Şimdi Ara

331. DÖNEM 14'ÜNCÜ Mekanize Piyade TUGAY K.LIĞI -- KARS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
15.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kabul Toplama Merkezi = 3'üncü Or. B Tipi Mrk. K. K.lığı / ERZİNCAN
    Gideceği Sınıf Okulu / Eğitim Merkezi = 14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KARS
    Hakkımızda hayırlısı olsun tertiplerim... Kader arkadaşlarım kimler?

LİSTE

1) drummer_1907

2) sky__walker

3) karantina34

4) sgunay

5) mennantek

6) Red

7) mali408

8) airties_35

9) smarty

10) egge
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• bende varım beyler
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina34

bende varım beyler
    haydi hayırlısı erzincana alalım biletimizi şimdiden.. ben thy sayfasına giriyorum şu anda
  • quote:

Orijinalden alıntı: drummer_1907

haydi hayırlısı erzincana alalım biletimizi şimdiden.. ben thy sayfasına giriyorum şu anda

Alıntıları Göster
    netten alamadım ben problem vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: karantina34

netten alamadım ben problem vardı

Alıntıları Göster
    14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KARS

ARMARA@LIVE.COM14'ÜNCÜ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI KARS
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgunay

Alıntıları Göster
    TERTIPLER 0212 444 0 THY ARAYIN NETTEN ALINMIYOR
  • quote:

Alıntıları Göster
    evet sorun çıkıyor bir de bilet kalmamış galiba.. ben anlamadım.. 209 lira var en sonda seçiyorum devam diyorum hata veriyor..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

evet sorun çıkıyor bir de bilet kalmamış galiba.. ben anlamadım.. 209 lira var en sonda seçiyorum devam diyorum hata veriyor..

Alıntıları Göster
    +1
  • quote:

Orijinalden alıntı: mennantek

+1

Alıntıları Göster
    Doğrudan Erzincan a mı gitmek gerekiyor? Kars a gidip birliğe kendimiz katılsak olmuyor mu acaba?
  • quote:

Doğrudan Erzincan a mı gitmek gerekiyor? Kars a gidip birliğe kendimiz katılsak olmuyor mu acaba?

Alıntıları Göster
    kardeşim ben mecburi diye duydum ama bence de ktm ye gitmek daha iyi kardeş.. bi bildikleri vardır elbet.. malum terör falan ülke de karışık
  • quote:

Alıntıları Göster
    PAZARTESI KARS DIREK UCAK VAR TOPLAMA KAMPINDA SURUNMEYIN
  • quote:

PAZARTESI KARS DIREK UCAK VAR TOPLAMA KAMPINDA SURUNMEYIN

Alıntıları Göster
    AMAN SAKN ERZINCANA GITMEYIN.BIZIM ARKADAS GECEN SENE ERZINCANDA 2 GUN AC VE YATAKSIZ BEKLEMISLER BENDEN TAVSIYE
  • quote:

AMAN SAKN ERZINCANA GITMEYIN.BIZIM ARKADAS GECEN SENE ERZINCANDA 2 GUN AC VE YATAKSIZ BEKLEMISLER BENDEN TAVSIYE

Alıntıları Göster
    Banada burası çıktı arkadaşlar. 11 inde gidicem, 1 gece kalıp, 12 sinde de teslim olucam, kaç kişiyiz toplamda?

Direk KARS'a gidicem bu arada...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Banada burası çıktı arkadaşlar. 11 inde gidicem, 1 gece kalıp, 12 sinde de teslim olucam, kaç kişiyiz toplamda?

Direk KARS'a gidicem bu arada...

Alıntıları Göster
    ARMARA@LIVE.COM
  • quote:

ARMARA@LIVE.COM

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ancak birliğiniz ulaşılması zor bir yer olabilir araç bulamayabilirsiniz ktm o yüzden var deniyor!! ne yapıcaz :S sky_waklker yerini biliyormusun bizim tugayın?
  • quote:

arkadaşlar ancak birliğiniz ulaşılması zor bir yer olabilir araç bulamayabilirsiniz ktm o yüzden var deniyor!! ne yapıcaz :S sky_waklker yerini biliyormusun bizim tugayın?

Alıntıları Göster
    ben pazartesi saabaha dırekt karsa aldım ktm de surunmeye hıc nıyetım yok
  • quote:

Alıntıları Göster
    Bilmiyorum ancak ben KTM yi kullanıp giden 2-3 yakın arkadaşımla ve onların abileriyle görüştüm, çile çekmek istersen git dedi, riskli yer olsa KTM ye git derdim ama öteki türlü kesinlikle tavsiye etmem yerlerde yattık, 2 güne yakın ne çile çektik anlatamam dediler.

Araç yoksa oraya giden arar söylerim ben Kars tayım, gelin beni alın diye, ne yapayım.

Bu arada P.tesi ye bilet alan arkadaşım, 12 sinde yani C.tesi teslim olmuyor muyuz?

• quote:

Bilmiyorum ancak ben KTM yi kullanıp giden 2-3 yakın arkadaşımla ve onların abileriyle görüştüm, çile çekmek istersen git dedi, riskli yer olsa KTM ye git derdim ama öteki türlü kesinlikle tavsiye etmem yerlerde yattık, 2 güne yakın ne çile çektik anlatamam dediler.

Araç yoksa oraya giden arar söylerim ben Kars tayım, gelin beni alın diye, ne yapayım.

Bu arada P.tesi ye bilet alan arkadaşım, 12 sinde yani C.tesi teslim olmuyor muyuz?

Alıntıları Göster
    bılet yok ne yapayım tertıbım. zaten haftasonuna gelıyor gectıgımız sene yıne haftasonuna gelmıs erzıncanda ıkı gun beklemısler en fazla 2 gun tecavuz verırler sanmıyorm ama yapacak bısı yok otobus 28 saat

• quote:

bılet yok ne yapayım tertıbım. zaten haftasonuna gelıyor gectıgımız sene yıne haftasonuna gelmıs erzıncanda ıkı gun beklemısler en fazla 2 gun tecavuz verırler sanmıyorm ama yapacak bısı yok otobus 28 saat

Alıntıları Göster
    Ben 11 Aralık'a aldım, Izmir deyim gerçi sanırım sen Istanbuldasın ama THY nin Kars uçuşlarının çoğu Istanbul aktarmalı.
  • quote:

Ben 11 Aralık'a aldım, Izmir deyim gerçi sanırım sen Istanbuldasın ama THY nin Kars uçuşlarının çoğu Istanbul aktarmalı.

Alıntıları Göster
    ARKADAŞLAR KARSA GİDERSEK KENDİMİZ ULAŞABİLİR MİYİZ? YANİ DAĞ BAŞI FALANSA KARDA KIŞTA NASIL ÇIKACAĞIZ? BEN BİR ADRES BULDUM KARS/MERKEZ YAZIYOR SADECE YANİ YERİ KOLAY MI?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.