biz nerdeyse teslim olacağız ama hala 333'lerden ses seda yok
333. dönem'e asker kalmadi.. 3 kişi gidicek heralde :D
quote:
Orijinalden alıntı: Weezer
333. dönem'e asker kalmadi.. 3 kişi gidicek heralde :D
vaziyet onu gösteriyo
Arkadaşlar Her Türlü Askerlik Sorularınızı Cevaplayabilirim Sadece karar aldırmak için 3 günüm askeriyede geçti herseyi öğrendim :)
Evet dostum sende o kapsamdasın ama gecti :D
Arkadaşlar hepiniz 331 dönem gidiyosunuz bize kalacak uzun dönem birazda bizim döneme asker bıraksaydınız ya
quote:
Orijinalden alıntı: ayhan_ok
Arkadaşlar hepiniz 331 dönem gidiyosunuz bize kalacak uzun dönem birazda bizim döneme asker bıraksaydınız ya
Nisanda herkes uzun yapicak bu gidisle harbi:D
quote:
Orijinalden alıntı: recep41
vay be gün gelecek burayaa hadi gelin torunlar triplerine giricez.
Gençler normal şartlarda 2010 aralıktım, Bu hafta içinde askerlik şubesine gerekli erken sevk dilekçesi vererek :) 333 dönem şanslısı oldum, Hepimize hayırlı uğurlu olsun :) Bizi yok saymayın buradayız
29 haziran üniden mezun oldum. ingilterede dil eğitimindeyim şu an. perşembe inşallah ingilteredeki türk konsolosluğundan nisan için karar aldıracam hayırlısıyla..
quote:
Orijinalden alıntı: modjolo
29 haziran üniden mezun oldum. ingilterede dil eğitimindeyim şu an. perşembe inşallah ingilteredeki türk konsolosluğundan nisan için karar aldıracam hayırlısıyla..
bence 3 yil kal orada gel dövizli yap.. yine de bu kararini takdirle karşiliyorum helal olsun
quote:
quote:
bence 3 yil kal orada gel dövizli yap.. yine de bu kararini takdirle karşiliyorum helal olsun
yasal çaılşma izinli olup, 3 sene sigortasının vs. düzenli bir şekilde yatmış olması lazım. öğrenci olarak isterse 10 yıl kalsın gene bedelliden faydalanamaz.
Evrakları hazırladım.İnternette yazanlardan başka birşey istiyor mu Askerlik Şubesi arkadaşlar?
quote:
Orijinalden alıntı: dogansc
quote:
quote:
yasal çaılşma izinli olup, 3 sene sigortasının vs. düzenli bir şekilde yatmış olması lazım. öğrenci olarak isterse 10 yıl kalsın gene bedelliden faydalanamaz.
burda yaşamak o kadar kolay değil arkadaşlar. evet aklımdan geçmedi değil 3 yıl burda kalıp askerliği bedelli yapmak ama 3 yıl koca 3 yıl. türkiyede olup inşallah 6 ayda askerliği yapar kurtulurum yoluma bakarım TR'de. herşeyin hayırlısı olsun.
yalnız şöyle bir problemim var . 29 haziran 2009'da üniversiteden diplomamı aldım ve ertesi gün konsolosluğa vize için başvurdum. çok şükür vizem geldi postayla fakat diplomamı yollamayı unutmuşlar 4 5 defa fax ile dilekçe yolladım sonunda geçen hafta elime diplomam geçti. asal'ın sayfasında mezun olduktan 2 ay içinde askerlik şubesine başvurunuzu yapın diyor . ben baya bir geciktim umarım kaçak durumuna düşmemişimdir, perşembe günü öğrenecem konsolosluktan .
nisanı dört gözle bekliyorum yaş 26 oldu hayırlısyla gidip gelelim .
elinize sağlık böyle bir grup açtığınız için .
paşa abi şimdi ben 331 im ve sevk kağıdımı aldım bundan dönüş yokmu mesela 333 gitmek istiyom diyip vazgeçtim desem kabul ederlermi yoksa sie gitmi derler
quote:
Orijinalden alıntı: sencer barkın
paşa abi şimdi ben 331 im ve sevk kağıdımı aldım bundan dönüş yokmu mesela 333 gitmek istiyom diyip vazgeçtim desem kabul ederlermi yoksa sie gitmi derler
tertip ancak raporlu olman lazım diğer döneme kalman için benim bildiğim öyle yani dönüş yok artık......
herkese selam, üni. den mezun olunca muayene oldum ve otomatikman 1 yıl askerlik tecil olmuştu, son olarak çalıştığım kurum tarafından tecil yaptırdım ve bu tecil 13 ekimde sona erdi. Artık tecil hakkım yok. Şubeye gidip tekrar sevk kararı almam gerekir mi? Ben 333. dönem gitmek istiyorum martta kadar şubeye gitmeyi düşünmiyprum. bu durumda bakaya mı olurum yoksa asker kaçağı mı? ::S
quote:
Orijinalden alıntı: godzimeto
herkese selam, üni. den mezun olunca muayene oldum ve otomatikman 1 yıl askerlik tecil olmuştu, son olarak çalıştığım kurum tarafından tecil yaptırdım ve bu tecil 13 ekimde sona erdi. Artık tecil hakkım yok. Şubeye gidip tekrar sevk kararı almam gerekir mi? Ben 333. dönem gitmek istiyorum martta kadar şubeye gitmeyi düşünmiyprum. bu durumda bakaya mı olurum yoksa asker kaçağı mı? ::S
üniversite mezuniyet tarihi itibariyle 2 sene tecil hakkın var. eğer geçen yıl mezun olduysan 2010'a kadar tecil süreni kullanabilirsin. bu ayın sonunda mutlaka uğra şubeye onlar yardımcı olur. ha 2 yılı doldurmuşsan bu aralık celbine tabisen ve sınav tarihlerinde raporlu değilsen (26 kasım-25 aralık arası) bakaya olursun. asker kaçağı değil
wayy be.. torunlarımız biletlerimiz olarak gelecekler nisan ayında....
Biz bu zamanlarımızada rekora koşuyorduk rekoraaaa