Şimdi Ara

33 saattir uyanığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
378
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yıllardır zaten hiç doğru düzgün uyuyabilmiş bir insan değilim de, en azından birkaç aydır gece uyuyabilmeyi bi nebze olsun başarıyordum. Ama haziran ayına girdiğimizden beri bir gece atlayarak falan uyumaya başladım.

Şu an hiç uykum yok. Sebebini bilmiyorum. Benim gibi olanlar varsa anlatsınlar onlarda nasıl oluyormuş bi çare bulalım şuna

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Yüz. Yüzme baya uyku getiriyor.

• Doktor'a gittiniz mi?

• Cüheyir kullanıcısına yanıt
    Ne yalan söyliyim şu sıralar başka sebeplerden dolayı doktor doktor geziyorum ama henüz bir nörolojiye veya psikiyatriste gitmeye fırsatım olmadı.

• LucyBrine L kullanıcısına yanıt

.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E530B75F0 -- 30 Temmuz 2022; 2:41:7 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E530B75F0

.

Aman hocam seroquel demeyin lise zamanında bir doktor hatası yüzünden bir buçuk sene boyunca kullanmak zorunda kalmıştım. O ilaçtan sonra zaten bir daha toparlayamadım. Ondan önce gece 11'de uykusu gelen bir insandım. Mahvetti beni.

Bugün sabahın beşinde çıktım parkta yürüdüm o zaman 14 saattir uyanıktım. Bu gece de 32 saatlik uyanıklığımla yine çıktım parkta yürüdüm. Tabi pek doğayla bütünleşme sayılmıyor etrafında ağaçlar var ama yürüyüş yolunda yürüyorsun ayağına toprak değmiyor.

İnternette gördüm bir iki marul yaprağını bardağa koyup üstüne sıcak su döküp suyunu içiyorlarmış uyutuyormuş. Senin şu dediklerine de bakıcam marulu da bi ara deniycem. Sana da söylemiş olayım belki işe yarar.

• Her türlü tıbbi&alternatif yolu denememe rağmen 5 senedir düzgün uyuyamıyorum :) bir yol bulursan haberdar et beni de

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Papatya çayı iç. Yat uyu. Ne gerek var vücudu yormaya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende düzgün giderse seneye iş gereği o kadar uyanık kalacağım

• Akşama kadar evde oturursaniz uyuyamazsiniz tabi uyku için ilaç mi ıcilir kafaya bak.

• Hergün 10 km koş bakalım uyuyor musun uyumuyor musun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.