< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 22 Haziran 2019; 17:37:25 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 22 Haziran 2019; 17:37:25 > |
Müşteri hizmetlerini unutun. Problem yaşadığınızda çözüm bulmayı unutun.
1 anakart değişimine 3.5 ay bekledik. Youtuberlara, instagramlara bu kadar yatırım yapacaklarına bir MH ekibi kursalar bu kadar problem olmazdı. Kuzenim yeni sistemini sırf yaşadığı anakart problemi yüzünden daha uygun fiyatlı olmasına rağmen itopyadan toplamadı. Bir kısmını Vatan dan bir kısmını da HB'den halletti. Kazanacakları bayağı bir para kasalarına girmedi mesela. Bende ssd alacaktım almadım, 20-30 lira farkla farklı bir yerden aldım. Müşteri böyle kaybediliyor maalesef. Kadıköyde kıç kadar dükkan, nelerine güvenip bu kadar reklam ediyorlarsa kendilerini, şaşırmamak elde değil. Sonra telefonun fişini çekerler böyle, çalmasın diye. |
hocam bu bilgisayarın hedef kitlesi, bilgisayarla fazla haşır neşir olmayanlar. böyle her şeyi hazır, f/p odaklı bir ürün isteyen bir topluluk var sonuçta. yani bunu alacak adam gidip overclock yapayım, ram ekleyeyim , işlemci yükselteyim, gpu değişelim, fan takayım, macun süreyim adamı değil. bunu alacak kişi kablolarını takacak, oyununu oynayacak, 3-5 yıl boyunca kasanın içini açmayacak insanlar yani.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 15 Haziran 2019; 19:3:28 > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mark Selby -- 15 Haziran 2019; 22:11:47 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |