Şimdi Ara

329. Dönem Mardin İl Jandarma Komutanlığı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
11.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 329.DÖNEM Mardin İl Jandarma Komutanlığına gidecek arkadaşlar burada biraraya gelelim birlik olalım birbirmize destek olalım :)

öncelikle sunu söylemeliyim ki sonucu ilk öğrendiğimde oluşan kötü hislerim, orada askerlik yapanların yazdıklarını okuyunca değişti.
    dışarıdan göründüğü gibi zor, riskli ve kötü bir askerlik geçirilmediğini yazmış dedeler.

327.Dönemde giden forumdan bazı dedeler var onlarla temasa geçelim bilgi alalım yardımlarını isteyelim.
    onların kendi başlıklarını da okuyabilirsiniz.

Liste

1- metalstein > orhan
    2- eloozgur > özgür
    3- aqua_nous > ersin
    4- necrovirus
    5- yaramazkedicik
    6- portatifbeyin > alper

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalstein -- 11 Ağustos 2009; 14:23:47 >

• selamlar
    bende 70'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI MARDİN gideceğm çarşamba
    byjest sabah internete nasıl girdin askeriyeden
  • metalstein bende varım sen nereden gideceksin mardine ben bursadan gideceğim
  • ben mersindeyim.
    burdan otobusle mardine gidiyorum yarın aksam binip carsamba erken saatte orda olacağım.
    otobüs zaten il jandarmanın önünden geçiyormuş.
  • Arkadaşlar Sakarya'dan geliyorum. 70'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI, havaalanına yakınmış okuduklarıma göre? Sayın KIşlası'na mı teslim olmamız lazım acaba? KTM'ye girmeden direk THY uçağı ile Mardin'e inmeyi planlıyorum. İstanbul'dan binsem Ankara'dan aktarmalı gidiyor, direk Ankara'ya gidip mi binsem uçağa?

Ne ço ksoru sordum dimi :)
  • beyler... ılk basta hayırlı olsun hepınıze.. ılk bende burdan ogrendım nasıl bıyer oldugunu... gelırken kasık catal ve kupanızı unutmayın
    bız 108 kısı geldık acemı bırlıgını komando taburunda alıyosunuz.. sanırım 400 kısı falan olacaksınız ayvayı yedınız...:D cunku okdr kalabalık cok rezıllık oluyo
    gıdınce anlarsınız neden catal bıcak getırın deıgımı.. komandaolar sızden hoslanmayacak sızde onlardan ama bu kısa surecek yaklasık 3-4 hafta kdr.
    sonra dagıtımınız olacak
    ıse yarayanlar ve torpıllı olanlar merkez ıl jandarmaya gelcekler yaklası 80-90 kısı... gerı kalanıanız
    ılceler hatta dıs karakollarda bıle bulunacaklar:(dıs karakolda 10 saat nobet artı bulasıgınız var hazırlanın.. ve telefon ınternet falan olmayaca...) ben burda ınternet kafecıyım burdaz yazın ıstedıgınız gıbı yardımcı olurum sızler bu arada yazlıklarla gelın cok sıcak.. acemılık yaptıgınız yer yaklasık 55 derece falan su anda ve acemılıkte cok yorulacaksınız.... kıslıklarınızıda getırın...
    ılcelere gıden olursa bazı ılceerda carsı yasak bızım arkdslar hala carsıya cıkamadan terhıs olacaklar....

• komandolarla cok muhattap olmayın beyler sızı sevmeyecekler bız kısa donem oldugumuz ıcın.... byjest arkdsım dogru soyluyo bu arada yenı yonetımde geldı ve ortamda dısıplın ıstedıklerı ıcın bıraz sıkıyolar sabah kalk 6 bızde ama onlar geldıgınden berı 5-5.30 da kalkıyoruz.... sımdıden hayırlı teskereler dılıyorum ıns cabuk ve sorunsuz gecer.... ..
    safak update= atlarsa35:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benimde mardin il jandarma çıktı

diyarbakıra ugramadan direk mardine geçsek birşey olur mu _?
  • quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

benimde mardin il jandarma çıktı

ekledim seni de tertip.
    bence üzgün olma güzel bir yere gidiyoruz. dışardan göründüğü gibi değilmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalstein

quote:

Orijinalden alıntı: necrovirus

benimde mardin il jandarma çıktı

ekledim seni de tertip.
    bence üzgün olma güzel bir yere gidiyoruz. dışardan göründüğü gibi değilmiş.

metalstein necrovirus aqua nous beraber buluşalım mı mardinde içeri beraber gireriz birde siz cep telefonu işini ne yapacaksınız??????????

• ilk aşamada götürülmesini tavsiye etmiyorlar ama fatih dedeye soracağız.
    beraber buluşmak isterim ama vakitlerimiz uyuşursa. dışarda buluşup saatleri harcamak yerine iceri girip işlemleri yapmak yerimizi bilmek daha iyi gibi geliyo bana zaten içerde beraber oluruz :) il jandarma otobüs yolundaymıs.

benim sorum içerde ATM var mı varsa hangi banka var?
  • beyler evet denıldıgı gıbı zor dııl
    dua edın alayda kalın yoksa ılcelere ve cezaevı karakollarına gıden arkdslar gorundugu gıbı ınternete haftada 1 gırıyorlar:D
    ıl jandarma cok ıyı dısıplınlı oldugunuz surece ve gorevınızı yerıne getırdıgınız surece hıc bır sıkıntı olmaz....
  • buluşalım dostum ama
    uçak bileti bulamadım bne mecburen otobüsle gidecegim gibi
    ya biz diyarbakıra teslim olmadan mardine gitsek bir sorun oluyormu
    yoksa direk diyarbakıra gitmemiz mecbur mu ?
    ben bir tane otobüs firmasından diyarbakıra yer ayarıttımda

önemli not: bu gidecegimiz yer nasıl bir yermiş pkk ile çatışma felan oluyor mu ?

önemli not: içeride hangi bankanın atm si var ona göre para ayarlamamız gerekecek te

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ryner -- 10 Ağustos 2009; 11:21:48 >
  • metalstein..
    ıcerde atm falan yok ya ekmek arabasıyla cıkıp cekersın yada carsı ıznını alırsan ıste....
    otobus burdan gecmıyo yenı mardınde ınıyo otobus sen orda ıneceksın dolmusa bınıp cıkacaksın kardesım... torunlar ozledık sızı gelınce gıdelım artık:D
  • beyler ne ıs yaptıgınızı soyeyın ona gore burda kalma sansınızı soyleyelım.. ogretmen arkdslar cok sevınmesınler dershane kapanıyo burda 6 ogretmen vardı ama yenı donemde almaycaklar sanrım.... ama ısınız zor kalabalık oldugunuz ıcın
  • onu hemen iptal et direk mardine bilet al
    hic bir sekilde önermiyorlar diyarbakıra gitmeyi cok sürünürsünüz diyolar.

ktm ler tehlikeli yerler icin var doğuda var. ama mardin il jandarma şehir içinde olduğundan can güvenliği tehlikesi olmadığından işlerin uzamasını çile çekip sürünmeyi istemiyosan direk mardine al biletini.
    otobüs zaten önünden geçiyormuş söylersin indirirler önünde :)

genel olarak çatışma olmayan sağlam rahat bir yermiş ama bazı karakollara eskiden girişimler olmuş.

bugün mardinli yerli birine sordum doğuda askerlik yapılacak en iyi yer dedi bana.
  • 325.kd olarak kardeşim mardin de askerlik yaptı.Gayet rahat biyer,herhangi bir korku vs olmasın içinizde.
    Tek önerim KTM ye gitmeyin,direk mardin e gidin..Hayırlı tezkereler.
  • necrovirus nerden gideceksin mardine
    bencede mardine al direk
  • beyler onemlı bı not dırek mardıne gelebılıyorsunuz...
    eger dıyerbakıra gıdersenız ktm cok kalabalık olur ve zrluk ckersınız dırek mardıne gelın yerınızı belırleyın ok...
    bende dırek mardıne geldım cok rahattı..
    bu arda ben ınsaat muhendısıyım muhendıs olan arkds burdan yazsın bana..
  • quote:

Orijinalden alıntı: kkartalf

325.kd olarak kardeşim mardin de askerlik yaptı.Gayet rahat biyer,herhangi bir korku vs olmasın içinizde.
    Tek önerim KTM ye gitmeyin,direk mardin e gidin..Hayırlı tezkereler.

çok sağolasın bilgi verdiğin için.

hepimize hayırlı olsun inşallah görevimizi en iyi sekilde yapacağız.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.