Arkadaşlar, ben uzun donem (yedek subay) olarak askerlik yapıyorum (333. donem). 30 haziranda acemilik yada diger adıyla askeri ogrencilik bitecek ve astegmen olucam. 15 gun dagıtım iznim olucak. Bu izin suresince yurtdışına cıkabilir miyim? Yurtdışı cıkış yasagımız var mı yada ozel izin almamız gerekiyor mu? Nereden ogrenebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: lord_of_terror Arkadaşlar, ben uzun donem (yedek subay) olarak askerlik yapıyorum (333. donem). 30 haziranda acemilik yada diger adıyla askeri ogrencilik bitecek ve astegmen olucam. 15 gun dagıtım iznim olucak. Bu izin suresince yurtdışına cıkabilir miyim? Yurtdışı cıkış yasagımız var mı yada ozel izin almamız gerekiyor mu? Nereden ogrenebilirim?
Hayir kardes yurdisina cikamazsin , buna tsk personel kanunundan bakabilirsin, ancak bagli oldugun boluk, kita komutanindan izin alman sartiyla y.disina cikabilirsin.
İzmir-Uzunada, Bahriyeliden selamlar.... Atarsa 94... Başka yokkkk...
istanbul harbiye askeri müzeden selamlar safak daha saymiyorum:) haziran bi bitsin de:)
plakalar geliyor torunumun torunları kolay gelsin
95 i bırakın, 20 diyecekseniz hala bitiyor gibi gelmeyecek. Bitmiyor bitmiyor diyeceksiniz.
Kolay gelsin has torunlar. Hayırlı tezkereler.
91 baska yoook
Bitireceğiz inşallah. Bir zamanlar 150 leri sayardık, şimdi 90 a düştük.
90 la 60 arası çok zor geçiyor torunlar çoook, ama 50 den sonra rahatlarsınız haberiniz olsun....
eeee ben mi yapayım yanii :))
89 DA BATTI ÜLEYNNNNNNN.....
HAFTAYA PLAKALARDAYIM :P
quote:
Orijinalden alıntı: DarthNihilus
Şu an diyarbakır da internet kafedeyim biraz vakit geçirip, birşeyler yiyip birliğe katılacağım. Teoride çok şeyler konuştuk tartıştık bakalım nasıl olacak bu işler. Tüm foruma hayırlı tezkereler. İnşallah burda anılarımı anlattığımız günlerde gelecek. Sağlıcakla...
68 gün geçmiş bu yazıyı yazdığımı dün gibi hatırlıyorum. İnşallah kalan günler de böyle geçer herkese hayırlı teskereler.
Seksensekiiiiiiz
Atarsa 88. Başka yokkkk.....
Ş:87 20.06.2010
Benim şafak kaç ya 30 mart'a ne kadar var beyler :)
atarsa 88 başka yok
quote:
Orijinalden alıntı: excan
istanbul harbiye askeri müzeden selamlar safak daha saymiyorum:) haziran bi bitsin de:)
oo komşu sayılırız seninle kardeş..benim işyeri askeri müzenin tam karşı sırasında kalıyor cumhuriyet eczanesinin üstü..reklam yapmak gibi olmasın da..biraz sıkıdır orası bilirim avluda uygun adım koşu dışında el kol sallayarak yürütmezler..allah kolaylık versin belki karşılaşırız müzenin önünden geçerken :)
istanbul 2. zırhlı(nam-ı diğer zehirli ) tugaydan herkese selamlar. atarsa 87 dahada yok dicem ama bitmiyo geçmiyo bu günler yahu
Atarsa 86, başka da yok arkadaşlar...5 gün sonra plakalardayız inşallah... Herkese selamlar...
Bahriyeli-İzmir-Uzunada
Güzel izmir den bütün devrelerime selamlar, asteğmen şafak saymaz hele izmir in kızları havacıları bu kadar severken