Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (486. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Haftaya cumayi cumartesiye baglayan gece TMİ alacak biri olarak az kaldi diyorum
    Ancak insan torunlarini gormeden, biletler gelmeden terhis moduna giremiyor
    Haydi torunlar gelin de yuzumuzu guldurun
    Bu arada Kibris'a gelecek torunlarimiza Allah kolaylik versin
    Buralari sizin doneminizde kavruluyor olacak

Kalin saglicakla...

Hv. Svn. Çvş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: -gezgin-

quote:

Slm üstad. Ben de aynı konularda fikir sahibi olmayanlardanım. Sadece yazlık bir subay gömleği aldım ve yedek birkaç asteğmen rütbesi ve apolet. Bunun dışındakileri gittiğimiz yerde temin ederler diye düşündüm. Yine de net bir bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Hakikaten bende bu konuyu merak ediyorum polatlı da bana tören üniformasından başka bir şey vermediler onunla da gidersem çok komik olur.

Ben aradım Harici 1 ile gel dediler. O da tören kıyafeti, yapabilecek bir şey yok.

Ya da Ç. astsubayın dediği gibi, sivil gidip "Ben böyle geldim a.k" diyebilirsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darth templar -- 7 Mayıs 2010; 13:56:47 >

• Selamlar arkadaşlar, internet vardı birlikte ama hiç oturmadım bilgisayar başına nedense. Biz 20 K.D. acemi kaldık aynı yerde, yeminimizi ettik dışardayız çok şükür. 20 kişilik bi tören yaptılar bize, çok güzel geçti tören, ailelerimiz çok güzel ağırlandı. Zaman hızla geçti, inş. devamında da aynı şekilde geçer. Hayırlı tezkereler hepimize.
  • selam arkadaşlar. 333.dönem ankara etimesgut zırhlıbirliklerde tankçı asteğmen adayı olarak bugun yeminimizi ettik. darısı teskereye :) herkese selamlar
  • Manisa 1.piyade tugayı ndan selamlar.. bugün acemilik bitti and içtik.. kıbrıs topçu alayında düştüm pazartesi teslim olacam. çok zorlandım diyebilirim. 25 günde herşeyi özledim, komutanlar iyiydi ama eğitim ve şartlar bizi çok zorladı. Herkesin gönlünce olsun..
  • 333. Dönem Meslek Kurasına Tabi Asteğmenim, 30 Nisanda Ankara Polatlı'da yemini ettik ve asteğmen olduk...

Geçen ay bugün nereye gideceğimiz belli değilken şimdi subaylık derdine düştük askerlik böyle bişe olsa gerek:)

Benim bi sorum olacak, Kurada Jandarma Genel Komutanlığı Kalite Yönetim Amirliği-İzmir i çektim.

15 mayısta birliğime teslim olmam gerek. Fakat ben hala birliğin nerede olduğunu öğrenemedim.

Bilgisi olanlar yazabilirlerse çok memnun olurum.

Herkese hayırlı teskereler ve merhametli komutanlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: darth templar

quote:

quote:

Slm üstad. Ben de aynı konularda fikir sahibi olmayanlardanım. Sadece yazlık bir subay gömleği aldım ve yedek birkaç asteğmen rütbesi ve apolet. Bunun dışındakileri gittiğimiz yerde temin ederler diye düşündüm. Yine de net bir bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Hakikaten bende bu konuyu merak ediyorum polatlı da bana tören üniformasından başka bir şey vermediler onunla da gidersem çok komik olur.

Ben aradım Harici 1 ile gel dediler. O da tören kıyafeti, yapabilecek bir şey yok.

Ya da Ç. astsubayın dediği gibi, sivil gidip "Ben böyle geldim a.k" diyebilirsin.

Bana burası sıcak hariciyi giymeyin yanınızda getirin dediler , bende bugün yazlık yeni kamuflajlardan aldım nolur noolmaz diye , apoleti fln..Bakalım sonucta eksik varsada sanmıyorum sıkıntı olsun..ordan yada sonra istanbul yada ankaradan tedarik ederiz...
    ama polatlıdan bize yeni yazlıkları verselerdi pek bi iyi olurdu...
    Bide beyler bizim yanımızda böyle izin kağıdı fln yok yanlışmıyım? Ayrılış katılış belgesi var ama onuda ben yanımda taşımıyorum...

• arkadaşlar herkeze selamlar, bende bugün yemini ettim. pztesi günü suriye sınırımdaki karakoluma teslim olucam
  • Bugun mardin sayin kisladinda yemin torenimiz vardi dagitim sayin kislasina oldu cok sukur tum arkadaslara hayieli teskereler
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaaan

quote:

Orijinalden alıntı: darth templar

quote:

quote:

Bana burası sıcak hariciyi giymeyin yanınızda getirin dediler , bende bugün yazlık yeni kamuflajlardan aldım nolur noolmaz diye , apoleti fln..Bakalım sonucta eksik varsada sanmıyorum sıkıntı olsun..ordan yada sonra istanbul yada ankaradan tedarik ederiz...
    ama polatlıdan bize yeni yazlıkları verselerdi pek bi iyi olurdu...
    Bide beyler bizim yanımızda böyle izin kağıdı fln yok yanlışmıyım? Ayrılış katılış belgesi var ama onuda ben yanımda taşımıyorum...

Valla ben ayın 14ünde teslim olacağım katılacağım birliğe. Daha doğrusu gidip yerinde göreceğim o nedenle sivil gitmeyi düşünüyorum. Sanırım gittiğimde kıyafetle ilgili bilgi de alırım. Çok problem olacağını sanmam. İllaki giyecek bişeyler verirler. Arkadaşlar 6 mayıs (dün) günü ziraat bankasında açtırdığımız hesabıma bir miktar para yatmış. bu para polatlı-istanbul yol ve harcirah mıdır yoksa içinde 15 günlük asteğmen maaşı var mıdır? Sizlere de yatmışmı para?

• selam torunumun torunlari, nasil gidiyor askerlik :)
  • edirne karaağaç'tan uzunköprüye çıktı. hadi hayırlısı. 130 havada :D
  • Tam 26 gün önce buraya teslim olurken yazmıştım. Dün yemin töreni vardı, ilk defa çarşıya çıktım garip oldum. Diyarbakır 7.Kolordu Emniyet ve muhafız bölüğüne verdiler. Pazartesi başlıycaz bakalım. Büyük ihtimal 2numalrı nizamiye de görev yapacağım. Tüm tertiplerime hayırlı teskereler. Burda çok heyecanlı günlerimiz geçti. Sınavda ne yapacaz sınavdan sonra ne yapacaz derken acemilik bitti.
  • daha yeni başlıyor torunlarım..nöbetler uzun dönemlerle uğraşmalar, komutanlarla diyaloglar...acemilikte yoktu bunlar..
  • acemilik bitti.çift çarşımızın ilk günü.3.piyade er eğtim tugay komutanlığı antalyadayım..refüze er dolu.i,şimiz çok zor çok..Allah tertiplerimie sabır versin.Allaha emanet olun.P.Çvş.İrfan Turunç
  • 333.Kısa Dönem Arkadaşlarımızın Yeminleri Hayırlı Olsun

ŞAFAK:008
  • ne çabuk geçti acemilik çok zorluk görmedik allahtan
    Ş:131
  • quote:

Orijinalden alıntı: birsed

333.Kısa Dönem Arkadaşlarımızın Yeminleri Hayırlı Olsun

ŞAFAK:008

adammı öldürdün yaw
  • etimesgut zırhlı birliklerde(333.kd) yemini ettik dün,benim için çok zor sinir bozucu bir acemilik oldu,inş usta birliğimde rahat ederim.
  • selammmmmmm.....

yeminimizi dün ettik evci yat iznindeyim...

izmir menteş e düşen sakın askere gelmesin burası tam bi sürgün yeri sosyal hiçbirşey yoktu :))))))

herşeye rağmen şafak 130...

bu saatten sonra ben mi acemi eğitimi alayım :p

görüşmek üzere...

detaylı bilgileri yazarım sonra....
  • 
Sayfa: önceki 484485486487488
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.