Şimdi Ara

333. DÖNEM(Nisan-2010) KD. ve YD. SUBAY ADAYLARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10.199
Cevap
11
Favori
550.303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • haha harbiden biz daha gitmeden burası hareketlenmiş ya moral oldu valla
  • Arkadaşlar Facebook'taki grubumuza da bekleriz bütün herkesi

http://www.facebook.com/#/group.php?v=wall&ref=ts&gid=180055482045

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ayhan_ok -- 30 Kasım 2009; 23:21:50 >
  • vayyyyyyyyyyyyyyy burda poşetler var, hazir daha gitmeden tuzlada torun muamelesini yemişiz,
    bari efsanelerin efsanesi 331. dönem olarak bizde sizden nasiplenelim
  • Durun daha biz gitmedik ya.331. dönem en renkli dönem olacak galiba.Yaşasın 331. dönem.Askere gidince fırsat bulursam en çok buraya yazacağım.
  • Merhabalar. Ben üniversite mezunuyum ve doktor değilim. Aralık ayı içinde erken sevk için dilekçe versem şubat ayında askere alınırmıyım acaba. Teşekkürler iyi günler
  • quote:

Orijinalden alıntı: zanzigo

Merhabalar. Ben üniversite mezunuyum ve doktor değilim. Aralık ayı içinde erken sevk için dilekçe versem şubat ayında askere alınırmıyım acaba. Teşekkürler iyi günler

hayır en erken nisan tıpcı değilsen
  • bende 333.döneme adımı yazdırdım 331.Dönem giden dedelerimize selamlar hayırlı tezkereler dilerim
  • arkadadaşlar selamlar herkese 333.dönem devrelere selamlar dedelere saygılar Arkadaşlar benim 6. aya kadar tecilim var ama ben nisan döneminde kesin gitmeyi düşünüyorum ama daha herhangi bir müracaatta bulunmadım. şubeye nezaman ve neşekilde müraacat etmem gerek. yada yapmam gereken farklı birşey varmı?
  • selam voltac44. ben 331. devreyim 12 aralık'ta teslim olcaz.sen nisan'da gitmek istiyorsan ocak'ın başı gibi askerlik şubesine git nisan dönemine asker olarak gidersin.tabi şubeye giderken diploman ,kimlik,vesikalık resmin olsun git gel yapma diye söylüyorum.anlamadığın bişey olursa yardımcı olurum
  • şubeyle bugün görüştüm. gel dilekçeni ver dediler erken vermem yararıma olacakmış yarın gidicektim. ama senin söylediğin şeyleri getirmemi söylemediler dediğin gibi git gel yapıcaktım saol teşekkür ederim krdş
  • zaman gerçekten çok hızlı

yazan: 331. dönem askeri..
  • torunlar hadi gelin artık :) bizde dönelim :)

burayıda 331 ler dolduracak gibi gözüküyor
  • paşa çok hızlısın
  • 333. dönemde hiç askere giden yok mu yaa. hepimiz uzun dönem yapacağız galiba bu gidişle:)))
  • Valla sade biz birkaç kişi kaldık nisan'a aralık tüm dedeleri postaladık :D
  • sonunda aranıza katılabildim :):):) bende arkadaşımı 331. dönem gönderiyorum. hakkari çukurca ya :(. dilekçemi verdim inşallah 333. dönem olarak gidicem :D:D tertiplerime sevgiler... :P:P
  • forumu 331.ler doldurmuş peyyy
    valla şaka maka çok ballısınız, bu konuyu iyi takip edin, özellikle en çok faydalanacağız kişiler 331.dönem aralık'ta gidenler olacak..
    artı biz size çok iyi davranarız çünkü siz bizim biletimiz olucaksınız..
    yarın teslim oluyorum, yanıma gelecek torunlara yardımı borç bilirim.. sıkıntı çektirtmem..zaten 150 kişilik bölük sadece
  • arkadaslar herkese selamlar..bnde kismetse 333.donemle askere gitmeyi planliorum..bu topic cok ii olmus zaten 3 5 kisiyiz 333 de askere gidecek malum 331 sildi supurdu bari organize olalim...ayrica bugun teslim olan tum 331 lere hayirli teskereler....

ben kendi durmumu sole ozetliyeyim..haziran 30 da uniden mezun oldum agustos ayinda askerlik subesine gidip tecil yaptirdim agustos 2011 e..suan avustralya da dil egitimi aliorum kismetse subatta turkiye deyim..nisan celbine kesin yetismek istiorum subat 10undan sonra basvurursam gecikme gibi bi durumum olur mu ? yani nisan celbini kacirma gibi durum ? birde acaba yurtdisndaki turk konsolosluguna gidip erken sevk dilekcesi verilebiliyor mu ?

simdiden yanitlariniz icin teskurler..tum tertiplere selamlar

• quote:

Orijinalden alıntı: paramatta

arkadaslar herkese selamlar..bnde kismetse 333.donemle askere gitmeyi planliorum..bu topic cok ii olmus zaten 3 5 kisiyiz 333 de askere gidecek malum 331 sildi supurdu bari organize olalim...ayrica bugun teslim olan tum 331 lere hayirli teskereler....

ben kendi durmumu sole ozetliyeyim..haziran 30 da uniden mezun oldum agustos ayinda askerlik subesine gidip tecil yaptirdim agustos 2011 e..suan avustralya da dil egitimi aliorum kismetse subatta turkiye deyim..nisan celbine kesin yetismek istiorum subat 10undan sonra basvurursam gecikme gibi bi durumum olur mu ? yani nisan celbini kacirma gibi durum ? birde acaba yurtdisndaki turk konsolosluguna gidip erken sevk dilekcesi verilebiliyor mu ?

simdiden yanitlariniz icin teskurler..tum tertiplere selamlar

Tertip ben askerlik kararımı aldırdım Aralık 2010 için Ocak ayı içinde de erken sevk dilekçemi vereceğim askeriyeye Nisan dönemi için.

Senin durumuna gelecek olursak İnternette Şubat ayının sonuna kadar başvurabileceğin yazıyor.

Asal'ın sitesinden alıntı

YURT DIŞINDAN:

a. Askerlik kararını yurt dışından aldıracak olanların aşağıdaki belgelerle birlikte T.C. Elçilik veya Konsolosluklarına müracaat etmeleri gereklidir.

(1) Dilekçe,

(2) Diploma veya mezuniyet (Çıkış) belgesi aslı ve üç adet fotokopisi,

(3) Nüfus cüzdan aslı ve iki adet fotokopisi,

(4) 8 Adet vesikalık fotoğraf,

b. Yurt dışında yüksek okul bitirenler için; yukarıdaki belgelere ilave olarak, YÖK. tarafından düzenlenecek dört yıl ve daha fazla süreli lisans eğitimi gördüğüne dair denklik belgesi ve diploma Türkçe tercümesi aslı (Türkçe tercüme noter veya konsoloslukça onaylı olmalıdır) ile bu belgelerin üçer adet fotokopisi gereklidir.

c. Askerlik kararı aldırmak üzere müracaat eden vatandaşlarımızın belgeleri, T.C. Konsolosluklarımız tarafından yerli askerlik şubelerine, askerlik şubelerince de hazırlanan askerlik durum belgeleri yine konsolosluklarımız aracılığı ile ilgililere gönderilmektedir. Askerlik durum belgenizin şubenizden gelip gelmediğini bir ay sonra konsolosluğunuzdan takip ediniz. Zira bu belgede, silâh altına alınacağınız tarih belirtilmektedir. Kendinizi ve işlerinizi askerlik görevi için hazırlamak açısından bu tarihe ihtiyacınız olacağı düşünülmektedir.

ç. Yurt dışında sağlık muayenesini yaptıranlardan �Askerliğe Elverişli Değildir.� kararı verilenlerin sağlık raporları, MSB. Sağlık Dairesi Başkanlığınca onaylanır ve bu onay sonucuna göre haklarında işlem yapılır.

• slm...ben ordudan tufan 333.dönem devrelerime slm..331 lerde hayırlı teskereler diliyorum..
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.