Şimdi Ara

331. DÖNEM 14'ÜNCÜ Mekanize Piyade TUGAY K.LIĞI -- KARS (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
1
Favori
15.123
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12 aralık cumartesi THY 11:55 (IST) uçağı ile gidecek arkadaş var mı ?
  • Bende cumartesi 11.00 de sabihadayım beklerim:)
  • Red, isim ne Tertip.. ben de 11 ucagindayim

Yigit
  • Arkadaşlar,
    Bana da Kars İl Jandarma çıktı kısa dönem. Uçak bileti pazartesiye kadar kalmamış. Ben de Erzincan'a gideceğim bu durumda. Tanışmak isteyenler PM atsınlar gitmeden cepten görüşelim.
    Hepimize şimdiden hayırlı olsun...
  • Vay be forumdan baya bi kisi Kars'a gidiyo gordugum kadariyla. Benim kardesim de bunlardan biri. Adi Ercan. O da direk Kars'a gidecek Pazar gunune bulabildik ucak biletini. Orda birbirinize iyi bakin. 315KD Erdem'den sevgiler size
  • Arkadaşlar selam

kardeşimde (MEHMET AYSAN - Istanbul)/ kars'a gidiyor , pazar gününe bilet bulabildi , hepinize şimdiden hayırlı tezkereler dilerim
  • Arkadaşlar ben de saat 5te Atatürk'teydim. 12 Aralık 11.55 Kars'a bilet buldum çok şükür.. Kabul toplamalara kime sorsam gitmeyin diyor.
  • askerliğini burada yapmış arkadaşlardan bir ricam var nasıl bir yer burası bilgisi olan varmı. eziyeti çokmu. birde hudutlara dağıtım durumu varmış acemilikten sonra hudutlar nasıl bir yer. sınır karakolu gibi birşeymi. tehlike içeren yerlermi. bizimle bu konuları paylaşırlasa sevinirim.
  • TERTIPLERIM TAZE BILGI AKTARIYORUM..
    TOPCU BIRLIGI ERMENILERDEN KALMA BIR BINAYMIS YAKLASIK 3 METRE UZUNLUGUNDA DUVAR VARMIS
    KIS OLDUGU ICIN PEK EGITIM YOKMUS YANASIK DUZEN VS YEMIN TORENI ICIN EGITIM VAR
    GENELDE SINIF EGITIMLERI OLUYORMUS
    MEKANIZE BIRLIKLERI GENELDE HUDUT BOLGELERINE DAGITIM OLUYORMUS
    DAGITIM YERINE GORE 2 ILA 4 SAAT NOBET VARMIS
    28 GUN EGITIM VAR
    MUHTEMELEN 8 OCAK 2010 YEMIN TARIHI OLACAK
    MEKANIZE BIRLIGINDE FAZLA SIKINTI YOKMUS
    AYRICA COOOOOOOOOK SOGUKMUS (BU OOOOO LAR KAR AYAZ TIPI=)
    HAVAALNINDA SERVISLER VARMIS TUGAYA
    KALIN GIYINMENIZDE FAYDA VAR
    KLASIK MALZEMLERI ALIN
    EN ONEMLISI SALI GUNUNE KADAR ELBISE VERILMEYEBILIRMIS KAZAK VE MONTUNUZ SIKI OLSUN
    AKSAM COK TAZE BILGILER GELECEK....
    DORT GOZLE BIZI BEKLIYORLARMIS=)))))))
  • L
  • quote:

Orijinalden alıntı: sgunay

TERTIPLERIM TAZE BILGI AKTARIYORUM..
    TOPCU BIRLIGI ERMENILERDEN KALMA BIR BINAYMIS YAKLASIK 3 METRE UZUNLUGUNDA DUVAR VARMIS
    KIS OLDUGU ICIN PEK EGITIM YOKMUS YANASIK DUZEN VS YEMIN TORENI ICIN EGITIM VAR
    GENELDE SINIF EGITIMLERI OLUYORMUS
    MEKANIZE BIRLIKLERI GENELDE HUDUT BOLGELERINE DAGITIM OLUYORMUS
    DAGITIM YERINE GORE 2 ILA 4 SAAT NOBET VARMIS
    28 GUN EGITIM VAR
    MUHTEMELEN 8 OCAK 2010 YEMIN TARIHI OLACAK
    MEKANIZE BIRLIGINDE FAZLA SIKINTI YOKMUS
    AYRICA COOOOOOOOOK SOGUKMUS (BU OOOOO LAR KAR AYAZ TIPI=)
    HAVAALNINDA SERVISLER VARMIS TUGAYA
    KALIN GIYINMENIZDE FAYDA VAR
    KLASIK MALZEMLERI ALIN
    EN ONEMLISI SALI GUNUNE KADAR ELBISE VERILMEYEBILIRMIS KAZAK VE MONTUNUZ SIKI OLSUN
    AKSAM COK TAZE BILGILER GELECEK....
    DORT GOZLE BIZI BEKLIYORLARMIS=)))))))

güzel bilgiler devamını iletebilirmisin dostum?

• telefon beklıyorum gelsın sızlerle tum detayı paylasacagım
  • merhaba arkadaşlar
    12 aralık c.tesi 11:55 de atatürk havaalanından karsa uçuyorum
    kars 14.mekanize tugayı topçu sınfındayım
    istanbuldan karsa uçan arkadaşlarla havaalanında görüşürüz
  • Yukarıda hudut bölgelerine dağıtım yapılıcak yazılmışta, hudut bölgelerinden kasıt neresidir? Nasıl yerlerdir? Kars içinde bir yerler mi? Bilgisi olan yazabilir mi?
  • Bu arada ilk mesaja gidecek olanların listesini ekledim, varsa unuttuğum, görmediğim söylesin, ekleyelim, hatta, adlarımızı falanda yazabiliriz, nicklerin yanına.
  • mali408-Muhammed Ali Keşküş
  • maşallah 10 kişi olmuşuz yahu.. Atatürk'ten havalanacak arkadaşlarla birşekilde görüşürüz.. yarın akşam ayarlarız
  • quote:

Orijinalden alıntı: sky__walker

Yukarıda hudut bölgelerine dağıtım yapılıcak yazılmışta, hudut bölgelerinden kasıt neresidir? Nasıl yerlerdir? Kars içinde bir yerler mi? Bilgisi olan yazabilir mi?

hudut bölgelerinden kasıt ermenistan sınırındaki sınır birlikleridir.oralarda imkanlar kısıtlı olmasına rağmen daha az rütbeli komutan olduğu için daha rahatsınız.benim gibi ordu evinde yaparsanız hergün tugay komutanını görme riskiniz var.bu da demek oluyor ki devamlı sağ el selam pozisyonunda :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zaltun -- 11 Aralık 2009; 1:51:26 >
  • bende 12 aralık Atatürk H.L nından THY 11:55 ile gidiyorum Kars'a
    ismim : Birkan
    msn : birkan.1907@hotmail.com,
    tel : 0544 308 92 54

arayan arkadaşlar olursa alanda telefonum yanımda olacak önceden de arayabilirsiniz orada buluşuruz gerekirse...
  • kışlada donanımhaber grubunu kuralım:)
    Ben Berent
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.