Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (489. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: DarthNihilus

bitmez bu askerlik, dedelerin gitmesi de ok koydu.

Hiç bozmayın moralinizi.. MAhrumiyet bölgesi gibi bir yerde 4 ay askerlik yaptım ve nasıl geçti anlamadım.. Döndüğünüzde cidden kısaymış çok çabuk geçti diyeceksiniz
  • Keyifler nasil tertiplerim :)
  • Keyifler Van il Jandarma'da mükemmel yarın 112 gençler
  • quote:

Orijinalden alıntı: dix1

331.dönem dedeniz olarak bitirdim çok şükür darısı sizin başınıza..

hayırlısı olsun. sıra bizde. 113 gün sonra bizler alacağız teskereleri hayırlısı ile.

2. hudut bölüğü meriç/EDİRNE 'den selamlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taner.r -- 25 Mayıs 2010; 12:49:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: simyaci85

torun tombalak çuval zorunuza gitmesin şafak mafak kalmadı güneşte doğdu baba teskereyle yollara çıktı...vezirköprüden sökeye

senin torunun mu var poşet

yaptığımız 155 gün, fazla etkilenmişsin sende
  • quote:

Orijinalden alıntı: engişdene

Torunlar zorunuza gitmein şafak doğan güneş. Yolcudur abbas bağlasan durmaz.

al bir tane daha. 15 ay yapsanız ne olursunuz bilmem

1 ay acemilik 4 ayda tam moda girmişsiniz maşallah
  • Herkese selamlar. 333. KD olarak herkese selam ederim.
  • Torunnnnnnnnnn!! Ben Mi Yapim biter mi beee
  • Çarşıya ilk çıkış, şafak 111. Anıtkabirden selamlar herkeze :)
  • 100e düsmeye az kaldı tertipler. Dünya kupası, ramazan, bayram derken bitecek galiba :)
  • torun torbalak bence siz fazla askerlik bizim düşecek sonra 12 aya çıkacakmış gibi düşüncelerle fazla kafanızı yormayın ben dedeniz çavuş olarak erzurumda yaptım bu mevzu hep çıkıyor ama şöyle bir olay var türk silahlı kuvvetleri bu programı en erken 1 sene sonra hayata geçirebilecek oyüzden siz iyisi mi askerliğinizi yapın kafanızı yormayın böyle boş şeylerle...yoksa şafak daha 100den inmemişken sıkıştımaya başlar haberiniz olsun :) hepinize kolay gelsin.
  • MEBS te acemilik yapıp foruma takılanlar var mı? Evet karma bölükkk? Harp Okulundan selamlar....
  • ağrı/tutak ilçe j. k.lığında 2 kişiyiz tum devrelerime selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Horienn

100e düsmeye az kaldı tertipler. Dünya kupası, ramazan, bayram derken bitecek galiba :)

nöbetler olmasa askerlik tamamda o biraz can sıkıyor bide barfiks , barfiks cektinmi sanki savaş kazanıyorsun bu kadar usteledıklerını bilmiyordum.
  • İLK EVCİ YAT İZNİNDEN SELAMLAR....

ARKADAŞLAR ŞAFAK 109.... BAŞKA YOK ...

ASKERLİK NASIL GİDİO ? BİZİM MENTEŞ TE BİRAZ ZOR GEÇİO AÇIKCASI YARDIRIOZ :(

ŞU 335 LER GELSE DE GİTSEK ARTIK ÇOK SIKILDIM VE YORULDUM :)))))

HERŞEYE RAĞMEN İNSAN HAYATINDAZ YAŞANMASI GEREKEN EN GÜZEL ŞEY ASKERLİK İNSANA MÜTHİŞ GÜVEN VE GURUR VERİO :)))

EN YAKIN ZAMANDA SİVİLE DÖNMEK DİLEKLERİMLE KENDİNİZE ÇOK İYİ BAKIN...

ALLAHA EMANET OLUN :)
  • ağrıdan bütün tertiplere selamlar 3te 1ini bitirdik nerdeyse artık iş 335lerde, onlar geldimi bizim askerlik biter:)
  • Görüyorum ki daha şimdiden sıkılmalar başlamış. Fazla düşünmeyin bu kadar, son günlerde iyice bunalırsınız. Havalarda sıcak Moralinizi bozmak gibi olmasın ama 335 lerin gelmesine daha 2.5 ay var Genede dert etmeyin bir gün gelecek 1 gün kalacak. Ve o gün dünyanın en mutlu insanlarından biri olacaksınız. Neyse son olarak bütün vatani görevini yapan askerlerimize hayırlı teskereler diliyorum. 331. KD
  • Merhaba Arkadaşlar;
    İzmir-Uzunada'dan herkese selamlar. Askerlik rutine bağlandı sanki. Nöbet, çarşı vs. Şafak:109.. Herkese hayırlı teskereler...

Not: Polatlı Topçu Füze Okulunda aserliğini yapan, Ç.N.R.A. Takım komutanı adayı kardeşim, nasıl gidiyor askerlik?
  • atarsa 109 başka yok herkese selamlar 99 a bir düşersek çok güzel olacak
  • eğirdir dağ komando okulu asteğmen adayı..

komando şafak saymaz asteğmen hiç saymaz

selamlar
  • 
Sayfa: önceki 487488489490491
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.