayırlısı...Bit Ulan 16 Biiit... :)))
  • Selamlar arkadaşlar,
    Erken sevk talebimi gönderdik aps ile askerlik şubeme. Ellerine ulaşınca benim memlekettki şubeme mi gitmem gerekiyor muayene vs. için? Memlekette uzakta ya nasıl gideceksek:) İnşallah okul da biter de bir aksilik olmaz valla.
  • usta sen ne ettin:)
    daha askerlik kararı aldırmadan erken sevk isteyemezsin ki. önce okulun bitecek sonra muayene olacak ve bir yıl sonra askere gideceğin askerlik durum belgesini alacaksın, ondan sonra erken sevk için dilekçe vereceksin.
    neyse, olur böyle hatalar:)
    quote:

Orjinalden alıntı: borado

Selamlar arkadaşlar,
    Erken sevk talebimi gönderdik aps ile askerlik şubeme. Ellerine ulaşınca benim memlekettki şubeme mi gitmem gerekiyor muayene vs. için? Memlekette uzakta ya nasıl gideceksek:) İnşallah okul da biter de bir aksilik olmaz valla.
  • quote:

Selamlar arkadaşlar,

Kardeş bi yanlışlık var herhalde mezun olmadan nasıl erken sevk talebini gönderdin
  • arkadaş bilmiyor bu işleri, önemi yok öğrenir zaman içinde. bizde birşey bilmiyorduk iki yılda çoğu şeyi öğrendik
    quote:

Orjinalden alıntı: zgrtrk

quote:

Selamlar arkadaşlar,

Kardeş bi yanlışlık var herhalde mezun olmadan nasıl erken sevk talebini gönderdin
  • dostum eğer iskenderuna ağustos celbi gidiyosan kışlık malzemeyi son kıta birliğiniz belli olmadan sakın almayın hatta iskenderunda yyazın idiyosanız hiç bişe almayın çünkü kullanamayacaksınız 325. Dönem 'den size tavsiye.:D ama kışın gidiyosanız kışlık içlik, dudak kremi kesinlikle şart birde kulaklarınız için el yüz kremi hayati önem taşıyor :D
  • hayırlı olsun diyelim, artık son günlerinizi yaşıyorsunuz askerde. kısmet sıra bizde artık:)
    quote:

Orjinalden alıntı: mehmetgorgin

dostum eğer iskenderuna ağustos celbi gidiyosan kışlık malzemeyi son kıta birliğiniz belli olmadan sakın almayın hatta iskenderunda yyazın idiyosanız hiç bişe almayın çünkü kullanamayacaksınız 325. Dönem 'den size tavsiye.:D ama kışın gidiyosanız kışlık içlik, dudak kremi kesinlikle şart birde kulaklarınız için el yüz kremi hayati önem taşıyor :D

• beyler ayıp ya her gün bir iki şey yazın. bilgi paylaşımı yapalım şurda.
    tamam daha çok var ama en azından vakit geçiririz. ben şimdiden askerlik moduna girdim
  • askere ağustosta gidecek ve şu an çalışmayan arkadaşların kalan süre için planları nelerdir

yaklaşık üç ay var uzun bir süre şahsen ben kpss ye hazırlanmayı ve yabancı dilimi geliştirmek için film ve dizi izlemeyi düşünüyorum
  • aöf okuyanlar için 6 eylül büte kaldık diyelim aralık celbine yetişebilirmiyizzzzzzzz bilgisi olan lütfenn ....
  • Ben çalışıyorum şu an haziran 1 gibi işten ayrılıcam.Şu an için gezmeyi düşünüyorum.Bizim şafak kaç oldu arkadaşlar :)
  • quote:

quote:

Selamlar arkadaşlar,

Dostlar, evet yani erken sevk değil tabi de özünde aynı:) okul (yüksek lisans) haziranda bitecek ben de ağustos dönemine yetişebilmek adına okulla görüştüm. Okulla ilişiği kalmamıştır belgesini gönderdik işte şubeye. Muayene vs için kendi memlekettki şubeye mi gideceğim onu soruyorum:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi borado -- 27 Nisan 2009; 11:07:04 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sktem

Ben çalışıyorum şu an haziran 1 gibi işten ayrılıcam.Şu an için gezmeyi düşünüyorum.Bizim şafak kaç oldu arkadaşlar :)

Kardeşim bende çalışıyorum ama büyük eziyet var iş yerinde askere gidicem diye kaçıyorum resmen. Fakat Ağustosta askere gidicek biri Haziranda ayrılması normal midir,erken değil mi? Bizim iş yerinde nerdeyse 1 gün önce falan izin verecekler gitmeme. Geri döndüğümde başka alternatifim olmazsa yine aynı işi yapacağım malesef :(
  • istediğin yerde aşkerlik işleemlerini yaptırabilirsiniz. ama erken sevk almak için fazla zaman kalmıyor hazirana kalmamanın lazım. siz en iyisi kendi şubenizi telefonla arayın her şeyin doğrusu ordan öğrenilir.
    quote:

quote:

quote:

Selamlar arkadaşlar,

Dostlar, evet yani erken sevk değil tabi de özünde aynı:) okul (yüksek lisans) haziranda bitecek ben de ağustos dönemine yetişebilmek adına okulla görüştüm. Okulla ilişiği kalmamıştır belgesini gönderdik işte şubeye. Muayene vs için kendi memlekettki şubeye mi gideceğim onu soruyorum:)

• sağol ramcofb geç cvp için kusura bakma işlerim yoğundu yeni girebildim. aslında haklısın ben de düşündüm böyle bir durumu fakat ciddi bir ameliyatı askerlikte olmanın pek mantıklı olmadığını söylüyolar. valla kafam karıştı
    Orjinalden alıntı: ramcofb

çok zorlanmazsan ameliyatı askerde olmanı tavsiye ederim. acemi birliğinden sonra revire çıkarsın ameliyata karar verirler, hem ameliyattan sonra yatak istirahati hemde hava değişimi alırsın.
    kıl dönmesinden ameliyat olan 2 yakınım aynı işi yaptılar ve (15 ay) askerlikte 2 ay yyattılar nerdeyse.
    ama sizin hastalığınız daha ciddi, geçmiş olsun
    Orjinalden alıntı: serawara

arkadaşlar bu ayın sonu gibi mide fıtığı ameliyatı olmam gerekiyor, fakat yine de doktor bana bıraktı ne zaman ameliyat olmak istediğimi. şimdi düşündüklerim şunlar;
    -ameliyat olup gitsem spor raporu alabilirmiyim?
    -yoksa askerlik yaparken askeri hastanede mi olayım?
    -yoksa fıtığa askerlik boyunca katlanıp askerden sonra mı olayım?
    yardımcı olursanız çok sevinirim..

• Selam değerli 329 kardeşlerim

Ben 327 li dedeniz olarak derimki stress yapmayın kafayı takmayın. Bende gelmeden önce çok stres yapıyodum.Fakat 325 dedelerimiz sağ olsun bizi çok iyi karşıladılar. Birlikte pc dersanesi bile var. İzin verildiğinde giriyoruz. Her zaman değil tabi..

Ben Tekirdağdayım. Askere gelirken getireceğiniz şeyleri fazla abartmayın çünkü bir çok şey kantinde var. Örneğin şampuan sabun traş kremi vs...

Şimdilik bu kadar görşrzz...
  • eyvallah kardeş.
    valla şunu diyeyim, askerlik zordur, komutanlar sert davranır filan ama hastalık ve ameliyat durumunda en iyi hizmet veren kurum da askeriyedir! en ufak bir şuphen olmasın, sana askerde iyi bakarlar (sağlık açısından)
    tabi yine sen bilirsin, eğer dayanamazsan ona br şey diyemem, şimdiden ameliyat olursun geçmiş olsun

sağol ramcofb geç cvp için kusura bakma işlerim yoğundu yeni girebildim. aslında haklısın ben de düşündüm böyle bir durumu fakat ciddi bir ameliyatı askerlikte olmanın pek mantıklı olmadığını söylüyolar. valla kafam karıştı
    Orjinalden alıntı: ramcofb

çok zorlanmazsan ameliyatı askerde olmanı tavsiye ederim. acemi birliğinden sonra revire çıkarsın ameliyata karar verirler, hem ameliyattan sonra yatak istirahati hemde hava değişimi alırsın.
    kıl dönmesinden ameliyat olan 2 yakınım aynı işi yaptılar ve (15 ay) askerlikte 2 ay yyattılar nerdeyse.
    ama sizin hastalığınız daha ciddi, geçmiş olsun

arkadaşlar bu ayın sonu gibi mide fıtığı ameliyatı olmam gerekiyor, fakat yine de doktor bana bıraktı ne zaman ameliyat olmak istediğimi. şimdi düşündüklerim şunlar;
    -ameliyat olup gitsem spor raporu alabilirmiyim?
    -yoksa askerlik yaparken askeri hastanede mi olayım?
    -yoksa fıtığa askerlik boyunca katlanıp askerden sonra mı olayım?
    yardımcı olursanız çok sevinirim..

• sağol dede. hayırlı tezkereler
    quote:

Orjinalden alıntı: scream61

Selam değerli 329 kardeşlerim

Ben 327 li dedeniz olarak derimki stress yapmayın kafayı takmayın. Bende gelmeden önce çok stres yapıyodum.Fakat 325 dedelerimiz sağ olsun bizi çok iyi karşıladılar. Birlikte pc dersanesi bile var. İzin verildiğinde giriyoruz. Her zaman değil tabi..

Ben Tekirdağdayım. Askere gelirken getireceğiniz şeyleri fazla abartmayın çünkü bir çok şey kantinde var. Örneğin şampuan sabun traş kremi vs...

Şimdilik bu kadar görşrzz...
  • sınav sonucu gideceğim yere teslim olmamdan ne kadar zaman önce açıklanıyor
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.