Şimdi Ara

331. DÖNEM 14'ÜNCÜ Mekanize Piyade TUGAY K.LIĞI -- KARS (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
15.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • 11:55 uçağında gidecek olan arkadaşlar bende aynı ucaktayım ama ben adanadan geliyorum adana ucağı 10:50 de inecek istanbul'a rötar falan olursa gecikme durumum var sizler kapıda ucuş kartlarını kontrol eden görevlilere söyleyip uçağı bekletbilirseniz çok sevinirim
  • Bende 12 aralık Atatürk H.L nından THY 11:55 ile Kars'a Gidiyorum.
    ismim : Uğur
    msn : Ugur_buyuk88@hotmail.com
    tel : 0506 229 48 45
    Tanışmak istiyen ark lar buradan ulasabilirrler
    hava limanında görüşmek üzere...
  • Arkadaşlar şu anda Kars'tayım, 4 bucuk gibi indim öğlen, öğlen diyorum gerçi bu saatte zifiri karanlıktı hava.

Hava soğuk ama ben Ankara aktarmalı gittim ve Ankara'da daha çok üşüdüğümü söyleyebilirim, kuru soğuk var burda, yalnız ben indiğimde -4 tü hava, -25 lere geldiğinde sağlam soğuk oluyormuş.

Havaalanına indiğinizde bagaj alımının orda inzibat görüceksiniz, direk tugaya gitmek isteyen olursa toplayıp götürüyor onlar yada dilerseniz taksiylede gidebilirsiniz, 7-8 ytl tutar en fazla, merkeze yakın tugay.

Ben polisevindeyim şu anda, 12 Aralık'ta 1 gibi teslim olucam.

Verebileceğim bilgiler şimdilik bunlar.

• merhaba..bi arkadaşım kars 14. mekanize gitti.fakat dün başka yerlere yollanmışlar sınıra falan ama ondan haber alamıyoruz ulaşabileceğimiz telefon numarası var mı acaba?nereden öğrenebiliriz nereye yollandğını kendisi aramadı.lütfen yardımcı olurmusunuz tşkrler....
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.