Şimdi Ara

33 m² salona kaç inç tv

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
1
Favori
7.116
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben 55 inç düşünüyorum sizce uygunmudur?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Klima taktırsan neyse de televizyon alacaksın, belki salon 11x3 belki de 33x1.
  • benim salon 30 metrekare. 42" tam yetiyordu (dün çalındı). 55" çok büyük olmaz mı?
  • benjanim B kullanıcısına yanıt
    salonun buyuklugu degıl ızleme mesafenı belırtmelısın. 30 metrekareye su model alınır dıye bır sey yok. kac metreden ızleyeceksın?
  • quote:

Orijinalden alıntı: benjanim

benim salon 30 metrekare. 42" tam yetiyordu (dün çalındı). 55" çok büyük olmaz mı?

Geçmiş olsun kardeş.
  • teşekkür ederim. yine bir sürü anlatımların içinde günlerce kaybolduktan sonra gidip heralde mediamarkt'ta karşıma çıkan ilk led tv yi alıcam. çok fazla bilgi kirliliği var marka var anlatan var.
  • panasonic tx-65st50 aldim bugun neoplazma ama 65 inclik ekran beni fazlasiyla cezbetti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ber1905

Ben 55 inç düşünüyorum sizce uygunmudur?

izleme mesafenizi yazın
    hd receiver hd kanallar paket filan olacak mı,
    receiver scart olmayacak degil mi ?
  • İzleme mesafesine göre optimum mesafeler

33 m² salona kaç inç tv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi baybarut -- 17 Temmuz 2013; 12:14:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baybarut

İzleme mesafesine göre optimum mesafeler

33 m² salona kaç inç tv

analog anten baglantısı için ne olduğu yazılmamıs burda,
    onu da ben ekliyim 55inch icin 15 metre

Şaka bi yana Ben 55inchi 3-3,5 dan izliyorum.. (blueray remux filmleri 2,5m den izliyorum )
    agzı açık kalacaklar var bu kadar yakından izlenir mi diye,

=========================================================

HD TV yayını ve HD FiLM İZLEYECEKler için ŞÖYLE örnek veriyim:

Tvnin dibine girin,
    Hem HD hem de SD oalrak yayın yapan bir kanalı açın, ( gercekten HD dizi oldugu zaman filan)

Şimdi bi HDsine bi SD sine basıp durun.. sürekli zaplayın.
    bir yandan da TVden uzaklasın yavas yavas.

TVden uzaklasırken, NE zaman ki her iki ( HD ve SD) kanal arasındaki FArkı ayırt edemez oldunuz işte TAm orda durun! (ekran basıklıgını ignore edin, görüntüdeki detaylara bakın)
    işte o noktadan daha fazla izleme mesafeniz varsa o TV oraya kucuk demektir.

HEm FULLHD tv alıcaksın, hem de HD ve SD kanal arasındaki FARKI anlayamayacak KADAR uzaktan seyredeceksin??

not: Turksat atv SD yuksek bitrateli en iyi SD kanallardan biridir. test sonucu dumur olabilirsiniz., TEsti TRT1 SD ve TRT1HD için yapsanız daha iyi olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 17 Temmuz 2013; 15:05:39 >

• bi yazı yazdım konu dondu
  • İzleme mesafesi oranlarina takilma. Ben 1.80m den 46" izliyorum bir problem yok. Aldiktab sonra keske daha buyugunu alsaydim diyenleri cok gorduk. Salona en az 55" gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 22 m2 salonum var , 2.5-3 metreden izleyecem ..zannedersem 3d , hd ve sd yayınlarda bu mesafe çok önemli oluyor ...ben de bu mesafeden 47 inch'de karar kıldım ki uyarılar sonucunda 40 inchten vazgeçmiştim .. 55 eğer plazma değilse led tv 'ler içinse ki mesafenizi belirtmemişsiniz bence çok büyük
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.