Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (488. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.141
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nasil gidior askerlik 333 kd? yarin dogan gunes 331kd olarak bitiyor:D
  • Arkadaşlar merhaba. Size bir sorum olacak. Ben şu an yüksekokul 2. sınıf öğrencisiyim. Bu okulum bitttiğinde açıköğretimden 4 e tamamlamayıp asteğmen olmak istiyorum. Böyle bişey olur mu? Nasıl olur. Yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkrler...
  • Allah tüm askerelere sabır versin atarsa şafak doğan güneş darısı başınıza..
  • Torunlar zorunuza gitmein şafak doğan güneş. Yolcudur abbas bağlasan durmaz.
  • torun tombalak çuval zorunuza gitmesin şafak mafak kalmadı güneşte doğdu baba teskereyle yollara çıktı...vezirköprüden sökeye
  • Kısa dönemlerin ve yedek subayların şafak kaç??
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

Kısa dönemlerin ve yedek subayların şafak kaç??

Kısa dönemlerin $afak 122
  • Beyler, 335 yok kısa dönemlerin hepsi en geç 12 Ağustosta terhis olacak, uzun dönem 12 aya inecek diye sğlam kaynaklardan bir haber var. Bu konuda duyum alan başka var mı? Kars'ta sürgün yerinde hapçışı, gaspcısı, katili ile beraber yapıoz askerliği, olurda 36 gün kısalırsa ilaç olacak...
  • quote:

Orijinalden alıntı: warxzong

Beyler, 335 yok kısa dönemlerin hepsi en geç 12 Ağustosta terhis olacak, uzun dönem 12 aya inecek diye sğlam kaynaklardan bir haber var. Bu konuda duyum alan başka var mı? Kars'ta sürgün yerinde hapçışı, gaspcısı, katili ile beraber yapıoz askerliği, olurda 36 gün kısalırsa ilaç olacak...

nasıl ya ?? 333 ler erken mi terhis olcakmıs :) bence doğru değildir
  • quote:

Beyler, 335 yok kısa dönemlerin hepsi en geç 12 Ağustosta terhis olacak, uzun dönem 12 aya inecek diye sğlam kaynaklardan bir haber var. Bu konuda duyum alan başka var mı? Kars'ta sürgün yerinde hapçışı, gaspcısı, katili ile beraber yapıoz askerliği, olurda 36 gün kısalırsa ilaç olacak...

yani bundan sonra gidecekler 12 ay er olacak ama nisan'da gidenler erken terhis olacak diyorsun.. moralini bozmak gibi olmasın ama forum sağlam kaynaklı haber kaynıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mascius

quote:

yani bundan sonra gidecekler 12 ay er olacak ama nisan'da gidenler erken terhis olacak diyorsun.. moralini bozmak gibi olmasın ama forum sağlam kaynaklı haber kaynıyor.

valla bencede. bi kere herşeyi geçtim, kısa dönem kalkıyorsa bile neden 36 gün erken terhis etsinler. kaldı ki kısa dönemde öyle çabuk kalkmaz.

• arkadaşlar sorum olacaktı bizim teskere tarihimizi kesin olarak bilen varmı? 17 eylül 23:59 da bitiyor diye biliyorum 2 günde yol izni alsak 15 eylül 23:59, 16sında çıkıyoruz heralde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Destan70 -- 18 Mayıs 2010; 15:02:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Destan70

arkadaşlar sorum olacaktı bizim teskere tarihimizi kesin olarak bilen varmı? 17 eylül 23:59 da bitiyor diye biliyorum 2 günde yol izni alsak 15 eylül 23:59, 16sında çıkıyoruz heralde

1 gün yol iznin varsa 17 eylul
    2gün yol iznin varsa 16 eylul
    3 gün yol iznin varsa 15 eylul

izin kullanmadığında tabii.
  • 331.dönem dedeniz olarak bitirdim çok şükür darısı sizin başınıza..
  • Hiç mi 12 ay Yedek Subay yapan yok?

Terhis zamanı konusunda fikri olan?
  • bitmez bu askerlik, dedelerin gitmesi de ok koydu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DarthNihilus

bitmez bu askerlik, dedelerin gitmesi de ok koydu.

Ben de aynen böyle düşünüyordum. Sonra bir baktım elimde TMİ belgesi nizamiyeden çıkıyorum. Moralinizi bozmayın. Zaman yavaş geçiyor gibi gelebilir ama hiç kuşkunuz olmasın yerinde durmuyor.
  • Kara Harp Okulunda askerlik yapmak herkese nasip olmaz. Herkese selamlar.
  • www.özgen.gen.tr buradan bizim adımıza tezkereyi sayan bir sayacımız var...ben bilecik söğütte yim.burada ortam gayet güzel.kısa dönemleri seven komutanlarla(istisnalar hariç) birlikte askerliğmizi yapıyoruz.askerliği söğüte düşecek 335 ler baya şanslı olacaksınız eğitim bakımından.herkese hayırlı teskereler...
  • çok şükürçok rahatım nöbet yok eğitim yok spor yok
    ŞAFAK 117
  • 
Sayfa: önceki 486487488489490
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.