arkadaşlar selamlar, uzun araştırmalarım ve forumdaki arkadaşlarında tavsiyeleri üzerine Samsung 32B653 de karar aldım ve haftasonu aldım televizyonu. en yakın zamanda inceleme ve fotoğraflarıda eklicem buraya. yalnız hdd yi bağladım. divx ve .mkv filmleri açıyorum ama yanındaki .srt uzantılı altyazıyı acaba nasıl aktif yapıcam epey bi denedim başarılı olamadım. yardımlarınızı bekliyorum...
quote:
Orjinalden alıntı: bitmap
arkadaşlar selamlar, uzun araştırmalarım ve forumdaki arkadaşlarında tavsiyeleri üzerine Samsung 32B653 de karar aldım ve haftasonu aldım televizyonu. en yakın zamanda inceleme ve fotoğraflarıda eklicem buraya. yalnız hdd yi bağladım. divx ve .mkv filmleri açıyorum ama yanındaki .srt uzantılı altyazıyı acaba nasıl aktif yapıcam epey bi denedim başarılı olamadım. yardımlarınızı bekliyorum...
mkv filmi açtın ve tool tuşuna bas orda alt yazı seçenekeleri var
alt yazı göster evet dili türkçe yap font du da büyük yap işte bu kadar
haa yine görmesse subrip uzantılı olup olmadığını kontrol et. bide film adı ile alt yazı adını "1" yap öle dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme