Şimdi Ara

333.DÖNEM 70'İNCİ MKNZ. P.TUG.K.LIĞI MARDİN KD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar var mı buraya giden, burada askerliğini yapan?

• Geçen sene Ali Sunal ile beraber askerlik yaptığım yer.. Güzel bir yer sakına doğuda diye moral bozma.
    Diyarbakır ktmye katılmadım , direk Mardine uçakla gidip birliğime teslim oldum.Acemilikten sonra kura ile tugaya bağlı olan 4.Hudut Alayına gönderirler.Burdan sınır karakollarına dağıtım yapılır.Öğretmen ve polis gibi meslek sahibi olan askerleri Tugayda tutarlar.Aklında olan başka sorular varsa sorabilirsin..
  • Teşekkür ediyorum Emre.Demir biraz araştırma yaptım bende...

Mardin hakkında, askerlik hakkında kötü bir yazı görmedim şu ana kadar. Yemekleri dışında:)

Yok zaten problem etmiyordum. Beğenmeme gibi bir şansım yok zaten
  • Bende uçak biletimi ayarladım. Ayın 12'sinde sabah saat 8.55'de orada olacağım kısmetse...Oradan alıyorlar mı, yoksa biz kendimiz mi gidiyoruz?

Bu konuda açıklama açıklama yaparsan sevinirim:)
  • Hayırlı olsun tekrar herkeze benimde 333.DÖNEM 70'İNCİ MKNZ. P.TUG.K.LIĞI MARDİN KD gözüküyor mardine direk uçak çok ters geldi daha önce orda yapan arkadaşım vardı İstanbuldan Diyarbakır havaalanına aldım bileti bakalım nasıl bir yer bekliyor bizi
  • hayırlısı olsun bakalım,

bana da burası çıktı ..kısa dönem!

o anki panikle ankara-mardin uçak biletini pazar sabahı 9,10 a almışım... :)

neyse artık..mardin diye üzülmeye gerek yok..5ay 5gün yatıp çıkacaz..Allah'ın izniyle :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi unik06 -- 10 Nisan 2010; 2:31:35 >
  • bende 333. dönem kısa dönem askerlik yapacam tanışalım tertipler ugur3327@hotmail.com
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ekledim uğur
  • + 1 benide yazın istanbul dan gidiyorum
  • Kuvveti Kara Kuvvetleri Komutanlığı
    Sınıfı PİYADE
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi 70'İNCİ MKNZ. P. TUG. K.LIĞI
    MARDİN

merhaba arkadaşlar bende mardindeyim. pazar günü istanbuldan uçakla diyarbakıra gidiyorum. oradan mardine geçicem. herkese hayırlı uğurlu olsun.
  • Arkadaşlar p.tesi sabah 6.55 uçağıyla gidecek varsa bana ulaşsın lütfen

howkee@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi howkee -- 10 Nisan 2010; 10:53:42 >
  • Bende pazartesi günü 12:40 SabihaGökçen Havalimanından Diyarbakıra geçicem ordan Mardine hayırlısıyla aynı yolu kullanan arkadaşlar varsa haberleşelim... MSN : erdem_acar@hotmail.com
  • Tertibim, ben Atatürk havalimanından gidicem. Mardin'de görüşürüz:)
  • torunlar gelin bakalım da getirin bizim biletleri...70. mknz. p. tug. k.lığı mardinde 331. kd olarak bulunmaktayım..diyarbakırdan gelmeyin tugay mardin havaalanına 10 dk mesafede haberiniz olsun..
  • Tamam getiriyoruz biletlerinizi dedem

Merak etmeyin...
  • selam tertipler pazartesi sabahı 6.55 atatürk hava limanında görüşmek üzere ilk hedef 70.MEKANİZE PİYADE TUGAYI :)

• Görüşürüz SAYTURK34.

Bende o saatte orada olacağım...
  • Bende geliyorum :) 12 si akşamı orada (Mardin) olabileceğim. 13 ünde teslim olsam bi sorun olur mu acaba ?

kcepni*hotm*il*c*m

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi www -- 11 Nisan 2010; 3:02:15 >
  • Beyler öncelikle hayırlı olsun,çok gözünüzde büyütmeyin.Ama ilk tavsiyem sakın KTM ye yani diyarbakıra gitmeyin gereksiz.Doğrudan mardine gelin havaalanı tugaya 5 dakka zorunlu değil katılmak ktmye.1 güç geç katılmak önemli değil 1 gün geç çıkarsınız.Zaten eğitimlerininiz 16 Nisan sabah 8:00da başlayacak.14 Mayıs 2010 yemin töreniniz bu tarihe göre ayarlayın şimdiden biletlerinizi.Nerdenmi biliyorum sizin eğitim programınızı ben yazdım :) 375 kişi geliyorsunuz 333 ler olarak.İlk 175 kişi Tugayda kalacak son 200 Selen Kışlasında.Biz 750 kişi gelmiştik :)Erken teslim olmanızı tavsiye ederim benden söylemesi :)
  • Bilgilendirme için teşekkür ederim fırlama85...

Yerle ilgili, komutanlarla ilgili de biraz açıklama yapsaydın daha mutlu olurduk... Ama "gözünüzde fazla büyütmeyin" cümlesi iyi düşüncelere sevk ediyor beni.

Umarım yanılmıyorumdur...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.