Şimdi Ara

333. dönem HAKKARİ İL JANDARMA

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aday Nu. 32253
    Adı ve Soyadı CAN GÜNSEL DEVRİM
    Baba Adı MURSEL
    Kuvveti Jandarma Genel Komutanlığı
    Sınıfı JANDARMA
    Statüsü Kısa Dönem Er
    Branşı -
    Gideceği Sınıf Okulu /
    Eğitim Merkezi HAKKARİ İL J. K.LIĞI

ÜST DEDELERİMİZİN, YAPMIŞ OLAN ABİLERİMİZDEN YARDIMCI OLABİLEN(HER KONUDA) BİZİ NELER BEKLİYOR JANDARMA NEKADAR RİSKLİDİR?
    MEVSİM ŞARTLARINA GÖRE 2010 NİSAN NASILDIR?

YADA İSTANBULDA GİDEN ARKADAŞLAR YADA HERHANGİ BİR BÖLGEDEN VARMI?

cgd_devrim@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fileforever -- 10 Nisan 2010; 17:41:13 >

• Hakkari/yüksekova dağ komandoda yaptım yeni geldim bölgeden senin düştüğün yer merkezde bir yer normalde jandarma komandolar operasyona çıkarlar senin operasyona fln çıkartmazlar seni yazıcı,kantinci,çaycı çorbacı gibi geri hizmete verirler hertürlü rahat olursun diğer askerler gibi ezilmezsin kısa dönemsin sonuçta bölge tehlikeli ama takmaya gerek yok diğer askerlerin başına bir iş gelme olasılığı %97 ise senin %10 gibi birşeydir
  • sağol kardeşim allah razı olsun cevabın için kafam karışıktı yine senin bişey demenle biraz daha netleşti. bakalım artık hayırlısı nisan ayı gibi sence mevsim nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: fileforever

sağol kardeşim allah razı olsun cevabın için kafam karışıktı yine senin bişey demenle biraz daha netleşti. bakalım artık hayırlısı nisan ayı gibi sence mevsim nasıl olur

o bölgenin rakımı yüksektir hakkari şehir merkezi 2000 metre yükekliktedir düşün işte bolu dağı dediğimiz dağ bile 900 rakımda uludağ dediğimiz dağ 1800 rakımda artık hava şartını hesapla geçen sene bu aylarda çok kar vardı biz gittiğimizde penreye geliyordu kar kalınlığı ama bu sene bildiğim kadarıyla fazla kar yağmadı ama soğuk olur bot için keçen kazağın kalın çorabın yanında olsun yazın gündüzler sıcak geceleri buz oluyordu ama dediğim gibi senlik bir durum yok ilk giderken baya bi aptal olursun çok değişik yerler oralar korkuya kapılabilirsin ama birliğine katıldıktan sonra senin işin kalmaz orda operasyona çıkmayanlar her zaman rahat ve iyidirler hayırlı teskereler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.