Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (485. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yemın torenınde sonra ıstedıgın zaman ızın alabılme hakkın oluyor...
    ayrıca yemın torenınde ızın falan vermıyolar yanı dagıtım ızını falan yok kısa donemlerde
  • Yemın torenı once olacaksa bana da sorun olmaz gıbıme gelıyor..
  • Bu sabah yeminimi ettim ve on beş gün dağıtım iznime çıktım bu satırları evimden cici bilgisayarımın karşısından yumuşak koltuğumun üzerinden ve ayağımı yatağıma uzatmış olarak yazıyorum. Darısı Bütün asteğmen adaylarının başına
  • Umarım burdan kimse KIBRIS-lefkoşa degirmenlige düşmez rezil bir yer ben çektiimm çekiyorum siz çekmeyin...İNSAN görmeyi özlüyor insan o kadar basit yaratıklarla uğraşmak zorunda kalıyorsunuz,yerin kötulugu de cabası,hicbir imkanı da yok.Şimdeden kolay gelsin
  • ARKADAŞLAR BURADAN HERKESE SESLENİYORUM (BUNDAN SONRAKİLERE)
    UMARIM ADANAYA ASKERLİĞİNİZ DÜŞER! O KADAR RAHAT O KADAR SÜPER BİR YER Kİ ANLATAMAM. HERGÜN SICAK SU HAMAMI DAHİ VAR. BEN 3 HAFTALIK ACEMİYİM 3 HAFTADIR DIŞARDAYIM... İZİNE SIKINTI YOK KOMUTANLAR KISA DÖNEMLERE ARKADAŞ GİBİ DAVRANIOYOR EZME OLAYI YOK ÇOK RAHAT BİR YER... Dağıtım bu hafta cuma açıklanacak hayırlısı bakalım. neyse herkese hayırlı teskereler diliyorum... 333. dönem
  • buarada adana da yemin töreni 22 nisanda oldu yani 10günlük acemiyken. yaa burada asker olmak anlatılmaz yaşanır. askersin sonuçta askerliğin rahatı olur mu demeyin tatil köyü yemin ederim:):) 3 HAFTADIR ÇIKIYORUZ DIŞARI HEASP EDİN. 22sinde yani perşembe gününde 4 günlük evci çıkardılar bizi 23 nisana denk geliyor tatil diye cumartesi pazr 4 gün.
  • atarsa 137 başka yok 333.dönem
  • 333. Dönem Polatlı/Ankara meslek kurası asteğmenlere selam... 18 günlük öğrencilik süreci bitti ve dağıtım yerlerimiz belli oldu. Ben İkmal Maliye Okulu ve Eğitim Merkez Komutanlığı Küçükyalı/İstanbul'a gidiyorum. Tertipler nerelerdesiniz ses soluk yok:) Herkese selamlar
  • Eskişehir Cezaevi İl Jandarma Bölük Komutanlığı'ndan tüm 333 KD lere ve diğer forum üyelerine selamlar,

evci izni sonrasında bugün de çarşı iznine çıktım, bu hafta tamamen G3 piyade tüfeği ile eğitim yaptık. Nasip olursa yarın da önce 25 m sıfırlama atışlarını yapıcaz sonra da 100 / 200 metre destekli/desteksiz atış yapıcaz.

Komutanlar atış önemli değil, yeterki söylediklerimizi uygulayın ve emniyet ön palnda olsun diyorlar.

bu arada biz jandarma ile ilgili olarak mesleki eğitim sonrasında (jandarma nedir, ne iş yapar, kullandığı silahlar...falan filan) sınav olduk, sizde benzer bir durum oldu mu acaba ?

önümzdeki cuma da dağıtım var, Eskişhir ilçelerine gçnderecekler bizleri...

selamlar Eskişhir'den...
  • bizimde perşembe yerler belli olacak cuma günü dağıtım var ilçelere
  • Van il Jandarma Komutanlığından herkese selamlar.

335. Dönem arkadaşlar acemilikte ne yazık ki buraya düşemeyeceksiniz. Biz sonuncusuyuz.

Ne yazık ki diyorum çünkü gerçekten çok rahat güzel ve insan gibi muamele gördüğümüz yerdeyiz.

Hepimize hayırlı teskereler.
  • şafağınız 137 imiş millet. benim ise 58:) batmana veda etmeye 58 gün kaldı inşallah. bir aksilik olmadan geri dönerim istanbul'a.
    insan çok nankör. nimet içinde yüzdüğü halde halinden hep şikayetçi ve unutkan. kendi adıma konuşuyorum. evimin 5 km yakınındaki okuldan memnun değildim, şimdi evimin 1400 km uzaklıktaki okulda öğretmenlik yapıyorum. istanbulda ailemle kalıyordum. yemek-kira-ısınma-internet- parası vermiyordum. şimdi bunların hepsini ayrı ayrı ödüyorum. ve daha neler neler.
    Allah'a şükür etmek lazım, az zaman kaldı. batmandan ayrılmama
  • kardeşimin (cllyldrm) üyeliğini kullanarak yazıyorum. 333.dönem yd, ısparta eğirdirden refüze olup tuzla piyade okuluna geldi arkadaşım.. 29nisanda kura çekti branş belli oldu..
    ZMA çıktı, zma nerelere gider haziran sonu dağıtımda? zor mu kolay mı sıkıntı çeker mi bilgi verebilecek olan var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cllyldrm -- 3 Mayıs 2010; 15:08:10 >
  • Arkadaşlar Selimiye Kışlasında olan varmi acaba? Ben 15 gün sonra orada göreve başlıyacağım..
  • Arkadaşlar Selam,

Acemilik bitti asteğmen olarak yeni birliğimize 10 gün sonra teslim olucaz kısmetse..
    Gideceğiniz yeri aradınız mı ? Bana yeni yazlık kamuflajlardan alın dediler ? Doğrumudur ? Herkeste prosedür farklı mı?
    Yeni kamuflajlar için rütbe v.s 'de alıcaz sanırım bunlar bulunurmu piyasada(istanbul)? Bunların postalları farklımıdır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaaaan

Arkadaşlar Selam,

Acemilik bitti asteğmen olarak yeni birliğimize 10 gün sonra teslim olucaz kısmetse..
    Gideceğiniz yeri aradınız mı ? Bana yeni yazlık kamuflajlardan alın dediler ? Doğrumudur ? Herkeste prosedür farklı mı?
    Yeni kamuflajlar için rütbe v.s 'de alıcaz sanırım bunlar bulunurmu piyasada(istanbul)? Bunların postalları farklımıdır?

Slm üstad. Ben de aynı konularda fikir sahibi olmayanlardanım. Sadece yazlık bir subay gömleği aldım ve yedek birkaç asteğmen rütbesi ve apolet. Bunun dışındakileri gittiğimiz yerde temin ederler diye düşündüm. Yine de net bir bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: cllyldrm

kardeşimin (cllyldrm) üyeliğini kullanarak yazıyorum. 333.dönem yd, ısparta eğirdirden refüze olup tuzla piyade okuluna geldi arkadaşım.. 29nisanda kura çekti branş belli oldu..
    ZMA çıktı, zma nerelere gider haziran sonu dağıtımda? zor mu kolay mı sıkıntı çeker mi bilgi verebilecek olan var mı?

Atğm Ady Kurs taburunda 2. bölüktedir şuan ben 329 Deniz Piyade Atğm idim... Bizim devre arkadaşların 4 tanesi şu an atmğ taburunda takım komutanı...

ZMA zor değildir aslında Tuzla'da Piyade haricinde hepsi kolaydır... Alınan derslerin %90'ı aynı olsa da seçme şansım olsa piyade olmazdım:s...

Oradaki herkes şikayet eder ama oradaki rahatlığı hiçbir yerde bulamaz... Ah tuzla ahhh

Genelde zırhlı birliklerin olduğu yerlere giderler şu an aklımda hiç yok ama Kıbrıs falan vardı galiba...

• atarsa 11 zorunuza gitmesin kardeşlerim
  • herkese merhaba.
    3 gün izinle atarsa 13
    herkese hayırlı teskereler...
  • quote:

Slm üstad. Ben de aynı konularda fikir sahibi olmayanlardanım. Sadece yazlık bir subay gömleği aldım ve yedek birkaç asteğmen rütbesi ve apolet. Bunun dışındakileri gittiğimiz yerde temin ederler diye düşündüm. Yine de net bir bilgi sahibi olanlar paylaşırsa sevinirim...

Hakikaten bende bu konuyu merak ediyorum polatlı da bana tören üniformasından başka bir şey vermediler onunla da gidersem çok komik olur.
  • 
Sayfa: önceki 483484485486487
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.