Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (487. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • karaağaçta sürgün yeri diyorlar. çok sıkıntılı değildik biz ancak askerlik sonucta. yapılan hatalara gel geç demiyorlar.
  • Ankara merkez komutanlığı ile ilgili bilgisi olan var mı? Nasıl bir yerdir, ne yapılır, ne edilir? Genelde inzibatlar varmış diyorlar. Dedelerimden yardım bekliyorum.
  • Ş:130
  • bullitt68 ooo yarın beklıyoruz. msne gel nıckımın sonuna hotm. ekle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alprsr -- 9 Mayıs 2010; 10:29:51 >
  • arkadaşlar haftaya cuma dağıtımımız var..herkeze hayırlı tezkereler
  • Torunlar merak etmeyin bi şekilde geçiyor, kimse canını sıkmasın.

Atarsa 5
  • Eskişehir den herkese selamlar,
    Bizim de dağıtım yerlerimiz cuma günü belli oldu,
    49 kısa dönem arkadaşı eğitim performansına göre kura usulu yer seçtirdiler...
    Eskişehir merkez'de Tepebaşı Jandarma Karakolu'na gidiyorum.
    Allah'a emanet olun...
  • Askerin Tanımı

180 ila 460 gün uzunluğunda
    6 ila 15 ay genişliğinde
    75cm çapında
    düdükle kalkan
    düdükle yatan
    dayakla uslanan
    traşla süslenen
    kurufasulye nohut ve pilavla beslenen
    10 barfiks 10 şınav 50 mekik gücünde
    Subayın geri tepmesi
    Uzmanın ileri itmesiyle
    tek tek ve seri s..klebilen
    bot ile kep arasına palaskayla sıkıştırılmış
    sevdiği hayelleri elinden alınmış
    birgün biter diye kandırılmış
    Allahın en aciz kuludur...
  • Kütahya Hava Er Eğitim Tugayında acemilik eğitimimizi tamamladık. Buraya düşecek arkadaşlar gerçekten çok şanslı. Gençlik kampı havasında bir yer. Hem eğlendik hem asker olduk. Komutanlar çok babacan. Sanırım acemi birlikleri içerisinde 1. kalitebir yer burası. Tek sorunu bitmek bilmeyen sıralar (Telefon, kantin, banyo, wc) Hoş onca sıraya rağmen 2 günde 1 banyo yapabildik. Dağıtımım Anamur Özel Eğitim Merkezi (Kısaca Anamur Askeri Tatil Kampına Düştü) Zaten 700 acemi askerin 650 tanesi bu kamplara düştü. Şimdiden kamuflajlara veda ettik diyebiliriz. Umarım sizin birliklerinizde bu derece rahat olur.

Birde ilk gittiğimiz gün Binbaşı konuşma yaparken Samet Kula kim dedi. Arkadaş el kaldırdı, oraya buraya Kütahya çıktı diye yazmışsın dedi. Meğer binbaşıda oturup bu forumları karıştırıyormuş. Belki bu mesajıda okur. Kendisine yeni görev yerinde rahat çalışmalar diliyorum. Gerçekten mükemmel bir insan ve komutandır kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mkop -- 9 Mayıs 2010; 21:39:43 >

• herkese merhaba
    şafak atarsa 9(aydın)
    herkese hayırlı teskereler..
  • selam arkadaşlar Mavikent j. krk. k.lığı kumluca /Antalya 333. dönem arkadaşlar biz Antalya il jandarma olarak 22 nisanda yemin etmiştik 8 mayısta da dağtımımızı yaptılar... Herkese hayırlı tezkereler...
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kaaaan

quote:

Orijinalden alıntı: darth templar

quote:

Orijinalden alıntı: -gezgin-

quote:

Slm üstad. Ben de aynı konularda fikir sahibi olmayanlardanım. Sadece yazlık bir subay gömleği aldım ve yedek birkaç asteğmen rütbesi ve apolet. Bunun dışındakileri gittiğimiz yerde temin ederler diye düşündüm. Yine de net bir bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Hakikaten bende bu konuyu merak ediyorum polatlı da bana tören üniformasından başka bir şey vermediler onunla da gidersem çok komik olur.

Ben aradım Harici 1 ile gel dediler. O da tören kıyafeti, yapabilecek bir şey yok.

Ya da Ç. astsubayın dediği gibi, sivil gidip "Ben böyle geldim a.k" diyebilirsin.

Bana burası sıcak hariciyi giymeyin yanınızda getirin dediler , bende bugün yazlık yeni kamuflajlardan aldım nolur noolmaz diye , apoleti fln..Bakalım sonucta eksik varsada sanmıyorum sıkıntı olsun..ordan yada sonra istanbul yada ankaradan tedarik ederiz...
    ama polatlıdan bize yeni yazlıkları verselerdi pek bi iyi olurdu...
    Bide beyler bizim yanımızda böyle izin kağıdı fln yok yanlışmıyım? Ayrılış katılış belgesi var ama onuda ben yanımda taşımıyorum...

Valla ben ayın 14ünde teslim olacağım katılacağım birliğe. Daha doğrusu gidip yerinde göreceğim o nedenle sivil gitmeyi düşünüyorum. Sanırım gittiğimde kıyafetle ilgili bilgi de alırım. Çok problem olacağını sanmam. İllaki giyecek bişeyler verirler. Arkadaşlar 6 mayıs (dün) günü ziraat bankasında açtırdığımız hesabıma bir miktar para yatmış. bu para polatlı-istanbul yol ve harcirah mıdır yoksa içinde 15 günlük asteğmen maaşı var mıdır? Sizlere de yatmışmı para?

Bugün telefon ile ulaştım görevli astsubay bana ilk gün sivil gelmemi söyledi, buradan bişi almayacam ne gerekirse oradan temin etmeye çalışacağım bu arada evet bana da para yattı.

• Arkadaşlar Merhaba. Ben bişey öğrenmek istiyordum.Benim nişanlım tuzlada astek; branş kurasında hudut çekti. Genelde hudutçular güneydoğuya gidyormuş çok mu tehlikeli yerlere veriyorlar nelere gider..Birde dereceye girmesi için spor mu çok puan getiriyor??
  • Yerli Askerlik Şubesi BEYLİKOVA
    Tertip Edildiğiniz Eğitim Birliği 3' NCÜ J.ER EĞT.TB.K.LIĞI/EZİNE
    Celp Dönemi 2010 MAYIS
    Celp Grubu 1
    Sevk Başlangıç Tarihi 24/05/2010
    Sevk Bitiş Tarihi 27/05/2010
  • arkadaşlar haziranda okulum bitiyor bölümüm beden eğitimi öğretmenliği agustos gibi başvursam nezaman askere alırlar birde bu kısa uzun donem cıkma tamamen şansamı bağlı
  • @dewil21: Aralık ta gidersin.

@333.donem: As teğmenler hakkında çok bilgim yok ama, sınır bölgelerine gidecektir, doğu yada batı. Bizim acemi birliğimizdeki asteğmen de doğuya gidip geliyordu zaman zaman, görev yerleri değişebilir daha çok belli olmaz.
  • Torun tombalak ses kes şafak dinle!
    Atarsa 5 başka yok.!!! Zorunuza gitmesin.
  • arkadaslar bölümüm beden eğitimi öğretmenliği kısa donem uzun donem cıkma tamamen şansamı bağlı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewil21

arkadaslar bölümüm beden eğitimi öğretmenliği kısa donem uzun donem cıkma tamamen şansamı bağlı ?

bende beden eğitimi öğretmeniyim bana asker öğretmenlik çıktı arkadaşlarımada genelde kısa dönem ama genee şans birde çok yapılıysan not düşebiliyorlar mülakatta
  • asker ogretmenlikte ne yapıyorsunuz tam olarak birde astegmenlik sınavına herkes gırıyormu isteyenmi giriyor. nerde yaptınız askerliği
  • 
Sayfa: önceki 485486487488489
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.